• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Kızlar merhaba yokluğumu farkeden olmadı mı hiç:50:
Izindeydim 1 hafta sinopta amcamız vefat etti ...
çook yoğun ve bir okadarda sıkıntılı geçti .....
Ben hastayım...bugunde duru hastalandı...:50:

Eee sizler nasılsınız bugünde yoğun geçmişi okuyamıyorumm...

aylin şekerim hoşgeldin başınız sağolsun yokluğun belliydi hatta kaç kez kulaklarını çınlattık hüsniye ile.

aylin şekerim hoşgeldin başınız sağolsun yokluğun belliydi hatta kaç kez kulaklarını çınlattık hüsniye ile.

ayyy canlarım benim hoşbuldumm......sağolun dostlar sağolsun .....bahsetmiştim size akciğer kanseriydi 1 sene içinde gitti işte allah rehmet eylesin çocukları var küçük karısı genç allah yardımcıları olsun bizlerede geçinden versin rabbim...

Sizin veletler nasıl hasta falan değildirler inşallah...

çok şükür iyiyiiz 18 mayısta saat 2 de eymen sünnet olacak inşllh son anda bi mani çıkmazsa

Son düzenleme:
ne gelini ben kız alacam kız.biz kaynanamızdan çok çektik.hep öyle der ya kayınvalideler.

selam hanımlar ben geldim.. geçmiş anneler gününüz kutlu olsun..
aylincim hoş geldin özledik seni valla..başınız sağolsun canım allah daha büyük acı yaşatmasın..
durunun neyi var geçmiş olsun üşütdümü yoksa ?

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
kizlar neler veriyousunuz miniklerinizee offf yemek derdimiz var bizimde erdenay sut ve sut urunlerini yemiyor yumurta yemiyor offfffffffff beni cildirtiyor cocukkkkk sizlerde ne var

aylin basin sagolsun ve gecmis olsun seker
durunun nesi varrrrrr

off demet yarama tuz bastın resmen.. Bade hanım üç gündür aç geziyor hiçbirşey yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.. eskiden köfte ve tarhana çorbası yerdi en zorda kaloınca şimdi onlara bile burun kıvırıyor.. hatta tabağı görünce hayır hayır deyip kaçıyor..çok zormuş iştahsız bebek

off demet yarama tuz bastın resmen.. Bade hanım üç gündür aç geziyor hiçbirşey yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.. eskiden köfte ve tarhana çorbası yerdi en zorda kaloınca şimdi onlara bile burun kıvırıyor.. hatta tabağı görünce hayır hayır deyip kaçıyor..çok zormuş iştahsız bebek

canim dislerini kontrol et bugun erdenayi oyun grubuna biraktip ordada yemek yememis ogretmeni neden bu bisi yemiyor cok uzuluyorum digerleri yiyipde erdenay yemeyince diyorrrrr
of canim bende simdi kabak mucver yaptim insallah yer

baktım canım en son üst köpek dişleri çıkmıştı onlar çıkmaya devam ediyor ama ondan başkada kabaran diş falan yok hiç.. bu sabah yediği sadece küçük bir salatalık en sonda dün 2-3 gibi bir kaç çatal makarna yemişti.. inşallah bakıcısı birşeyler yedirebilmiştir...

valla canım artık yemeyince yemek bile yapmak istemiyor..sen nasılsın bu arada bulantıların geçti mi..

gecdi sayilir fazla bisey yiyemiyorum limon,havuc,tuz uclusunu yiyorum hepppppppp
ben hep ayni durumdayim hep dua ile yemek yapiyorum insallah yer diye of cok ama cok zor gercekden insallah cabucak duzelir bebislerimizzzzzzzz
sen nasilsin

eymende bu ara dişten dolayı muzdarip ben yoğurt reçel ve bisküvi karıştırıp veriyorum.nesquik yediriyorum yemek yemiyor aç kalmasındansa bunları yesin bari..

iyiyim bende bildiğin gibi okul ev Bade üçgeninde yaşıyorum.. hadi bakalım az kaldı biraz daha büyüsün bulantıların geçer daha rahat edesin...bende en sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyorum ama yemiyor işte..
sümeyye bizimkisi yoğurtta yemiyor eskiden bayılırdı ama sadece sütü keyifle iiyor ama onunda bir sınırı varfazla vermemek gerek.. ayy napcamı şaşırdım valla..

günayn kızlar akşam çok kötü bişey oldu ama Allahtan sonu kötü olmadı...eymen bulaşık makinesi tabletini almış kemirmiş.ama çok azz.ve hemen farketip ağzının içini temizledim..su ve yoğurt ayran içirdim bol bol..herşey normal gözüküyordu dr götürmedim..

Son düzenleme:
GÜNAYDIN HANIMLAR...GEÇMİŞ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN....kızlar hepiniz sağolun dün çook yoğundum 50 tl açık verdim kasadan deli oldum bişey yazamadım aynı yoğunluk evdede vardı evi topla çamaşır yıka bitmek bilmedi sınavlar yaklaşıyor onun telaşı sardı bide off........

slmlar uzun zamandır yoktun ya da ben görmedim nasılsın sena nasıl..biz genel itibariyle iyiyiz..

Back