2009 Eylül Anneleri

doğru diyon gari...çocuklar duymasını izledinmi bu hafta son gelen karakteri adını unuttumda meltemin arabayla çarptığı işte o amma komikti ya çatladım valla gülerken ....meltem aplaa haaaluk abi ibrik varmı helada diyo...

kız aylin bakmadım normalde severim o diziyi ama bizim ev dizi gibiydik zaten bu hafta

kadın dediğin benim gibi yemek çeşitleri yapabilecek,hamarat olacak.Fiyonk makarna,çubuk makarna,boncuk makarna,kuskus,fırında makarna,sahanda yumurta,rafadan yumurta, menemen

ben gelebildim ancak... sümeyyecim yöntemini takdir ettim boşuna dememişler dünya dua üzerine kurulu diye.. ama yakında senden de bir güzel haber alırsam hiç şaşırmam haberin olsun...

makarnada birşey mi canım ben makarnanın yanında her çeşit yumurta bile yapıyom sen ne diyon

kadın dediğin benim gibi yemek çeşitleri yapabilecek,hamarat olacak.Fiyonk makarna,çubuk makarna,boncuk makarna,kuskus,fırında makarna,sahanda yumurta,rafadan yumurta, menemen

pehh valla hepiniz halt etmişsiniz ben patates kızartıyomm her türlü.....

günaydın tatlı bebelerin çirkin anneleri.......... gıccıklığım üstümde sabah sabah çaycıyla tartıştıkda azıcık

bu çaycımız izinliydi yerine başka arkadaş gelmişti.şimdi gelmiş diğerini kötülüyor çok pişmiş bardaklar şöle falan ama kadın elinden geleni yapmıştı.bende kimsenin arkasından konuşma dedim azıcık tartıştık siz destek olamlısınız birbiriniz ikinizde şirket elemanısınız sonuçta bu çekemememzlik niye dedim zoruna gitti

ohh ne iyi demişssin kızz sümeyye ağzına sağlık herkes haddini bilecek....dimi yani...ne bu milette bu çekememezlik anlamıyorum...aman boşver sıkma canını...

biliyoz tabi canım.. hemde kaynanandan tescillisin sen.. yapıştı üstüne çıkmaz bir daha haberin olsun:76:

sormayın temmuzdaki elti düğünü için şimdiden kıyafet bakmaya başladım...ne kadar süslensem yinede kocamın yanına yakışmam ya neyse :))) bari eltimin yanına yakışayım.kayananm kesin gelinlerim hep çirkin oğullarıma yazık oldu diyecek garibim düğünde gelinin anasından çok ağlarsa şaşırmam

hg kızlar ohh be azda olsa rahatladımm çürük dişim gitti sonracığıma bu sayfayı açtım okumaya başladım neşem yerine geldi ohh ohh sefam olsun ......

aman boşver sen kaynananı.. dünya güzeli olsan gene bulur bir kusur bir merak etme...sen süslenmene bak.. nasıl bir elbise alacaksın..anlat azcık...
geçmiş olsun aylin kurtuldun..

aa oda ne demek senin bakışların ve gözlerin yeter bebeğimm....hem kadınların hepsigüzeldir hem anneler mis kokarlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…