• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günayn kızlar akşam çok kötü bişey oldu ama Allahtan sonu kötü olmadı...eymen bulaşık makinesi tabletini almış kemirmiş.ama çok azz.ve hemen farketip ağzının içini temizledim..su ve yoğurt ayran içirdim bol bol..herşey normal gözüküyordu dr götürmedim..

ayyyyyy canim benim allah korumus
eymenin ulasamayacagi bir yere koysaydin ya b.tabletini hos kasla goz arasinda herseyi yapiyolarya neyse cok buyuk gecmis olsun

demet normalde kutusundan çıakrdım kapaklı bi kapta saklıyorum ama kaşla göz arası mutfakta amam yapıyordum gel 2 sn içinde kemir tableti

selammmm..
çok geçmiş olsun sümeyye..ucuz atlatmışsın hemen farketmişsin canım..ben korkudan bütün deterjanları yukarı kaldırdım mutfakta diğerlerinide kilitledim..ama tırmanmayı ve kilit açmayı öğrendiğinde napcam bilmiyorum...
ayy biz artık iyice sokak çocuğu olduk valla.. akşam eve gider gitmez sokağa çıkarıyor beni iki saat geziyoruz sabahta uyanınca babasıyla arabada tur atmak istiyor hanım.. iyice keyifçi oldu bu cadı yaaa..akşam sekizdi eve girdiğimizde ama hala doymamıştı ..yaz gelince sokakta gezmekten kapkara olacaz ikimizde...

demet normalde kutusundan çıakrdım kapaklı bi kapta saklıyorum ama kaşla göz arası mutfakta amam yapıyordum gel 2 sn içinde kemir tableti

sipalar cok hiozlilar canim biliyorum
offfff yine aksam oluyor yine yemek derdi is derdi
ve cok ama cok uykum var daha dogru duzgun bidsey yemedim uyuak istiommmmmmmmmmmmmmm

off demetcim valla zor anacım senin işinde ..kalak birşeyler ye aç kalmasın kuzucuk..demek ki neymiş ilk hamililekte tadını çıkara çıkara yatmak lazımmış..

dün babanneden aldık eve gittik kapının önünde kızlar evcilik oynuyor eymen sen git kızların oyunlarını darmadağın et.kızlar kaçtımı bizde yukarı çıktık ama bu delirdi atta diye daha üzerimi değişmeden aldım aşağı apartmanın önüne gittim orda bi kızın bisikleti vardı ennnnn diye ağlamaya başladı kız neyse indi bu bindi daha inmiyor kız ağlıyor benim diye.sonunda ikna ettik eymeni topla falan kız bindi sen koş git kızı ısır. ennn benim diye neyse baktık olamyacak ağlaya ağlaya eve getirdim az öncede bisiklet aldım
Hepsiburada.com : Crazy Kontrollü ve Tenteli Bisiklet | Anne / Bebek / Çocuk

off demetcim valla zor anacım senin işinde ..kalak birşeyler ye aç kalmasın kuzucuk..demek ki neymiş ilk hamililekte tadını çıkara çıkara yatmak lazımmış..

offfffffffffffff sorma canim yaaaaaa erdenaylaadda olmuyor o uyuyunca bende uyusam kim yemek yapacak kim evi toplayacakkkkkkkkk offffffffff tr de olsam kadin tutardim bitti yemekde annemden olurdu rahatlardimmmmmmmmm yaaaaa ne yapicam simdi ben
ama ikisi bir buyuyüp kocaman oluncada ben cok rahat edicem tekrar ayni seyleri yasamayacagim kucukken ikiside buyuyecekkkkkkk
kendimi boyle teselli ediyommmmmmm:62::62::62::62::62:

eymen de fenaymış canım.. bak sonra mum olacak o kızların peşinde :52:
ben dün gittiğimde dışardaydı zaten beni görünce hiç çıkmadı yukarı birlikte gezdik iki saat.. ;Bade eğer karşısındaki güzel oynarsa iyi anlaşıyor çocuklarla.. sanırım bana göre daha girişken olacak hemen gidip konuşuyor kendince.. zaten bizim sitede bir tane abisi var onunla çok güzel oynuyorlar.. tabi sabahın körünce gecenin bir yarısıda abiye gidelim diye tuttuyor ama olsun..
güzelmiş eymenin bisikleti güle güle kullansın bende almayı düşünmüştüm bir ara ama kendi pusetine oturmayan buna hiç binmez deyip normal bir bisiklet aldık.. arkasında ve önünde iki küçük sepeti var oyuncakları doldurup evin içinde onla geziniyor.. daha kendi süremediğinden dışarı çıkarmadın bisikletini ..

geçmiş olsun canımm korkma ağzının içini güzelce yıka bişey olmaz bizimkide geçen biblo vardı evde cam ağzıyla kırmış çiğniyordu ödüm koptu ağzını yıkadım parmağımı soktum kussun diye kusmadı neyseki sonra cam parçalarını buldumda içim rahatladı...

eymen deli ediyor hergün aynı muhabbet balakona çıakrıyorum boyu yetişmiyor bişey göremiyor kucağına al bakayım diyor ama kucağımdada rahat durmuyor bende illallah edip aşağı indiriyorum çocuklara rahat vermiyorki top oynuyanalrın arasına karışma istiyor kocaman çocuklar ezerler eymeni izin vermeyince yerlerde yuvarlanıyor:43:

aylin size çok geçmiş olsun iyice tehlikeli oldular. kocamda akşam bana diyorki niye sahip çıkmadın diye yaa ben mama hazırlıyordum sen içerde uzanmış nauma nihata bakıyon.yavuz hırsız ev sahibini bastırır ya.bak sinirlendim yine yazık olacak tavaya..

selam kızlar. çok çok geçmiş olsun sümeyye ve aylin. şükür erken fark etmişsiniz. ne güzel dışarı çıkartıyorsunuz ya burda havalar ısınmadı, ısınsa da çıkacak park uzak ve çevresi pek sağlam tiplerle döşenmiş :P kuzum sıkılıyo tabi ama napalım evimize taşınana kadar dayancaz ailecek. ben de hasta oluyorum sanırım. o kadar koşkoşa doğru düzgün de beslenemiyorum ali efenin iştahsızlığı beni üzüyor ya :( kızlar bu arada ali efe diğer azıları çıkartıyo dişleri tamamlamıştık bunlar erken biraz ama baya bozdu düzenimizi ya

sizde ucuz atlatmışsınız aylin.. bade de benim küçük cam mumluklarımı almış eline çat çat birbirne vuruken yakaladım kırmış vuruken ama allahtan hiçbirşey olamadı.. tabi sonra evdeki bütün süsler kalktı.. kanepelerin altı Bade den sakladığımız eşyalarla doldu valla.. şimdi sıra benim makyaj malzemelerime ve küpelerime geldi .. zaten makyaj malzemeleirmin yarısının içine etti sağolsun..

evet sümeyye birde böyle hemen niye bakmadım olur..sanki tek başımıza doğurduk sıpaları:47: çocuklarda haklı tam oyun çocuğu oldular sıkılıyorlar evde tek başlarına ama Eymen şanslı bu konuda en azından her zaman bir arkadaşı var yanında..

baharcık hoşgeldin eymende 4 azısı çıktı ve köpek dişide baya kabarmış dokununca sertlik geliyor...bu evinde bahçesi yok ama yol fazla kullanılan bi yol değil.rahat yani...

eymen dışarı çıkarken ağlıyor fıs fıs diye üzerini gösteriyor parfüm sıkmak istiyor kocam süslü olunca çocukta normal tabi..bugünde makyaj yapıyom ağlıyor boşuna ağlama hiç şansın yok dedim

geçmiş olsun bahar dikkat et kendine.. bize birşey olması ki kuzulara daha iyi bakalım dimi...evet azılarınız erken gelmiş sanırım ama boşver çıkarsın da rahatlasın paşan nasıl olsa çıkacak bu dişler bir an önce bitsin de kurtulsunlar.. bade dişte çıkarmıyo ama yined yemiyor canım.. iştahsız bu danalar napalım..üzülüyoz ama çare olmuyor malesef..

oyy eymene bak sen ..çapkın olacak bu çocuk ben sana söyleyim anacım yandın sen.. şimdiden başalmış parfümere.. ben badenin yanında hiç makyaj yapmıyom mazalllah birde ona bulaşmasın zaten ojesi yetiyo kendine..

hoşbulduk kızlar saolun. sümeyye bizim yolda baya araba oluyor ayrıca ali efe de çok kıpırdak o yüzden kapı önü de hayal bize.
hüsniye ay bade hanımın süsünü yerim ben ya. oje sürüşü hala aklımda babaneme de anlattım güldük baya. çok şekerdi çok maşallah kuzum. hüsniye ben depresyona giricem az kaldı canım artık bu iştahsızlığı yüzünden. geçen haftalarda az da olsa yemeye başlamıştı. çok mutluydum yine sıfırladık aç geziyoruz resmen.

valla nasıl bi çocuk olacak bilmiyorum babasıda anasıda vakti zamanında iyi fındıklar kırmış :9:dermişim
bade hanımın oje maceresını izledik zaten..

$1294756162.1094-512-1-k[1].webp
kızlar bu perde nasıl Badenin odasına..

Back