dua ile korunuyordumama hastalığım 1-2 gün gecikince dua yanında ek yöntemelrede ihtiyaç duyduk..
saldım çayıra mevlam kayıra ilk 3 yaş zor ondan sonra kreş derken daha kolaylaşır .3 sene için çocuk yapmıyalımmı.....
baharcık buluşma demeyin .bizde hüsniye ile buluşmama organizasyonu yapacaz.öyle bir buluşmayacağızki çatlayacaksınız
kız aylin bakmadım normalde severim o diziyi ama bizim ev dizi gibiydik zaten bu hafta
kadın dediğin benim gibi yemek çeşitleri yapabilecek,hamarat olacak.Fiyonk makarna,çubuk makarna,boncuk makarna,kuskus,fırında makarna,sahanda yumurta,rafadan yumurta, menemen
günaydın tatlı bebelerin çirkin anneleri..........gıccıklığım üstümde sabah sabah çaycıyla tartıştıkda azıcık
bu çaycımız izinliydi yerine başka arkadaş gelmişti.şimdi gelmiş diğerini kötülüyor çok pişmiş bardaklar şöle falan ama kadın elinden geleni yapmıştı.bende kimsenin arkasından konuşma dedim azıcık tartıştık siz destek olamlısınız birbiriniz ikinizde şirket elemanısınız sonuçta bu çekemememzlik niye dedim zoruna gitti
sormayın temmuzdaki elti düğünü için şimdiden kıyafet bakmaya başladım...ne kadar süslensem yinede kocamın yanına yakışmam ya neyse :))) bari eltimin yanına yakışayım.kayananm kesin gelinlerim hep çirkin oğullarıma yazık oldu diyecek garibim düğünde gelinin anasından çok ağlarsa şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?