• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tepki için değilde.retör sonuçta kendi adamlarını atamak isteyecek bunlarda hocaya yardımcı olmak iin istifa ediyorlarlar...sonuçta bizimkiler o hocaya oy vermedi ve hocada kendine oy verenlere beli sözler verdi.
teşekkürler akşam berberin önünden geçiyorduk saçlarıda çok uzamıştı eymenin. kestirdik.yani kesmeye tepeden başladık.aşağı doğru iniyoruz.....:52:
öbgz iyice cıvıklaştı izlemiyorum artık kral video müzik ödüllerini izleyeceğim

anladım canım.. inaşşallah yeni müdürünlede iyi anlaşırsın canım..
iyi yapmışsınız canım yakışıklı olsun dimi gerçi maşallah zaten çok yakışıklıda ..Bade erkek olsa ben hayatta zapt edemezdim onu berberde saçlarını bile taratmıyor bana ama bakıcısı örgü bile örüyor saçını.. bende artık hiçbirşey izleyemiyorum zaten çok stresli dizileri sevmem ama merakta ediyorum nolmuş diye..

Selam kızlar ben artık izlemiyorum öbgz dizisini soğudum valla....sapıttılar iyice....deniz yıldızı diye bi dizi var foxta onu izliyorum ....

selam kizlar nasilsinizzzz
kiz mehtap her seferinde ceeeeeeeeeee yapip kaciyorsunnnnnn
ayyyyyyyy sumeyye cok az kkaldi pasanin erkek olmasinaaaa:64::64::64::64:

selam hanımlar...
evet mehtap arada bir napıyon ne diyon güzel kızızn napıyo onlardan bahset özledik seni :71:

aylin bende izlemiyorum desem yeridir Bade sağolsun kıçının üstüne turmadığından bir o odada bir bu oda da gezip duruyoz.. ben zaten kasvetli dizilerden çok hoşlanmam ama yinede merak ediyom napim....

demetcim nasılsın kuzuların nasıl ne zaman belli oluyor cinsiyetimiz ...

sümeyyecim hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun .. sanırım oğluşun sünnet olmuştur ..darısı daha güzel günlerine..

selam hanımlar...
evet mehtap arada bir napıyon ne diyon güzel kızızn napıyo onlardan bahset özledik seni :71:

aylin bende izlemiyorum desem yeridir Bade sağolsun kıçının üstüne turmadığından bir o odada bir bu oda da gezip duruyoz.. ben zaten kasvetli dizilerden çok hoşlanmam ama yinede merak ediyom napim....

demetcim nasılsın kuzuların nasıl ne zaman belli oluyor cinsiyetimiz ...

canim iyi olmaya calisiyorum
burda 5 aylikken soyluyorlar cinsiyeti canim.sizde nevar neyok

slm kızlar,fazla giremıyorum artık,kızımda iyi teyzeleri,kocaman oldular artık:emir_bebek: köpek dişlerini çıkarmakla meşgul:26: kabızlıgımız dışında çok şükür bi problem yok:69: sizleri sormalı ne var ne yok? yeni hamişler varmış:49: saglıcakla gelsinler inşallah...:emir_bebek:

yol verin yol verin çekilin erkek annesi geliyor .lililiilil
slm kızlar olduda bitti maşallah.oğluşum az kuduruk olduğu için hazırladığım sünnet yatağı boşa gitti yatmadı çünkü ama ik çişinde çok zorlandı halada sünnetli çocuk yürümesi var ya aynen öyle yürüyor. paytak paytak.

yol verin yol verin çekilin erkek annesi geliyor .lililiilil
slm kızlar olduda bitti maşallah.oğluşum az kuduruk olduğu için hazırladığım sünnet yatağı boşa gitti yatmadı çünkü ama ik çişinde çok zorlandı halada sünnetli çocuk yürümesi var ya aynen öyle yürüyor. paytak paytak.

:65::65::65::65::65::65::65::65: allah damatliginida gostersin annesii masallah pasamaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: narkozlumu yaptirdin yoksa narkozsuzmu bende izinde erdenayi yaptircamda zorluk oldumu anlatirmisin hayatimmmmm
ERKEKannesiiii:71::71::71::71::71::71:

pipisine iğne ile uyuşturdular iğne zor oldu sonradan sünnet için o yatağa yatırmak zor oldu ama lazerli olunca yara kan falan yok. evdede iğnenin etkisi geçip çişinide yapınca bayaa ağladı ne yapalım olcaktı muhakak

kızlar merhaba........:42:güzel ve kısa bı tatıl yaptım veeeeeee karsınızdayım....

kırklareline gittim 21. kakava şenlikleri vardı

göksel kenan doğulu zülfü livaneli özgün e yetişebildim ancak ....süperdi ya süperdi....
eşim arabayı bana bıraktı....ordan oraya gezdim piknik yaptım...kızlar anlıcanız bol bol stres attım ...yaza güzel başladım leylek falanda görmedim uçarken ama...

ohhh maşallah havalar ne kötüydü biz kapıdan çıkamadık yağmurlu yağışlı geçti zaten gelen gidenden çıkamazdımda neyse.:))

sümeyyecimm hade geçmiş olsun...şimdiden gelin aramaya başla hazır telaşen bitmemişken düğünüde aradan çıkar derim ben....:66:erkek anası oldun şimdide kaynana ol nolcek sanki...

bu erkencilik bende varken aman olsun ardan çıksın diye ben oğlanıda everirirm erkenden
hafta sonu komşularım geldi eşimin amcaları geldi eşimin iş arkadaşı geldi

selam...
kısa bir tatilinden ardından ben geldim... sümeyyecim gözün aydın sağ salim atlattın darsısı diğer erkek analrımızın başına....
aylincim sende gezmişsin eğlenmişsin ne güzel.. benimde ünv arkadaşım geldim bizde onlarla gezdik.. zaman zaman bade beni çileden çıkarmasaydı daha iyi olacaktı ama olsun napalım..:74:

hoşgeldin hüsniye bende eylülde inşllh tatile gidecez şimdiden onlara bakıyorum ama çok pahalılar sanki yurtdışı euro üzerinden fiyatlar

hoşbulduk canım..erken rezervasyonlarda genelde güzel indirimler oluyordu ama ben bakmadım bu sene fiyatlar nasıl..

Back