• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydın bugün benim doğum günüm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm umarım günümde ömrümde güzel geçer...

doğum günün kutlu olsun sağlık huzur mutluluk dolu güzel yıllar geçirirsin inşallah eşin ve paşanla seneye de allah sana bir prenses verir inşallah

çok tşkrler kızlar . saniye büyüdüler iyice 2 yaşa yaklaştık demi Allah hepsine güzel yazılar yazsın

eymen 26 eylül doğumlu ama 10 eylül gibi sünnet mevlidi yapmayı düşünüyorum orada mavi boncuklu bi pasta keseriz hepsi bi aradaq çıkar davetiyeye onudamı eklesek millet 2 hediye getirsin:)) oğlumuz yusuf eymenin sünnet ve doğum günü partisine davatlisiniz diye

ayyy ne çok zaman olmuş yazmayalı bacılar. Erzuruma gittik geldik sonra ben 1 hafta evde oğlumla vakit geçirdim ikimiz de hastalık atlattık vs derken işte geldim başladım dün. oğlumdan ayrılmak çok zor geldi yaaaa... büyük haber babanem bize tamamen yerleşmeye karar verdi. izmirdeki evini dağıtacak....
sümeyye nice nice yıllara canımcım. şeker insan... keşke dediğin herşey gelsin seni bulsun bu yaşında inş.

selam kizlar nasilsiniz
sumeyye canim dogum gunun kutlu olsun hersey istedigin gibi olsun
bugun eski arkadaslarda gelmis selam verip cikmislar
filizcim burda 5 aylikken soyluyorlar cinsiyeti canim
kizlar bebislerinizin konusmasi ne alemde bizimki artik derdini anlatabiliyor su 2 aydir cok tatli oldu benim uykum var benim .... basi hep benim diyip basliyor cumleyeee:69::73::73::73::73::73::73:

bahar ohhhhhhh senin babaannenin elleri degil ayaklarinin alti opulesi kadin guzellim cok sanslisin bu devirde anneler bile boyle sey yapmiyor cok sanslisin degerini bil babaanneniinnn

Ya baharcımm cok oldu yazmayalı....gelin artık yaa....sümeyye ve ben hüsniyede yok artık...
Babaannede bızden selam....

Demet şekerimm...bence gitme ben sana deyim..:34: Bana kızın olcakmıs gıbı gelıyor...umut vermıyeyımde oyle hıssetım ...tabee senın ne hıssetıgın önemli...duruda su son zamanlar ne söylersen diyo bazıları zor gelıyor herhalde sessız soyluyor dun babasına cılve yapıyor opmee baba opmee diyorr...zilli yaa iyiki varlar hayatım onsuz hiçç...Allahım çoccuklarımızdan ayırmasın bızlerı...:50:

Son düzenleme:
selam kızlar çok uzun zamandır giremiyorum maalesef eşimi görev nedeniyle ist.la yolladılar bizde istanbul ısparta izmir dolandık ne yazıkki bu dönemde hep hastalıkla ugraştık çok şükür şimdi iyi ,evimize geleli 10gün oldu ama hala yeni yeni işler bitiyo gerçi bitmiyo yağız sayesinde üreyip duruyo insanın evi gibisi yok yaaa artık arada bakarım burayada

çok sağol bahar demet gülcan sizleri burda görmek ne güzel arkadaşlarla doğum günü kutlar gibiyim...

saol sümeyye bak senin için geldim :)))tekrar dogum günün kutlu olsun cnm buarada eymen sünnet olmuş hayırlı olsun eglence falan yaptınızmı ?

yok tatlım ya 1.5aylık bi görevdi yoksam hala bu gerizekalı memlektteyiz kız sen nerdeki iski de çalışıyodun bakıyım

he teyzesi sünnet oldu paşammmm dün gittim kayınvalidem eyemnin saçları çok uzamış diye tepeden bağlamış camdan bakıyor bana Allah Allah dedim eymen desem değil bu kız da kim gittim anaaaaaaaaa eymenim kız olmuş öylede rahatki hiç bozmaya çalışmıyor.kız olsan başıma kalırmıssın dedim...müzikli eğlence olmayacak sadece mevlit yeterliii benim akrabalar olsaydı yapardık geniş kapsamlıda .

sümeyye gülüm ben sizi tebrik ettim mi hatırlayamadım bi an kusura bakma. kuzumun sünneti için. Allah damatlıklarını da göstersin. babaanne ol inş :)
ay gülcan yaaa ne güzel olurdu ,ista tayininiz çıksa.

slmmmmmmmmmm ben geldim akşama misafirim gelecek istanbuldan ve çocukları oldu yeni onlar eymende hem düğün hemde çocuk hediyesi olarak çeyrek takmıştı ozaman çeyrek 50 tl idi.şimdi bende 50 tl versem ayrıcada çocuğa takım koysam yetmezmi çeyrek 135 tl daha derdim yok

slmmmmmmmmmm ben geldim akşama misafirim gelecek istanbuldan ve çocukları oldu yeni onlar eymende hem düğün hemde çocuk hediyesi olarak çeyrek takmıştı ozaman çeyrek 50 tl idi.şimdi bende 50 tl versem ayrıcada çocuğa takım koysam yetmezmi çeyrek 135 tl daha derdim yok

neden olmasın sumeyye dediğin gibi benim evlendiğimdede ceyrek 50 tl idi gecenlerde bı dugun oldu bende 100 tl taktım napıyım...onlarda olsa bence aynı seyı yaparlardı ...herşey karşılıklı olcak diye bişey yok ...ama bızım ınsanımız bıraz laf yapar...

ne derlerse desinler beğenmeyen iade etsin 50 tlyide gider çanta alırım:))) benimde oğlum sünnet oldu ayrıca daha kimseden bişey görmedik..

Back