• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam güzel hatunlar.. sümeyye kolay gelsin anacım zor iş ev yerleştirmek ...

yemek menün güzel olmuş bence az ve öz olmazsa balığın yanına bir meze çeşidi eklersin olur biter.. bende balıkla birlikte çocukluğumdan beri ayran içerim zaten hiçbir bilimsel kaynağı yokmuş.. ölmediğime göre sorun yok.....:66:
demetcim allah sanada kolaylık versin her hamilelik farklı olur diyorlardı.. demek ki doğruymuş.. aylinin dediği gibi kızdır belki annesi naz yapıyodur...

günaydın çok yorgunum dün kombiyi açtılar ohh sıcacıktı evimiz..

günaydın canımm yerleşebildin mi??ahh o sıcaklığı o rahatlığı hiç yaşayamıcam herhalde benim uyuz kocam cimri değil ama ev değiştirmeye çook karşı ben memnun değilim evden diyorum adama adam bana diyor rahat batıyor........ALLAHIM yardım et .........:50:

huhuuu ben geldim izmir ana ocagından koca ocagına geldik temızlık çamaşır kaç gündür anca bitti

huhuuu ben geldim izmir ana ocagından koca ocagına geldik temızlık çamaşır kaç gündür anca bitti

hoşgeldin kolay gelsin....

kızlar öbgz dizisinden tüyo yazmışlar sıkı durun geliyor sıcak sıcak.......

cemile hamile kalacak balıkçı cemileye ve çocuğuna sahip çıkacak aylin intihar edicek öğretmen ölecek osman büyücek zaman atlıcak....

Son düzenleme:
hoşgeldin kolay gelsin....

kızlar öbgz dizisinden tüyo yazmışlar sıkı durun geliyor sıcak sıcak.......

cemile hamile kalacak balıkçı cemileye ve çocuğuna sahip çıkacak aylin intihar edicek öğretmen ölecek osman büyücek zaman atlıcak....

ya son bikaç bölümdür bende yeni izlemeye başladım bu dizi adamı dert sahıbı yapar bide üstüne bunlar olursa :(((ee aylin ölcekmişki

ya son bikaç bölümdür bende yeni izlemeye başladım bu dizi adamı dert sahıbı yapar bide üstüne bunlar olursa :(((ee aylin ölcekmişki

valla orasını bilmiyom ölmez herhalde dizide saçma sapan olaylar oluyor nasıl intihar ettiğine bağlı.....

selam kızlar... sümeyye keyfini çıkar yeni evnin bizim kömür bitmiş üç gündür kalorifer yanmıyo yerler buz gibi üşüyoz valla.. benim cadıda çorap giymiyor hasta etmesek iyidir valla..
aylincim hakketen yeni gelişmelere şok oldum...desene bu dizi daha çok bağlar biz ekran başına...
gülcanım sende hoşgerldin evine.. gezip tozmanın en kötü yanıda o zaten evdeki temizlik ve bavul yerleştirmesi...

selam kızlar... sümeyye keyfini çıkar yeni evnin bizim kömür bitmiş üç gündür kalorifer yanmıyo yerler buz gibi üşüyoz valla.. benim cadıda çorap giymiyor hasta etmesek iyidir valla..
aylincim hakketen yeni gelişmelere şok oldum...desene bu dizi daha çok bağlar biz ekran başına...
gülcanım sende hoşgerldin evine.. gezip tozmanın en kötü yanıda o zaten evdeki temizlik ve bavul yerleştirmesi...

selam gamze ve husniuye nasilsiniz bebisleriniz nasill

ali kaptan kafayi yedi zatennnnnnn

iyiyim demetcim asıl sen nasılsın senin bebişler nasıl...evet ali kaptan iyice yedi kafayı beter olsun inşallahhh

valla orasını bilmiyom ölmez herhalde dizide saçma sapan olaylar oluyor nasıl intihar ettiğine bağlı.....
ayy ölmesin zaten yazık ayline bekleyip görcez ozaman

sorma canım ya valla valiz yerleştrimesinden nefret ediyorum ne çamaşır bitiyo ne iş bikaç gün,canım dikkat edin bademe bizim ateşlide çorapları çıkartıyo gece üstünü açıyo antibiyotık kullanıyoruz yine şu havalarda bi ısınsaydı mayıs geldi hala kış

selam gamze ve husniuye nasilsiniz bebisleriniz nasill

ali kaptan kafayi yedi zatennnnnnn

biz iyiyiz demetcim asıl sen nasılsın yawruların nasıl içerdeki dışardaki :)))

selam güzel eylül anneleri çoook uzun zamandır gelmiyorum buraya arasıra bakıyorum yazdıklarınıza beni yine aranıza kabul edermisinizzz:17:

nasıl iyisnizi inşallah... Ben ve oğlum iyiyiz su çiçeği aşısı olan varmı ?

gunaydin canlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzz
gulcancim husniyecim ikiside cok iyi masallah erdenay yine birsey yemiyor ama alisdim artik
icimdekinide dun gordum ayaklari elleri cikmisdi ellerini hareket ettirirken gordum harika birduygu yaaaa:69::69::49::49:
sudeyonca hosgeldinnnn sekerrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
gunaydin canlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzz
gulcancim husniyecim ikiside cok iyi masallah erdenay yine birsey yemiyor ama alisdim artik
icimdekinide dun gordum ayaklari elleri cikmisdi ellerini hareket ettirirken gordum harika birduygu yaaaa:69::69::49::49:

günaydın şekerimm...hoşgeldin....kaç haftalık oldu şindi senin küçük .....

slm bacılar nisan yağmuru yağıyor çıksam ıslansam azıcık akıllanırmıyım acaba.işyerindekiler heryerinden delisi var buranuında sümeyye diyorlar herkese pat pat cvp veriyorum diye müdürden bişey isteyecekelri zaman bana söylüyorlarda....:27::33: bugün sabah için kahvaltı organizasyonu yapalım mdedik yok genel sekreter izin vermez dediler bende gittim dedim hocam biz kahvaltı yaapacaz haberiniz olsun oda olmaz falan dedi ben evde yapar gelirim sorun değil maksat birlik ütünlük olsun işyerinde bir kaynaşma olsun diye düşünüyoruz dedim.tmm dedi.sabahta müd yardımcısı hayırdır yerli malı haftasımı dedi bende yok kutlu doğum haftasıya birlik ve bereberliğimizi güçlendiriyoruz dedim.aferin afiyet olsun dedi
:93:

gunaydin canlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzz

hoşbuldumm cnmm daaaaa sen hamilemisinnnnnnnnnnn ? :))))))))))

selamm bir an önce yaz gelsin lütfen güneş kendini gösterdi ama hala hava serin yoksa bu çocuk elimde patlayacak:))
demetcim güzel olmazya sırf o duyguyu yaşamak için yine dogururum ama sonrası kortuyo beni maşallah kuzuna (bak kızın yazcaktım malummu oldu ne)daha çok varmı ögrenmeye kaç haftalık oldu bebegin
sümeyye afiyet olsun şeker senin yapın bu ne güzel senin gibi olmayı isterdim,böle birlik bütünlük olaylarına çok deger veriyorum ben olması gerekende bu, benim ailemin aylık buluşma günleri var bi yerde toplanıyolar yeme içme gırgır şamata çok güzel oluyo yoksa büyükşehır hayat derdi herzaman görüşülenemiyo

slm bacılar nisan yağmuru yağıyor çıksam ıslansam azıcık akıllanırmıyım acaba.işyerindekiler heryerinden delisi var buranuında sümeyye diyorlar herkese pat pat cvp veriyorum diye müdürden bişey isteyecekelri zaman bana söylüyorlarda....:27::33: bugün sabah için kahvaltı organizasyonu yapalım mdedik yok genel sekreter izin vermez dediler bende gittim dedim hocam biz kahvaltı yaapacaz haberiniz olsun oda olmaz falan dedi ben evde yapar gelirim sorun değil maksat birlik ütünlük olsun işyerinde bir kaynaşma olsun diye düşünüyoruz dedim.tmm dedi.sabahta müd yardımcısı hayırdır yerli malı haftasımı dedi bende yok kutlu doğum haftasıya birlik ve bereberliğimizi güçlendiriyoruz dedim.aferin afiyet olsun dedi
:93:

kızzz sümeyye az değilsin sende haa......:60:

selamm bir an önce yaz gelsin lütfen güneş kendini gösterdi ama hala hava serin yoksa bu çocuk elimde patlayacak:))
demetcim güzel olmazya sırf o duyguyu yaşamak için yine dogururum ama sonrası kortuyo beni maşallah kuzuna (bak kızın yazcaktım malummu oldu ne)daha çok varmı ögrenmeye kaç haftalık oldu bebegin
sümeyye afiyet olsun şeker senin yapın bu ne güzel senin gibi olmayı isterdim,böle birlik bütünlük olaylarına çok deger veriyorum ben olması gerekende bu, benim ailemin aylık buluşma günleri var bi yerde toplanıyolar yeme içme gırgır şamata çok güzel oluyo yoksa büyükşehır hayat derdi herzaman görüşülenemiyo
ay ben çok severim organizasyon yapmayı istanbuldaki arkadaşlar aramış sen gittin daha kahvaltı yapamadık diyorlar bizi face üzerinden organize eetsene diye :))) yaz gelmesini sabırsızlık ve dört gözle bekliyorum bende eymende herakşam topu eline alıp kapının önünde ağlıyor ....

kızzz sümeyye az değilsin sende haa......:60:
iş yerinde tek bayan olmanın avantajı hocalar bana hiç birşey diyemiyorlar efendiliklerinden :9::52:

selam hatunlar...
maşallah demetcim pıtırcığın büyümüşte elleri ayakları belli oluyor demek .. ne güzelllll bak çok özendim sana şimdi ya....

sümeyye kahvaltı dedin vallahi karnım aççtı şimdi iyice kazınmaya başladı gelde .. bize de yap bir organizasyon o zaman beeee...

valla gülcan bencede artık ısınsın havalar bu sabah Badeyle bir saat soyunma ve giyinmeme zırıltısı dinledim..hanım bırak çorabı çıplak gezmek istiyor.. offf gelsin artık yazzz

Back