• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

aylin geçmiş olsun canımm
hüsniye çok şükür daha iyi canım eskisi kadar olmasada çok şükür yiyo yinede anam geçen hafta açlık sınırında geziyodu siz nasılsınız badem nasıl ?
sümeyye kaynanalıgın ruhu bu galiba kainat güzelinide alsalar begenmiyolar yakıştırmıyolar ogullarına

kılzar hafta sonu eltim geldi iki aylık kızyla gezmeye.. ayy bebeişi kucağama almaya bile korktum minicik geldi bana.. sanki Badeyi ben büyütmemişim hiç o kadarcık olmamış gibi tedirgin oldum.. ne çabuk unutmuşum meğerse..Bade de kıskandı biraz ama hiç zarar verdedi dokunmaya bile kalkmadı hep uzaktan baktı kuzum.. ama giderken yanağından öptü kuzenini..

gülcan hoşgeldin yaramazlıkta sınır taşımıyoz bizde
aylin geçmişler olsun
düğüne elbise türü alacam siyah beyaz gögüs altından etek başlıyor hani gömlek kısmı beyaz o tarz düşünüyom ama bakalım yooksa baştan ayağı siyahmı giyinsem

hüsniyecim aynı duyguyu dün bende yaşadım arkadaşım kızı gördüm alırken çok korkttum bişey diye sanki biz büyütmedik bunları zaman çok geçiyo valla ama bizde yağız hep sevmek öpmek istedi

hımm benimde o elbiseler hoşuma gidiyo sümeyye ama göbüşlü olduğumdan yakışmaz diye düşünüyorum... simsiyah giyinirsen kaynanan yas mı tutuyon demesin sonra...

iyi gülcan aman düzelsin iştahları.. Badeninde düzelmişti iştahı ama eve misafir geldi ya hanımın bütün düzeni bozuldu iki gündür öğle uykusu uyumuyor , cumartesi güzel yedi ama pazar günü hiç birşey sokmadı ağzına.. sadece üç-beş tane makarna yedi o kadar..kıskandı diye mi yemedi acaba?

kılzar hafta sonu eltim geldi iki aylık kızyla gezmeye.. ayy bebeişi kucağama almaya bile korktum minicik geldi bana.. sanki Badeyi ben büyütmemişim hiç o kadarcık olmamış gibi tedirgin oldum.. ne çabuk unutmuşum meğerse..Bade de kıskandı biraz ama hiç zarar verdedi dokunmaya bile kalkmadı hep uzaktan baktı kuzum.. ama giderken yanağından öptü kuzenini..

bizdede hafta sonu eltim vardı 9 aylık tosunuyla duru yavrum anne bak bebe diyo içimden diyorum ahh annecim asıl sen bebesin ...

gülcan hoşgeldin yaramazlıkta sınır taşımıyoz bizde
aylin geçmişler olsun
düğüne elbise türü alacam siyah beyaz gögüs altından etek başlıyor hani gömlek kısmı beyaz o tarz düşünüyom ama bakalım yooksa baştan ayağı siyahmı giyinsem

sağol şekerimm gülcanım sanada sağol elbise başın açıkmı olcak kapalımı canımm

iyiyim aylinim be nasıl olayım misafir gelirken temizlik yap giderken temizlik yap haşatım çıktı..

evet gülcan birde tecrübeli anne olucaz güyaa.. çocuğu nasıl tutacağımı şaşırdım birden sanki hiç çocuk tutmamışım gibi..bizimki hep uzaktan sevdi bebek diye ama arada fırçalarını eksik etmedi yavruya.. eşofmanının üstünü çıkarmıştım koltuğa koydum anneside onun üstüne yatrmış..çekiştire çekiştire aldı eşofmanının üstünü yarım saatte parmağını sallaya sallaya fırça attı...

sümeyye o abiyeleri bende çok begeniyorum şehrazat modeli diye geçiyo sade krem çok güzel duruyo hemde senın kg sorununda yok yakışır ama dikkat et düğünde pişti olma çok giyiliyo çünkü
hüsniye bizdede düzen falan kalmadı burda, sapıtıyolar biri gelince yada bi yere gidince kalabalıkta ilgisi başka taraflarda oldugu için yememiştir tabi bundaa kıskançlıgında etkisi vardır

başım kapalı olacak siyah beyaz eşarppla
Allahın bi hikmetiymiş kadınlara çocukların küçüklüğünü hemen unuttururmuş yoksa kadınlar tekrar çocuk doğurmazmış diye

iyiyim aylinim be nasıl olayım misafir gelirken temizlik yap giderken temizlik yap haşatım çıktı..

evet gülcan birde tecrübeli anne olucaz güyaa.. çocuğu nasıl tutacağımı şaşırdım birden sanki hiç çocuk tutmamışım gibi..bizimki hep uzaktan sevdi bebek diye ama arada fırçalarını eksik etmedi yavruya.. eşofmanının üstünü çıkarmıştım koltuğa koydum anneside onun üstüne yatrmış..çekiştire çekiştire aldı eşofmanının üstünü yarım saatte parmağını sallaya sallaya fırça attı...

ALLAH daha iyi etsin canımm işler bitmez anacımm bende hala bitiremedim temziliği misafir geliyor habire napıyım anacımm misafir ağırlamaktan yarım kalan işimi yapamıyorum.....

başım kapalı olacak siyah beyaz eşarppla
Allahın bi hikmetiymiş kadınlara çocukların küçüklüğünü hemen unuttururmuş yoksa kadınlar tekrar çocuk doğurmazmış diye

valla yaa ben unuttum hüsniyenin demesi gibi sanki hiç çocuk büyütmemişim....bazen resimlere bakıyorum bak bu halini hiç hatırlamıyorum diyorum eşimde kızıyor saçmalama bunamadın ya bu yaşta diyor...

sümeyye bak hele en sondaki elbise nasıl tekbirde güzel şeyler var .....

http://www..................../portal/tekbir-giyim-2011-tesettur-abiye-modelleri.html

tüh çıkmıyor ya hoşuma gitmişti hallbuki...

Son düzenleme:
benim evi görseniz kalkmış kaçıyor.eşyaları topluyoruz pazar taşınacağım ama daha 1 hafta var kolileri açıp bişey alıyoruz. öfff ama en sinir olduğum kayınvalidem bir kez demedi hafatsonu eymen bizde kalsın siz iş yapın diye .eski komşum bile bugün aradı sümeyye cumartesi eymeni almaya gelecektim annemelr umredendan geldi gelemedim diye... bu hafta bana bırak diye

evet bitmiyo bu temizlik.. kadın tutacaktım çok doluymuş bu aralar başka bir kadın arayamaya başlayacam şimdii offf...birde dün gece deli gibi derz aralarını temizlemedim o kadar yorgunluğun üstüne... aştım kendimi iyice valla

benim evi görseniz kalkmış kaçıyor.eşyaları topluyoruz pazar taşınacağım ama daha 1 hafta var kolileri açıp bişey alıyoruz. öfff ama en sinir olduğum kayınvalidem bir kez demedi hafatsonu eymen bizde kalsın siz iş yapın diye .eski komşum bile bugün aradı sümeyye cumartesi eymeni almaya gelecektim annemelr umredendan geldi gelemedim diye... bu hafta bana bırak diye

evet hakkaten neden yardımcı olmuyolar size..

geçen eşim benim vaktim yok nakliyeci ayarlasana demiş babasına oda gitmiş traktör tutmuş.bende kayınvalideme benim eşyam o kadar ucuz değil traktörde göç taşıtmam dedim eşimede söyledim eşim de annesine ne traktörü dedi.kayınvalidemde bozuldu oğlu sözünden çıkmaz zannediyordu..ne haliniz varsa görün dedi..ama hala şoktayım traktörle göçün üzerinede eymeni kucağıuma oturur tıngır mıngır gideriz şehir merkezinde rezillik ...oğlunun parasını çok düşünüyo küçük oğlunun mobilya parasını bize ödetiyo

malesef göremeyeceksiniz evden eve nakliye tuttuk hemde tarktörle aynı fiyata kayınpederde aramış iyi anlaşmışsınız eşyanız mahvolurdu dedi..

yani traktörü nerden çıkardılar ki allah aşkına her yer evden eve taşımacalık olmuşken...

demeettttt napıyonnn

paramız gitmesin diyeymiş mesafe yakınya ..evdenn eve nakliyeler ne güzel eşyaları montajı herşey onlardan.birde gitmiş kendi merdivenlerini silen kızla anlaşmış evi temizletmek için 2 kişi 180 istemişler birde hiç temiz yapmaz biliyorum o kişiyi.bende temizlik şirketiyle anlaştım dedim ya .aklı sıra tavır yapıyor hiç sormaz toplandınızmı ne yapınız diye amannnn çok ta lülü :64:

Back