2009 Eylül Anneleri

iyi akşamlar yarın bomba gibi geleceğim........bekleyin beni anacum..:2::13::18::26::44::76::78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90::92::93::94::95::96::97::98:

aman destek olmuyon bari köstekte olma dimi.. sanki sen çalışmıyon birtek oğlu çalışıyor..
boşver takma ..iyi akşamlar yarına bekliyoz..

sümeyye günaydın şekerimm.....şu taşınma işi bi sıkıntı kaynanatör çook daha sıkıntı anlaşılan iyiliği dokunacak diye korkuyor millet ya bilmiyom valla bu tip insanlara sinir oluyorum bizimkilerede söylemeden akıllarına gelmiyor bende çekinmiyorum anne sen şunu şunu yap oda yapıyor mecbur yapmasında göreyim oda biliyor başına gelicekleri ayy ben çook mu kötüyüm ya...:26:

günaydın.. aylin akşam eymeni almaya gidiyom 5 dk kalıyorum makineli tüfek gibi eymenin yaramazlıklarını anlatıyor.düne eymen görümcemin kızının parmağını ısırmış daha sonrada görümcemin kızı eymenin yanağını baştan başa çizmiş.ama sinir oldum kaç defa oldu ben eymenin dişlerini sökemem ama onlar kızın tırnaklarını kesebilir demi.. birde kaynanam kız öcünü aldı demezmi

töbe töbe asıl eymen onun torunu yani ben anlamıorum anacım kocasından ayrıldı diyemi ne daha kıymetlı oluyor...sende kocana soyle kız ..yada soyle anne tamam ben buraya eymeni dinlemeye gelmiyorunm bir iki terslesen anlar belki...

eşime söyledim zaten yarın tırnak makasını götürüp kızın tırnaklarını kesecem dedim eşimde aman senin dilinin ayarı yok ben sakin bi dille anneme söylerim dedi..kız tamam eymende çok yaramz ısırmış ama ne yapayım evde bakıcı görümcem kayınvalidem kayınpeder 4 kişi 2 çocuğa sahip çıkamıyormu.. daha gıccığı dün eymene hadi kızı öp diyor kayınvalidem birde demezmi sabahtan beri kızı dudak öpüyor diye hiç sevmem

ayy canım senin işin zor valla iyi bari eşin desin ozaman uygun bi dille çocuklara küçükken böyle kızmayınca yüz bulurlar daha ilersine giderler bence sen herhalde sessiz kalıyorsun sümeyye bazı yerlerde sesini yükseltmeilisin alttan al al nereye kadar ben 1 sene sonra başladım baktım hepsi patavatsız bende patavatsızlığa vurdum işi..

sessiz kalıyom ama problem çıkmasın aman yüzyüze bakacz .ben anneme bağırılmasını istemem ben kayınvalideme niye öyle davranayım diye ince ince düşündükçe herhalde saf zannettiler ki bilen bilir fenalığımı.

aslında bende başlarda öyleydim kendimide yerine koyardım ilerde kayınvalide olunca bana kötü davranmalarını istemem ama baktım olcak gibi değil laf çeviriyorum bazende basiretim tutuluyor hiç bişey demiyom sonra lafı gelince geçiriyorum bağırırım çağırırım ama en çokta ben sahip çıkarım onlara kızından diğer oğlundan çok..

selammmmmmmmm aylinnnnnn sumeyyeeeeee nasilsiniz kizlarrrrrrr
sumeyye allah yardimcin olsun seker
kizlar midem ve karin agrim varrrrrrrrrrr offffffffff

demet hoşgeldin şekerim.... benimde midem ağrıyor doğum kontrol hapına başladım ondan galiba

selammmmmmmmm aylinnnnnn sumeyyeeeeee nasilsiniz kizlarrrrrrr
sumeyye allah yardimcin olsun seker
kizlar midem ve karin agrim varrrrrrrrrrr offffffffff

hg canımm iyiyiz çook şükür seni sormalı

demet hoşgeldin şekerim.... benimde midem ağrıyor doğum kontrol hapına başladım ondan galiba

benimde sabahtan beri ağrıyor midem ya neler deniyorum geçmiyor .......

Kim bilir neler neler geçti başından
Kimse boyle yalnız olamaz
Anlat birer birer tut ellerimden
Kimse boyle küskün olamaz

Çizgi çizgi yüzünde
Gölgeli gözlerinde
Ağır sessizliğinde
Neler neler var
Ne hikayeler var

Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat

BAYILIYORUM BU ŞARKIYA SABAHTAN BERİ DİNLİYORUM..

demet ben unutuyorum eşim hatırlatır her akşam hapını yuttunmu sonra hapı yutmayalım diye. bu koca bende varken eymeni doğurabildiğime şükredip oturmam gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…