• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Küçükken mandalinayı portakalın yavrusu sanardım...Mandalinayı sona saklar önce portakalı yerdim....Evlat acısı çekmesin diye..!!!:))))).. gülümsemeyle başlayalım güne değilmi

şakacı hatunlar.. anlıyorum ki keyifler gayet iyi bugün.. benim çokkk uykum var kafamı kaldıramıyorum akşamda geç yatıyom.. her sabah sonra kendime söylrnip duruyom ama gece gene geç yaıtom.. nolacak halim yaaaa

şakacı hatunlar.. anlıyorum ki keyifler gayet iyi bugün.. benim çokkk uykum var kafamı kaldıramıyorum akşamda geç yatıyom.. her sabah sonra kendime söylrnip duruyom ama gece gene geç yaıtom.. nolacak halim yaaaa

havalarında etkisi var hüsniyecim bende 3 gündür uyanamıyorum geç kalıyorum işe...

havalardandır havalardan..yoksa geç yatmamın hiç bir etkisi yok eminim.. bu sabahın esprisini yapayım:Kadına "ölümlerden ölüm beğen" desen, karar veremeyip, beğenemeden ölür :) :1::26:

selam hatunlar bugün bomba gibiyim.. dün akşam Badeyi uyuturken bende uyuyup kalmışım misler gibi bir uyku çektim.. ohhh be kendime geldim valla

pzar günü taşınıyorum tam mansıyla daha toplanamadım çünkü günlük hayat devam ediyor herşey lazım oluyor.c.tesi toplarım iyice..havalar güzel olur inşllh

selam kizlar nasilsiniz
ya sohbet almis basini gitmis okuya okuya bitiremedimmmm
aylin husniye sumeyyeeeee olmasa way yandim topigin halineeeeeeeee
eskiden baharda gelirdi nerdekiiiiiiiiiiii acepppppppp

evet toplanmanın en gıcık tarafı o zaten.. neyi toplayacağını şaşırıyor insan.. lazım oluyor haydaa geri çıkar gıcık iş valla..
hoşgeldin demetcim sorma biz köyün delisi olarak terketmiyoz buraları..gözümüz yollarda bekliyoz gelenleri..nasılsın bebecik nasıl oğluşun nasıl..

evet toplanmanın en gıcık tarafı o zaten.. neyi toplayacağını şaşırıyor insan.. lazım oluyor haydaa geri çıkar gıcık iş valla..
hoşgeldin demetcim sorma biz köyün delisi olarak terketmiyoz buraları..gözümüz yollarda bekliyoz gelenleri..nasılsın bebecik nasıl oğluşun nasıl..

ikiside iyi teyzesi sii sormali
erdenay pasa tabi kardesini birakirsa karnimda cok simarik yaaaaa
koltukta zipliyor ustume atliyor sipaaaaaaaaa

eet tam kudurma zamanları bade de yapıyor aynısını.. kazara zaten kucağımda hoplattıysam tamam canımı çıkarana kadar bırakmıyor cadı..

HAYIRLI SABAHLAR HAYIRLI CUMALAR:Hoş geldin, sefa geldin ey sabah ve ey yeni gün merhaba ey mutlu vakit ve saat merhaba ey ALLAH’ın katip ve şahit meleği, şu söylediklerimizi bizim için yaz ;
ALLAH’a iman etmiş, ona kavuşmaya inanmış ve delillerini itiraf ve kabul etmiş, ilah olma noktasında onun dışındakileri inkar etmiş ve ALLAH’a tevekkül etmiş olarak sabahladık.

Back