Deterjanlar hariç 60 tlye temizliyorlar şekerciğim. Sizin orda karaborsaya düşmüş demekkiebru 60 tl mi..deterjanlar dahil 150 denildi.sadece ev temizliği 50 tl
ama evde çok pis camlar yerler.toz içinde...
Vallahi hafta sonu yine tartılırım bir değişim yoksa niye zorlayayım kendmi yahuu gıcık oluyorum ama yazık bana.iyi yapmışsın aylincim ihmal etme biliyosun dişler tedavi edilmezse vucütta büyük sorunlara yol açıyor...
abrucum bende sürekli diyetteyim ama hergün kaçamak yapıyorumacele etme daha yeni başlamışsın yavaş yavaş gider.. herkes haftada bir kilo veriyor ben ayda bir kilo veriyorum ama geç olsun güç olmasın ..maşallah oğluşunun dişleri mısır patlağı gibi arka arkaya patlamış bize yetişmişsiniz.. bizim son iki patlayanıda sayarsak 14 dişimiz var..
بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم...
Allahım bu hayır mubarek cuma günün yüzü suyu hurmetine sevgili peygamberimizin hatrına şuanda tüm sıkıntı acı keder çıkmazda olan dara düşmüş kullarına sen merhamet et yarabbim!! Bizleri ellerimiz boş çevirme biz günahkar kullarına sen merhamet et bağışlaması bol olan rabbim senden baska gidecek yerimiz yok allahım senden baska isteyecek dilek kapımız yokk sen bizi sıkıntılarımızdan işlediğimiz günahlarımızdan kurtar yarabbim yüce allahım dert çeken derman arayan kullarının imdat çığlıklarına sen hayırlı çareler hayırlı günler nasiip et !!! şükürler olsun sana rabbim ..amin
aylin geçmiş olsun sanada kuzunada.Allah tüm hastalara hayırlı şifalar versin..benimde karnım ağrıyor aylık rutin ağrı işte bbenimki.bugün doğum kontrol hap alacağım yoksa iğnelerden mi vurdursam karar veremedim
evet yaaaa ne olur ne olmaz kendim garantiye almam gerek
1 yıla yakın aldım 11 aylıkken işe başladım ben..
27 yaşındayım bi 30 da birde 35 yaş gibi düşünüyorum tabi süprizler yaşanmazsa
selam conconlar :) kara kayıp oldum yaaaaa işten giremiyorum ama çok özledim sizi. nassınız bakem?
16 nisana buluşma tertipliyoruz istanbullu bacılar. face ten ulaşamadıklarım burdan görürler umarım. sonra yok ben duymadım çağrılmadım olmasın...
Doğduktan sonra büyütecek birileri buluruz nasısla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?