• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar... pazar gününe kadar ir daha girme şansım olmaz büyük olasılıkla diye şimdiden yazayım istedim. hepinizin anneler gününü kutlarım. evlatlarımızla daha nice nice anneler gününü babaanne-anneanne olarak karşılamayı nasip etsin Rabbim hepimize. Evlatlarımızın nice güzel günlerine tanık olalım...

merhaba kıslarrrr uzuzn bi zaman sonna yine geldimmm. bende havalardan muzdaribim gerçektennnnnn yaa. birde kaybettiğim büyüklerimdennnn :2:

Amin baharcım, bende anneler günümüzü kutlarım,
sağlıkla sevgiyle ömür boyu inşallah, Ağzımızın tadı hiç bozulmasın.:nazar:

valla beni havalar değil Bade hanım mahvediyor bugünlerde.. herşeye ağlıyor çok huysuzlaştı burnumdan getiriyor kaç gündür.. ne oldu bu çocuğa anlamıyorum..birşeyi mi var acaba diyorum ben evde yokken gayet iyiymiş kayfi yerinde huysuzluk yapmıyormuş ama şimdi bütün akşam ve sabah savaş halindeyiz..sabrım tükeniyo valla iyice geriliyorum..

gün bitse de eve koşsam oğluma koşsam. bütün gün aklım evde konsantrasyon iyice yerlerde. ay sonunda erzurum a gitcez 1 hafta sonra babanem 1 hafta daha izmirde kalacak oğlumla 2 hafta birlikteyiz. bu ay çabuk geçsin o iki hafta yavaş geçebilir :21:

hüsniyecim sanırım büyüme atağı geçiriyor bade hanım. ali efe de bir dönem yaptı onu sonra normale döndü. ha akşam eve gittiğimizde huy değiştiriyor ama o da çalışan anne olmanın zorluğu bizden çıkartıyorlar ayrı kalmanın acısını.

güle güle gidin gelin.. bol bol eğlenin oğlunla..
bu huysuzluk her zamanki gibi değil çok fena durumumuz.. çabuk geçsin inşallah sinirimden evde ne bulsam yiyorum yoksa tosun olacam iyice..

saol hüsniyecim. hiç güleceğim yoktu bu arada :)) ben de yemeden içmeden kesilmiştim. kilo verdim mi hayır tebi :))) geçiyor canım bir süre o seni baya hırpalıyo ama geçiyo...

husniyecim benim kaynanam 2 saat bakiyor ona biloe laf ediyxor bide ben uyuymka icinmi birakicam
abuwwwwwwwwwwwww neder artik
buarada bene herkesin anneler gununu kutlarim
baharcikda burda islerden firsatri olmuyor galibaaaa

hüsniyecim biz ev olayında saflık ettik güvendik halen bekliyoruz. ev bitmiş durumda sadece son boyası rütuşları falan yapılcak herşey hazır ama sitenin çevre düzenlemesi bitmemiş işçiler var. ben de bu durumda girip oturmak istemiyorum açıkçası. evladımı babanemi orda bırakıp işe gelcem çünkü. kira ödüyoruz bi yandan kredi ödüyoruz. şu birkaç ayı atlatsak azcık nefes alıcaz gibi ama...

ay ay hamişimiz de gelmişler... nasıl gidiyor demetcim kuzu ne kadarlık oldu şimdi?

iyiylik canim sadece uyku hali var birazcikda elevitti icdigimde mide bulantiasi ama sonucda hersey cok iyi 11 hafta oldu seker.
senin pasan nasil istah durumu duzeldimi

ee ne işe yarıyormuş acaba bu gününde yardım etmeyecekte ne zaman edecek acaba? torununu taşıyosun karnında bak sinirlendim gene...

olsun bahar az kalmış biter yakında rahat rahat oynar oğluşun..

iyiylik canim sadece uyku hali var birazcikda elevitti icdigimde mide bulantiasi ama sonucda hersey cok iyi 11 hafta oldu seker.
senin pasan nasil istah durumu duzeldimi
aman canım kuzunun sağlığı iyi olsun içerde de azcık uyu miden azcık bulansın bişicik olmaz. onlar uğruna nelere katlanmaz insan dimi :)
iştah olayı da tam düzelmiş sayılmaz ama eskisi gibi günü sütle de bitirmiyoruz şükür.
ee ne işe yarıyormuş acaba bu gününde yardım etmeyecekte ne zaman edecek acaba? torununu taşıyosun karnında bak sinirlendim gene...

olsun bahar az kalmış biter yakında rahat rahat oynar oğluşun..
inş canım inş.. herşey onun için zaten ya.

kızlar ben kaçar oğluma koşar.... ALlaha emanet olun.

günaydın geçmişlanneler günününüz kutlu olsun.valla ben bişey anlamadım hala anne olduğumnu bile kabullenmekte zorluk çektiğim için olabilir.eşimde sağolsun hiç hissettirmedi hediye yoksa lafla söyle değilmi yok anacum yok c.tesi dedim bari annene hediye alalım oda mırın kırın ettti bende alma o zaman bana göre bişey yok 32 yıllık senin anan benim şurada 3 yıllık kayınvalidem .olsun diyor almazsan kötü ben olmam ama sen kötü gelin olursun diyor. adam çözmüş olayı.

Back