• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kız yok bizimki dalından yeni koparılmış bir kereste kadar odun işte bu cümleyi dün ona söyledim..oda çok tınladı..ve arabaya tüp taktıracam dedi

ay kereste demiş adama delisin kız sen. :)))) ben de hediyeyi görünce çığlık atmakla kafa atmak arasında bi gittim geldim sümeyye zamanı mıydı diye :))))

eylül geldin gittin yazamadık şeker. çok geçmiş olsun size de. ben de yamuluyordum da meryem saolsun kalsiyum sandoz tavsiye etti aldım içtim gözüm açıldı biraz.

eylül geldin gittin yazamadık şeker. çok geçmiş olsun size de. ben de yamuluyordum da meryem saolsun kalsiyum sandoz tavsiye etti aldım içtim gözüm açıldı biraz.

oo bahar iyisin hakkaten güzel güzel hediyeler gelmiş.. ben su sene hediye istemedim kocişimden danam büyüsünde o alsın istiyorum..zaten bütün gün evde temizlik yaptım anneler günü cumartesi fethiyeye kabir ziyaretine gidince işler pazara kaldı. ama bir demek çiçek alıp geldiler kızımla ben temizlik yaparken Bade de içinden bir tanesini çıkarıp verdi bana kokla diye birde gösteriyor nasıl koklanacağını çok hoşuma gitti..

sümeyye hayırdır aranız mı bozuk eşinle annenide aramamış..yoksa pek önem vermiyor mu böyle günlere..

yatak koruycu bu ama bizimki tabiki pembe.. nette fiyatları yüksek biraz biz kipadan 85 liraya aldık haberin olsun..
Lindam Bed Rail Yatak Koruyucu (mavi) - Ürün Kategorileri

hüsniye ben pırlantadan anlamam çokta cazip ve sevimli gelmez bana onun için çalıştırılan insanları düşününce. gümüş tercih etmişimdir hep. ama eşimin düşünmesi tabi hoşuma gitti. içine oğlumun adını yazdırıyorum ilerde --belki-- gelinime veririm... hırrrrrrr belki belki belki :):):):)

bahar bende öyle çok düşkün değilimdir.. benim için değerli olması değil güzel olması önemli takıntım yoktur illa altın olsun pırlanta olsun diye.. ama yinede düşünülmek güzel şey kimin hoşuna gitmezki.. bence sen o yüzüğü zor verirsin geline şimdiden gönlün el vermiyo gibi..:33:

bahar bende öyle çok düşkün değilimdir.. benim için değerli olması değil güzel olması önemli takıntım yoktur illa altın olsun pırlanta olsun diye.. ama yinede düşünülmek güzel şey kimin hoşuna gitmezki.. bence sen o yüzüğü zor verirsin geline şimdiden gönlün el vermiyo gibi..:33:

gelin fikri bile sinirimi zıplatırken bi de oğlumun hatırasını verme fikri cızzzzz :47:

günaydın güzellerler güzelleri akşam emre aydın konserindeydim ama adam nokta kadar bişi tvde yapılı kapılı duruyor ama yok neyse gider tvde yakından bakarız şimdi canlı dinliyelim dedik..gözümüz kapattık ve hayal ettikdinlerken..

günaydın güzellerler güzelleri akşam emre aydın konserindeydim ama adam nokta kadar bişi tvde yapılı kapılı duruyor ama yok neyse gider tvde yakından bakarız şimdi canlı dinliyelim dedik..gözümüz kapattık ve hayal ettikdinlerken..

ayyy havanı sevsinler....:63:kızımmm beni de kocam funda ararın konserine götcek bu yaz ya....geçen yaz volkan konak gitmiştik işte öyle...:63::76:

kızım ne havası kaç yılın başında ünv bahar şenliği sayesinde kırşehir konser gördü... normalde gitmeyecektim eymenden dolayı ama görümcem tlf etti biz gidiyoruz sende gel benim sayemde içeri girdiler ünv personeliyim ya..iyi dedim bende kayınvalideme bıraktık çıktık

kızım ne havası kaç yılın başında ünv bahar şenliği sayesinde kırşehir konser gördü... normalde gitmeyecektim eymenden dolayı ama görümcem tlf etti biz gidiyoruz sende gel benim sayemde içeri girdiler ünv personeliyim ya..iyi dedim bende kayınvalideme bıraktık çıktık

iyi olmuş işte arada lazım oluyor böyle aktiviteler....insan bi an için kafasını dağıtıyor....

selam hatunlar..

ohhh konserlerede gidiyoz ne güzel.. pazartesi burda mirkelamın konseri vardı ama ben cesaret edip bade hanımla gidemedim..napalım azcık daha büyümesine bekleyecez dimi..:43:

günaydın....... güzel bi gün simit ve peynirle başlangıç yaptım mutluluk depoladım . dün akşam kayınvalidemelre gittik geçen konsere gittik ya bunlar çok sinirlenmiş daha doğrusu çocuklar durmamış sinir krizi geçirmiş bunlarda..neyse akşamda yine görümcem nöbetteydi bizde çocukları aldık büyük bi market var oraya götürdük oyuncaklara bindirdik.kayınvalidemlerde evde birazcık rahat vakit geçirdi.affettirdik kendimizi yaneee

selam...
ehh sümeyyecim kadın haklı valla.. biz bir taneyle akşam iki kişi zor baş ediyoruz ama iyi yapmışsın biraz dinlenmiştir kadın..

Back