2009 Eylül Anneleri

iyiyim kizlar nasil oluyum disardaki ve icerdekiyle ugrasiyorum
husniye canim hic ustune gitme 2yas sendromuna girince 2hafta hicbisey yemeden kalabiliyorlarmis bol su ver uzuldugunude belli etme cok zor biliyorum ama ne yapalim
kizzzzzzzzzzz sumeyye sen yazdikca ben heyecanlandim hadi hayirlisi olsun bosverrrrrr annam susle süsle nereleri bos bulursan süsle olmadi adam konusuyor onun agzinida cizgi fil karekterli bantla süsssleee
zafer senindirrrrrrrrrrr
aylin seker sen nasilsin duru nasilmoldu

Son düzenleme:
demet ben eşimin ağzını bantlamdım ama kulaklarıma pamuk tıkamayı düşünüyorum laylay lom diyerel süslüyorum.cd kalemiylede balonalrın üzerine eymen maşallah.oldu bitti falan yazdım.ohhh eşim de bişey dese kıskanma sesini anan sana özel bişey yapmamış diye diyorum susuyor.
2 yaş sendromunada başlayacam bu ne yaww hadi bende 27 yaş sendromuna girdim onlar benim suyuma gitsin baba oğul..

hayatim erken ergenlik deniliiiiii herseyi daha iyi anlayip kavradiklari donem ve tam konusamadiklari icin sinirli donemleriiiiiii allah yardimcimiz olsun bana 1000 sabir versin ikincisi dogdugunda erdenay 2 yas2aylik oluyorrrrrr

yerim ben onun ergenliğini bizim zamanımızda bi 18 yaş vardı.onuda aileler çok sallamazdı yane.kes sesini höttt dedilermi susar otururduk.ben kocakarı yöntemleri uygulamayı düşünüyorum .mükemmel çocuk yetiştirmek gibi derdim yok benim gibi olsa yeter.o yüzden annemin taktiklerini uygulayacağım :) terlik beddua ve babaya söyleme tehditlerini kullanarak

demet iki hafta demek haa...ayy ben naparım o kadar kız hepten deliririm o zaman.. neyse şimdi evde bakıcısı yediriyordur.. yani inşallah

allah seni varya topitop yapsin ata enisdede yesin hemiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet sümeyye kutluyom seni pes etme..
anacım biizm zamanımzıda hakkaten yoktu böyle şeyler ama biz safmışız.. şimdi biz kulak asmasakta bu cadılar gözümüze sokuyor valla...ergen oldum ben diyeee

ata enişteye sinirliyim o yüzden Allah beni çıtır leblebi yapsın tam ata yerken dişi kırılsın.

bizmi safız anacum.ahhh neler ettim neler ettim. genç oldum ama neler ettim.benim yaptıklarımı bana yapsa fururim oni

taş gibi çıtırım hüsniyemmmmmmmmmmmmmm.dişlerini dökerim yemeye çalıştığı tek çıtır ben olurum

geçen eşimin kuzenigile gittik kuzenide paatvatsızdır. kaynım nişanlıya dediki ilk sevdiğiyle hemen nişanalndı az tanısaydı dedi.bendeee oo ata kaçıncıyla evlendi dedim oda atanın liste kabarıktı dedi ciddi ciddi sonrada kıskançlık varsa sümeyye söylemeyim dedi bende yok geçmişi ne kıskancam hepimizde gençtik hepimiz o yllardan geçtik olmasa şaşaırırdım dedim 27 yaşına kadar dedim herkes şokkkkk

tabi, canı hepiizin ne gönül maceraları oldu demi.. zaten biz eşimle çıkmadan önce arkadaştık herşeyimizi anlatıyoduk.. ne halt yediysek biliyoz zaten.. hatta eşimizn benden önceki sevgilisi uzaktaydı sevgiliisini bana emanet etmişti kızcağız.. içi rahat olsun bak hala gözüm gibi bakıyom...

yokk canımm bu kadar da olmaz ....kısmet işte ....ALNINA YAZILMIŞ BİR KERE EMANETE HİYANETMİ ETTİN YOKSA KIZZ....

slm.pöff rektörümüz değişti ve bütün müdürler istifa etti etik olarak.yarında bizim müdür istifa edecek.ayyyy çok severdim..çok mutsuzum

tepki için mi istifa ediyorlar.. öyleyse helal olsun valla.... bu arada oğluşun sünnet traşı olmuş sıhhatler olsun .. face açamıyom burdan evde vaktim olmaz burdan yazayım dedim..

aylincim bugün tüyon yok mu öbgz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…