• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar. işler yoğun bunaldım artık ya. bitmek bilmiyor. yurtdışındaki ofislerden eğitim için geliyorlar. maymun ettiler valla eğite eğite :)))) ay yarın betül arkadaşımızda buluşuyoruz. baya kalabalık olcaz. heyecan sardı ...

Son düzenleme:
kolay gelsin aylin başladın mı orasıda burasıda derken bitmiyo valla.. bakalım bizim yarın mecara nasıl devam edecek..

yeter artık bahar bu eğitim ..eğitim şartta bu kadar da değil canım özledik seni.. buluşun kaynaşın bizde burda çatlayalım...

kolay gelsin aylin başladın mı orasıda burasıda derken bitmiyo valla.. bakalım bizim yarın mecara nasıl devam edecek..

yeter artık bahar bu eğitim ..eğitim şartta bu kadar da değil canım özledik seni.. buluşun kaynaşın bizde burda çatlayalım...

hala bitiremedim anacım gelen giden bitmedi yine yine yine ve yine eltimler geldi pazar günüm öldü....

neyseki az kaldı banyo kaldı .....bakalım hayırlısıyla bişey olmazsa yani gelen giden olmazsa bitiricez ....:52:

selam hanımlar....havalar berbat benimde pek keyfim yok ama olsun.. günümüz güzel geçsin inşallah...
aylincim şükür benim temizlik bitti.. helal olsun gelen kadın pırıl pırıl yaptı her yeri sadece dolap içleri kaldı onların büyük kısmını hallettim.. valla kuş gibi rahatladım ohh beee temiz ev gibisi yok valla...

selam hanımlar....havalar berbat benimde pek keyfim yok ama olsun.. günümüz güzel geçsin inşallah...
aylincim şükür benim temizlik bitti.. helal olsun gelen kadın pırıl pırıl yaptı her yeri sadece dolap içleri kaldı onların büyük kısmını hallettim.. valla kuş gibi rahatladım ohh beee temiz ev gibisi yok valla...

hadi bakalım gözün aydın ....bende camları sildim tülleri yıkadım ütüledim ama yağmur geldi ardından aman olsun dimi yani temiz cam parlar yani...:63:

Son düzenleme:
kızlar günaydınn.....perşembe günü misafirlerim var....ilk kez gelicekler evimize....menüyü kafamdan tasarladımm sizce ne eklemeliyim......

domatesli tel şehriye çorbası
fırında çipura
elma dilimli patates
salata....

yardımcı olun kızlar lütfen tatlı olarak irmik helvası düşündüm....pilavmı yapmalıyım ....ne dersiniz??:87:

kızlar günaydınn.....perşembe günü misafirlerim var....ilk kez gelicekler evimize....menüyü kafamdan tasarladımm sizce ne eklemeliyim......

domatesli tel şehriye çorbası
fırında çipura
elma dilimli patates
salata....

yardımcı olun kızlar lütfen tatlı olarak irmik helvası düşündüm....pilavmı yapmalıyım ....ne dersiniz??:87:

selam kiraci midemi bulandiriyor birsey yiyemiyorum istah siifr uykum cok var yorgunumm

mennun guzel cacik ekle baligin yaninda pilav gitmez yada solede yapablirisrin

d.t.s.corbasi
cacik
salata
karniyareik
pilav
firinda tavuk

irmik helvasi yada un helvasi kekde olabilir

demetcimm aktardan papatya al demle çay gibi az şekerli iç çook iyi geliyor......

demetcimm aktardan papatya al demle çay gibi az şekerli iç çook iyi geliyor......

cani,m oglumda hic belirti yokda 5 aya kadar cok rahattim 5den sonra bel agrim vardi ama diger sikayetler hic olmadi bu yaramaz cikdi yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

balığın yanında cacık olurmu ...neyse yorgun savaşçı işbaşında evi taşıdım az buçuk yaşanacak hale getirdim geldim

cani,m oglumda hic belirti yokda 5 aya kadar cok rahattim 5den sonra bel agrim vardi ama diger sikayetler hic olmadi bu yaramaz cikdi yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

kızdır belki nazlı olur kızlar....

balığın yanında cacık olurmu ...neyse yorgun savaşçı işbaşında evi taşıdım az buçuk yaşanacak hale getirdim geldim

hoşgeldin geçmiş olsun diyelimm....bende taşınmaya karar verdim bakalım kafam uygun ev bulursam acele etmicem...

baci yanlis okumusum ne kizion hem sarimsakli hersey baligin yaninda hos olur tabi sende balikla sut urunleri yemeyenlerdesin herhalde taze oldugu surece bisey yokkkk

demet şekerim kızmadım biizm evde o espri devamlı yapılır zaten balık pişti cacık yapalımmı diyede ondan dedim...benim gibi akıllı birini görünce şaşırdım

Back