2009 Eylül Anneleri

iyi yapmışsın aylincim ihmal etme biliyosun dişler tedavi edilmezse vucütta büyük sorunlara yol açıyor...
abrucum bende sürekli diyetteyim ama hergün kaçamak yapıyorum acele etme daha yeni başlamışsın yavaş yavaş gider.. herkes haftada bir kilo veriyor ben ayda bir kilo veriyorum ama geç olsun güç olmasın ..maşallah oğluşunun dişleri mısır patlağı gibi arka arkaya patlamış bize yetişmişsiniz.. bizim son iki patlayanıda sayarsak 14 dişimiz var..

ebru 60 tl mi..deterjanlar dahil 150 denildi.sadece ev temizliği 50 tl
ama evde çok pis camlar yerler.toz içinde...
Deterjanlar hariç 60 tlye temizliyorlar şekerciğim. Sizin orda karaborsaya düşmüş demekki
Vallahi hafta sonu yine tartılırım bir değişim yoksa niye zorlayayım kendmi yahuu gıcık oluyorum ama yazık bana.
Heheheh mıısr patlağı gibi hakketen yoksa yetişemezdik size.

slm kızlar kaç gündür giremiyorum izmire geldim ailemin yanına günler geçiyo işte burda
yağız hiç bişey yemiyo deli olcam 1kg dan fazla zayıfladı hastalıgımız geçti ama dişmi geliyo bilmem 2.azıları şiş nezman gelırki ,demetcim ne güzel pıtpıtları duymuşsun senınle bırlıkte bızde bu heyecanı yaşıcaz insanın dogurası gelıyo

kızlarrr günaydın....ben bitmiş durumdayım şuan hastayım.......duruda iyileşmemiş ilaçları değiştirdik çocuk bi sürü ilaç içiyor..iyişemedi sinir oluyorumm..

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم...
Allahım bu hayır mubarek cuma günün yüzü suyu hurmetine sevgili peygamberimizin hatrına şuanda tüm sıkıntı acı keder çıkmazda olan dara düşmüş kullarına sen merhamet et yarabbim!! Bizleri ellerimiz boş çevirme biz günahkar kullarına sen merhamet et bağışlaması bol olan rabbim senden baska gidecek yerimiz yok allahım senden baska isteyecek dilek kapımız yokk sen bizi sıkıntılarımızdan işlediğimiz günahlarımızdan kurtar yarabbim yüce allahım dert çeken derman arayan kullarının imdat çığlıklarına sen hayırlı çareler hayırlı günler nasiip et !!! şükürler olsun sana rabbim ..amin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aylin geçmiş olsun sanada kuzunada.Allah tüm hastalara hayırlı şifalar versin..benimde karnım ağrıyor aylık rutin ağrı işte bbenimki.bugün doğum kontrol hap alacağım yoksa iğnelerden mi vurdursam karar veremedim

sümeyye harika içten bir dua etmişssin ALLAHIM kabul etsin inşallah.....

sağol canım sanada geçmiş olsun hayırdır kazaya kurban gitmemek için mi başlıcan...

27 yaşındayım bi 30 da birde 35 yaş gibi düşünüyorum tabi süprizler yaşanmazsa

selam conconlar :) kara kayıp oldum yaaaaa işten giremiyorum ama çok özledim sizi. nassınız bakem?
16 nisana buluşma tertipliyoruz istanbullu bacılar. face ten ulaşamadıklarım burdan görürler umarım. sonra yok ben duymadım çağrılmadım olmasın...

selam ...öncelikle sümeyyecim duana amin diyerek başlayayım..

planlamayı tam yapmışsın bakıyorum inşallah dilediğin gibi olur.. dediğin gibi bakan bulunur ama yinede insan düşünmeden edemiyor ..sen korunmuyomuydun ki bu vakte kadar..

hg canımm karaborsa oldun desek....
yer bellimi şekerimm...

Doğduktan sonra büyütecek birileri buluruz nasısla

öyle ya battı balık yangider misali..

dua ile korunuyordum ama hastalığım 1-2 gün gecikince dua yanında ek yöntemelrede ihtiyaç duyduk..
saldım çayıra mevlam kayıra ilk 3 yaş zor ondan sonra kreş derken daha kolaylaşır .3 sene için çocuk yapmıyalımmı.....
baharcık buluşma demeyin .bizde hüsniye ile buluşmama organizasyonu yapacaz.öyle bir buluşmayacağızki çatlayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…