• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

evet kızım ojesiz çıkmaz maşallah.. ansı frsat bulup bir oje bile süremiyor ama hanım hemen ojeleri geçince tazeleiyor.. ee başak burcu anacım bunlar süslü olacak alışmamız lazım..

baharcım çok iyi anlıyorum seni bende hafta sonu Badeye hiçbirşey yediremedim.. bade ye baktıkça içim acıyodu aç bu çocuk diye ..allahtan dün bakıcısı yedirmiş güzlede yemiş.. sanırım bana inadı var bende yemek yemek istemiyor ..böyle olunca daha çok deliriyorum ama napalım sağlıkları yerinde şükür tolero ediyo vücutları demek ki...

eymen dışarı çıkarken ağlıyor fıs fıs diye üzerini gösteriyor parfüm sıkmak istiyor kocam süslü olunca çocukta normal tabi..bugünde makyaj yapıyom ağlıyor boşuna ağlama hiç şansın yok dedim

:60::60::60::60::60::60:bizimkinede gecen gun babasi parfum almis ama benim sipama hadi gel sikalim dediginde kicini donuyor cik cik cik diyor.ben ilk baslarda anlamadim esimede aynisini yapti halbuki kaynanam erdenay kaka yapinca poposuna parfum sikiyormus(bayan parfumu)

hosgeldin bahar gecmis olsun
aylin sizede gecmis olsunnnnnnn

hüsniye güzelmiş ama bizde winiepuh tül perde ve altının güneşliği var böyle kanatlı almadım.

demet saol canım nasılsın?
hüsniye ali efe babaneme de yapıyor nazını işte yemiyor. günlük süte alışmıştı ne güzel şimdi devam sütü istiyo onu da varla yok arası içiyor. delirmeme ramak kaldı anlayacağın. şöyle lap lap yediğini ne zaman görcez acaba bu bıdıkların.

kızlar ali efeye şu araba yataklardan almayı düşünüyorum çilekten. bi de gardırop. park yatakta daha ne kadar yatabilecek ki? hem o yatakların kenarlıkları da var düşme tehlikesi olmaz. bana mantıklı geldi ne dersiniz?

Kızlar merhaba arada bakıyorum ama yoğunum yine...

Baharcımm sende hoşgeldin....iştahsızlık diz boyu....:47:üzülme düzelir...

o araba yatak reklamı çıkınca eymende ennnnnnnnnn diye ağlıyor.biz daha yeni yatağına geçirdik hele biraz yatsın zaten bizimki büyüyen yatak .hatta taşınırken yatak konumunda yapacaktık baktık kenarlık yok eymende çok dönüyor vazgeçtik

demet saol canım nasılsın?
hüsniye ali efe babaneme de yapıyor nazını işte yemiyor. günlük süte alışmıştı ne güzel şimdi devam sütü istiyo onu da varla yok arası içiyor. delirmeme ramak kaldı anlayacağın. şöyle lap lap yediğini ne zaman görcez acaba bu bıdıkların.

ahhhhhhhh baharim ahhhhhhh inan bende dort gozle bekliyorum o gunleri bende iyi olmaya calisiyorum canim

kim bu beee aşk ilan eder gibi
arkadas kendini reklam panosuna reklam veriyorum sandi galibaaaaaaaa:60::60::60::60:

sumeyye anneler gununuz nasil gecdi seker gorumcenle ortak hediye alabildinmi
anneler gununuz nasildi kizlarrrr

Son düzenleme:
oohh erdenayın popişide misler gibi kokuyo desene.. hiç aklıma gelmez çocuğun popişine parfüm sıkmak kayınvalideciğini kutluyom gerçekten...

sümeyye ben öyle çizgi film karakterli olsun istemedim değişik birşey olsun istiyorum bakalım burda bayisini bulursam görüp öyle alayım dimi...inşallah bulurum...
Badenin odasında normal tek kişilik yatak var biz onun kenarına kenarlık aldık gündüzleri odasında yatıyor.. eğer yatak normal yatak yapacaksan koruyucu kenarlıklar var ..bu arada sen ne maması yapıyon eymene soracaktım unutuum...

baha benimde çok hoşuma gidiyor o yataklar hem nasıl olsa erkek çocuğu arabaları sevecek bence alabilirsin dediğin gibi kenarlarıda korumalı güvenli olur.. bu danaların nazı bitmiyor valla.. sabah yine kahvaltı yaptıramadım inşallah fatma abla yedirmiştir.. hafta sonuda yemezse ona götürecem valla yediri getiririm ..

ben hala kaşık maması verip yatırıyorum sütle yapıyorum pekmezde katıyorum..
demet yaramı deşme görümcem bende haber bekle dedi iyiki güvenmemişim tık yok biz neyse aldık verdik hala bişey demiyor dünde gittim vazoda çiçek görümcem almış bi çiçeğemi ortak olacaktık acaba bilmiyorum. bana bişey alınmadı ve eşimle dün kavga ettim insan bi lafla kutlar hediye beklemiyordum bari küçük bi lafla gönlümü alsaydın dedim.zaten benim annemide aramadı sinirliyim hala..:33:

selam herkesee
ne güzel kalabalık bugün buralar
kızlar ben çok yoğunum arada bi okurum diye açıyorum ama okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum
herkesler iyidir minikler de iyidir inşallah
biz de bir hastalık atlattık geçen hafta
3 gün işe gelemedim
önce boğaz enfeksiyonuyla ateşle başladı
sağolsun antibiyotik sayesinde midesini mahvettik
şimdi iyi çok şükür
yanlış anlamayın kızlar nispet yapar gibi değil ama biz çok da yemek sorunu yaşamıyorduk taaa ki bu hastalığına kadar
o bikaç gün mahvetti bizi
sadece su içmek istiyor onu da püskürterek çıkartıyordu
çok iyi anladım çocuğu yemeyenleri
Allah hepsine önce sağlık sonra da iştah versin
hüsniye şimdi okudum da resmen yarama ilaç olacak şeyler yazmışsın
biz de artık park yatağı kullanamıyoruz sığmıyor rahat edemiyor
odasında da tek kişilik yatak var ama gece çok döndüğü için orada da yatıramıyorum
o bahsettiğin kenarlık nasıl birşey
ne isimle satılıyor ve nerden bulurum
amannn ne çok biriktirmişim çenem düştü
kusura bakmayın
napim fırsatını bulunca kaçırmıyım dedim

hüsniye o araba yatakların kızlar için olanı da var pembiş pembiş. uzun sürede kullanır bence.
kızlar asıl bombayı benim adam patlattı. ctesi günü yatıyordum ali efemi uyuttum. işe gitmişti geldi. bi kolye bu benim hediyem dedi. güzel bi kolye. ama asıl hediye ali efenin ki dedi. bi kutu çıkarttı bi baktım tektaş. bu kadar borcun içinde gitmiş almış. ben şok şok şok durumundayım tebi :)

Back