demet ben eşimin ağzını bantlamdım ama kulaklarıma pamuk tıkamayı düşünüyorum laylay lom diyerel süslüyorum.cd kalemiylede balonalrın üzerine eymen maşallah.oldu bitti falan yazdım.ohhh eşim de bişey dese kıskanma sesini anan sana özel bişey yapmamış diye diyorum susuyor.
2 yaş sendromunada başlayacam bu ne yaww hadi bende 27 yaş sendromuna girdim onlar benim suyuma gitsin baba oğul..
yerim ben onun ergenliğini bizim zamanımızda bi 18 yaş vardı.onuda aileler çok sallamazdı yane.kes sesini höttt dedilermi susar otururduk.ben kocakarı yöntemleri uygulamayı düşünüyorum .mükemmel çocuk yetiştirmek gibi derdim yok benim gibi olsa yeter.o yüzden annemin taktiklerini uygulayacağım :) terlik beddua ve babaya söyleme tehditlerini kullanarak
ata enişteye sinirliyim o yüzden Allah beni çıtır leblebi yapsın tam ata yerken dişi kırılsın.
tabi, canı hepiizin ne gönül maceraları oldu demi.. zaten biz eşimle çıkmadan önce arkadaştık herşeyimizi anlatıyoduk.. ne halt yediysek biliyoz zaten.. hatta eşimizn benden önceki sevgilisi uzaktaydı sevgiliisini bana emanet etmişti kızcağız.. içi rahat olsun bak hala gözüm gibi bakıyom...
selam hanımlar...
yok kız aylin ne hıyanet edicem gül gibi bakıyom işte daha napayım dimi...
slm.pöff rektörümüz değişti ve bütün müdürler istifa etti etik olarak.yarında bizim müdür istifa edecek.ayyyy çok severdim..çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?