aman boşver sen kaynananı.. dünya güzeli olsan gene bulur bir kusur bir merak etme...sen süslenmene bak.. nasıl bir elbise alacaksın..anlat azcık...
geçmiş olsun aylin kurtuldun..
kılzar hafta sonu eltim geldi iki aylık kızyla gezmeye.. ayy bebeişi kucağama almaya bile korktum minicik geldi bana.. sanki Badeyi ben büyütmemişim hiç o kadarcık olmamış gibi tedirgin oldum.. ne çabuk unutmuşum meğerse..Bade de kıskandı biraz ama hiç zarar verdedi dokunmaya bile kalkmadı hep uzaktan baktı kuzum.. ama giderken yanağından öptü kuzenini..
gülcan hoşgeldin yaramazlıkta sınır taşımıyoz bizde
aylin geçmişler olsun
düğüne elbise türü alacam siyah beyaz gögüs altından etek başlıyor hani gömlek kısmı beyaz o tarz düşünüyom ama bakalım yooksa baştan ayağı siyahmı giyinsem
iyiyim aylinim be nasıl olayım misafir gelirken temizlik yap giderken temizlik yap haşatım çıktı..
evet gülcan birde tecrübeli anne olucaz güyaa.. çocuğu nasıl tutacağımı şaşırdım birden sanki hiç çocuk tutmamışım gibi..bizimki hep uzaktan sevdi bebek diye ama arada fırçalarını eksik etmedi yavruya.. eşofmanının üstünü çıkarmıştım koltuğa koydum anneside onun üstüne yatrmış..çekiştire çekiştire aldı eşofmanının üstünü yarım saatte parmağını sallaya sallaya fırça attı...
başım kapalı olacak siyah beyaz eşarppla
Allahın bi hikmetiymiş kadınlara çocukların küçüklüğünü hemen unuttururmuş yoksa kadınlar tekrar çocuk doğurmazmış diye
benim evi görseniz kalkmış kaçıyor.eşyaları topluyoruz pazar taşınacağım ama daha 1 hafta var kolileri açıp bişey alıyoruz. öfff ama en sinir olduğum kayınvalidem bir kez demedi hafatsonu eymen bizde kalsın siz iş yapın diye .eski komşum bile bugün aradı sümeyye cumartesi eymeni almaya gelecektim annemelr umredendan geldi gelemedim diye... bu hafta bana bırak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?