2009 Eylül Anneleri

kişi başı günlük 84 euro biraz lüks bi yer galiba ama bana da öyle yerler yakışır anacaum

evet fiyatları biraz yüksekmiş.. tabikide sana ancak o yakılır aşağısı kurtarmaz ...gerçi sen kendin rahat edebileceğin bir yer arıyorsun sanırım o yüzden fazladır fiyatlar.. biz geçen sene kişi başı 70 tl civarıydı gittiğimizde...

hüsniye evet biraz alternatif otellere bakıyorum onlarda rakip sayısı az olduğu için piraz pahalı ya 1 hafta dişimi sıkıp diğer otellerde kalacam yada 1 sene kemer sıkıp benim dediğim otellerde kalacam

iyice düşün ona göre kararını ver.. benim için tatil yemek bulaşık derdi olmammak demek.. çocuk olunca insanın tatil anlayışıda değişiyor.. birde gideceğin otelide iyi seç eymen rahat dolaşabilsin bahçesinde falan.. tehlikeli olmasın..

ya bende o yüzden ilk önce bahçeye ve restorantlara bakıyorum tatile tembellik yapmaya gidiyoruz sonuçta

ooo kızlar tatilden bahsetmişssiniz ne güzell benim hala balayı aklımda.......:78:

kemerde ö.....k diye bi yerde kalmıştım çook memnun kaldım .....tavsiye ederim reklama girmesin diye yazmadım sümeyye özelden atarım istersen ....

merhaba hanımlar şu sünnet işini sorucaktım yaptıranlar nasıl bu kdarlıkken kolaymı bezde var karar veremiyorum ne yapıyım bir yardımcı olun lütfen

merhaba hanımlar şu sünnet işini sorucaktım yaptıranlar nasıl bu kdarlıkken kolaymı bezde var karar veremiyorum ne yapıyım bir yardımcı olun lütfen

merhaba canımm hg ugramıyosun pek son zamanlar...
sümeyye sünnet işini bitirdi bence sende yapaklı ermeyince daha rahat oluyor diyenler var....

slmlar kızlar nazan sana facedende yazdığım gibi 2 gün herşey hemen hemen normale bindi ilk gün pansumanlıydı zaten ikinci günde sünnetçi pansumanı açtı tamam dedi artık pansumana gerek yok krem ve batikon verdi günde 1 defa kullanın dedi. halende devam ediyorum kreme ama yakıyor galiba krem görünce kalkıp kaçıyor sonra bezi kapatınca bişey yok herşey kaldığı yerden devam

sabahtan beri ne yazsam diye düşünüyorum.pöff açın bir konu her gün hergün ne bulayım ben size.

Çocuklar sizin çocuklarınız değil,
Onlar kendi yolunu izleyen Hayatın oğulları ve kızları.
Sizin aracılığınızla geldiler ama sizden gelmediler
Ve sizinle birlikte olsalar da, sizin değiller.
Onlara sevginizi verebilirsiniz, düşüncelerinizi değil.... See More
Çünkü onlarında kendi düşünceleri vardır.
Bedenlerini tutabilirsiniz, ruhlarını değil.
Çünkü ruhlar yarındadır.
Siz ise yarını düşlerinizde bile göremezsiniz.
Siz onlar gibi olmaya çalışabilirsiniz ama sakın onları
Kendiniz gibi olmaya zorlamayın.
Çünkü hayat geriye dönmez,
Dünle de bir alışverişi yoktur.

Siz yaysınız, çocuklarınız ise
Sizden çok ilerilere atılmış oklar.
Okçu, sonsuzluk yolundaki hedefi görür.
Ve o yüce gücü ile yayı eğerek,
Okun uzaklara uçmasını sağlar.
Okçunun önünde kıvançla eğilin.
Çünkü okçu, uzaklara giden oku sevdiği kadar,
Başını dimdik tutarak kalan yayı da sever.
H cibran

Sümeyye haklısın canımm .....terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi kullanılmış hissediyorum...herşey bi çekirdek içinmiydi yani...:76:

günaydın hanımlar....
bu hafta sonu sınavlarım var ben hala konu çalışmadım sorulara bile bakmaya canım istemiyor neden böyle oluyorum .....bi bitse zaten ohh diyeceğimm...
kızlar cemile öldümü acep dün biraz baktım....

günaydın aylin .kız ders çalışmıyon ama okulu bitirmeyi düşünüyorsun kocamında sınavı var 2 dersten verirse mezun olacak 50 50 aldı umarım geçer karı koca işletme mezunu oluruz kork bizden kırşehir seni işletecez:))

bu gidişle zor biter anacımm 3 senedir 1.sınıftayım bu sene biraz daha iyide bakalım zaten 2. sınıfıda bitirip önlisans diploması almayı düşünüyorum...

eee senin sünnet hasılatı nasıl kızz ıslayalım mı bi öğle yemeği ısmarlarsın artık...

kızz sümeyye karnımda amma acıktı yaa....bak hazırım seni bekliyom ......:87:

ısmarlarım anacum benim gönlüm zengin :) sünnet hasılatı diye bişey yok çünkü düğün mevlit bişey yapmadım.komşularım eymene kıyafet falan almışlar esas düğünde gelecez dediler ama en tuhafı sünnet olduğu akşam ben pide yaptırdım amcaları kayınvalidemleri çağırdım ve hiç kimseden hiç bişey yok tmm düğünde yaparsınızda insan bi oyuncakta mı almaz çok şaşırdım bugünde işyerindekiler fısır fısır konuşuyor ben anladım hemen müdahele ettim para toplamayın düğün yapacam o zaman dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…