Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız bakalım hatunlar.. bende yarın bahar temizliği var şimdiden içim daraldı valla![]()
kolay gelsin aylin başladın mı orasıda burasıda derken bitmiyo valla.. bakalım bizim yarın mecara nasıl devam edecek..
yeter artık bahar bu eğitim ..eğitim şartta bu kadar da değil canım özledik seni.. buluşun kaynaşın bizde burda çatlayalım...
selam hanımlar....havalar berbat benimde pek keyfim yok ama olsun.. günümüz güzel geçsin inşallah...
aylincim şükür benim temizlik bitti.. helal olsun gelen kadın pırıl pırıl yaptı her yeri sadece dolap içleri kaldı onların büyük kısmını hallettim.. valla kuş gibi rahatladım ohh beee temiz ev gibisi yok valla...
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrr insallah guzel bir gun olurrrrrrrrr
kızlar günaydınn.....perşembe günü misafirlerim var....ilk kez gelicekler evimize....menüyü kafamdan tasarladımm sizce ne eklemeliyim......
domatesli tel şehriye çorbası
fırında çipura
elma dilimli patates
salata....
yardımcı olun kızlar lütfen tatlı olarak irmik helvası düşündüm....pilavmı yapmalıyım ....ne dersiniz??:87:
demetcimm aktardan papatya al demle çay gibi az şekerli iç çook iyi geliyor......
cani,m oglumda hic belirti yokda 5 aya kadar cok rahattim 5den sonra bel agrim vardi ama diger sikayetler hic olmadi bu yaramaz cikdi yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
balığın yanında cacık olurmu ...neyse yorgun savaşçı işbaşında evi taşıdım az buçuk yaşanacak hale getirdim geldim
balığın yanında cacık olurmu ...neyse yorgun savaşçı işbaşında evi taşıdım az buçuk yaşanacak hale getirdim geldim