Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paramız gitmesin diyeymiş mesafe yakınya ..evdenn eve nakliyeler ne güzel eşyaları montajı herşey onlardan.birde gitmiş kendi merdivenlerini silen kızla anlaşmış evi temizletmek için 2 kişi 180 istemişler birde hiç temiz yapmaz biliyorum o kişiyi.bende temizlik şirketiyle anlaştım dedim ya .aklı sıra tavır yapıyor hiç sormaz toplandınızmı ne yapınız diye amannnn çok ta lülü![]()
günaydın.. aylin akşam eymeni almaya gidiyom 5 dk kalıyorum makineli tüfek gibi eymenin yaramazlıklarını anlatıyor.düne eymen görümcemin kızının parmağını ısırmış daha sonrada görümcemin kızı eymenin yanağını baştan başa çizmiş.ama sinir oldum kaç defa oldu ben eymenin dişlerini sökemem ama onlar kızın tırnaklarını kesebilir demi.. birde kaynanam kız öcünü aldı demezmi
eşime söyledim zaten yarın tırnak makasını götürüp kızın tırnaklarını kesecem dedim eşimde aman senin dilinin ayarı yok ben sakin bi dille anneme söylerim dedi..kız tamam eymende çok yaramz ısırmış ama ne yapayım evde bakıcı görümcem kayınvalidem kayınpeder 4 kişi 2 çocuğa sahip çıkamıyormu.. daha gıccığı dün eymene hadi kızı öp diyor kayınvalidem birde demezmi sabahtan beri kızı dudak öpüyor diye hiç sevmem![]()
sessiz kalıyom ama problem çıkmasın aman yüzyüze bakacz .ben anneme bağırılmasını istemem ben kayınvalideme niye öyle davranayım diye ince ince düşündükçe herhalde saf zannettiler ki bilen bilir fenalığımı.![]()
demet hoşgeldin şekerim.... benimde midem ağrıyor doğum kontrol hapına başladım ondan galiba
selammmmmmmmm aylinnnnnn sumeyyeeeeee nasilsiniz kizlarrrrrrr
sumeyye allah yardimcin olsun seker
kizlar midem ve karin agrim varrrrrrrrrrr offffffffff
demet hoşgeldin şekerim.... benimde midem ağrıyor doğum kontrol hapına başladım ondan galiba
selam güzle hatunlar...