• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gunayyyyyyyydin kizlarrrrrrrrrrrr insallah guzel bir gun olur (istahli uykulu)

günaydın şekerimm ....inşallah öyle olur biz güne güzel başladık havada açık sanki bugün biraz...kontrolu var bugün bakalım ne dicek doktor ....:26:

abooooooooooooooooooo dükkanı benden önce açanlar olmuş.... günaydın çayımın şekerleri

offffffffff kizlar uykum var 5.45de kalktim uykum kacdi .camasirlarimi katladim bulasiklari yikadim yemek olarak kadin budu koftemi hazirladim erdenayin uyanmasini bekliyorum uyansinda kahvaltisini verecem sizler ne veriyosunuzki degisiklik olarak....

özlettin kendini.. o tatsızlıktan sonra bayağı bir kopan oldu ama napalım keşke olmasaydı ama olan oldu bir kere.. bizde iyiyiz çok şükür ama Bade diş çıkarıyor huysuz birde üstüne grip oldu iki gündür kötüydü yavrum..kardeş yapasım varda gözüm korkuyo valla. hele azcık daha büyüsün bakalım.
sen nasılsın nasıl gidiyor..
Hüsniyeciğim diş sorunu bizdede var 11 ve 12. dişlerimiz çıkmak üzere 14 aylıkken ilk dişi patlattı arkası arkasına geliyorlar.
gunayyyyyyyydin kizlarrrrrrrrrrrr insallah guzel bir gun olur (istahli uykulu)

Günaydın taze hamiş bebişlerin nasıl. Ufaklıkmı uyutmadı seni

ya ben giderim siz gelirsiniz ben gelirim kimsecikler yok...:30:
eda-naz kuzum sen kimsin çıkaramadımda.....:27:
demetcim maşallah..erken kalkan yol alır işler bitmiş..
bizde taşınacaz diye yan komşumuz duymuş çok üzülmüş akşam davet etti bizi gittik 12 oldu ille oturun biraz daha birazdan bal kabağına dönüşecez dedim.gecede eymen 2-3 defa uyandı.sabahta 6:30 da uyandı sıpa .

ya ben giderim siz gelirsiniz ben gelirim kimsecikler yok...:30:
eda-naz kuzum sen kimsin çıkaramadımda.....:27:
demetcim maşallah..erken kalkan yol alır işler bitmiş..
bizde taşınacaz diye yan komşumuz duymuş çok üzülmüş akşam davet etti bizi gittik 12 oldu ille oturun biraz daha birazdan bal kabağına dönüşecez dedim.gecede eymen 2-3 defa uyandı.sabahta 6:30 da uyandı sıpa .

Sümeyyeciğim sıkı çek çıkarırısın benim kim olduğumu.
Taşınıyorsun demek hadi hayırlı olsun yeni evin.
Kızlar kuzucuklarınızın kaç dişi oldu. Birde boy kilolar nasıl.

ebru kiracıya evmi yom.bu gün ordayim sıkıldım başka eve geçerim... 11 dişi var 10.800 kg.boyu unuttum ama selvi boylum al l yazmalım olmaz herhalde..

TÜNAYDIN KIZLAR yemeğimi yedim çayımı aldım ve karşınızdayım............:66: aylinnnnnnnn temiizlik nasıl gidiyor bende temzilik şirketiyle anlaştım yeni ev için 150 dediler....

kızlar ara ara kopuyorum kusuruma bakmayın....dişim ağrıyor gittim dişçiye ilça verdi pazartesibaşlıcaz tedaviye köprü yapılcak 2 dolgu 1 tane çekim bitmişim bende kurtaranım yok......:50:

TÜNAYDIN KIZLAR yemeğimi yedim çayımı aldım ve karşınızdayım............:66: aylinnnnnnnn temiizlik nasıl gidiyor bende temzilik şirketiyle anlaştım yeni ev için 150 dediler....

ara verdim 1 gün dün hastaydım bide kuzenimin bitleriyle uğraştık....bugün duruyu kontrolu var pazara ugrayım devam etcem yine yavas yavas kasmadan yapıyom işte...:1:kız bızım burda bos evleri 50 ye bıle temızleyen var sen fazlamı verdın yoksa.....cam sılıyorlar kapılar yerler banyo mutfak fayans dolaplar tamam bence normal 2 saatte bıter.....

inşaat temizliği pahalıymış kız 200 diyen bile oldu..seninde ağız içnde inşaat başlatmışsın

Açılışa kim gelecek

şekerim az önce kasamda açık vardı 50 tl onla uğraştım buldum neyseki .....
açılışa tayyip gelcek ....bi kaç manken çağırdım işte bakıcaz bakalım kim gelsin senin istediğin biri varsa söle hemen tutayı m kulaklarından getirem ...:1:

selam kızlar ben geldim...aylincim çok geçmiş olsun diş derdi de zordur ihmal etme bir an önce yaptır...
kolay gelsin sümeyyecim inşaattan yeni çıkmış evi temizlemek çok zor gerçekten.. ben bir kere bekarken yani bitmiş bir eve taşındık acilen üç arkadaş temizle temizle anamız ağladı valla...

ebru kiracıya evmi yom.bu gün ordayim sıkıldım başka eve geçerim... 11 dişi var 10.800 kg.boyu unuttum ama selvi boylum al l yazmalım olmaz herhalde..
İyi diş konusunda yetişmişiz bizimde 11. dişimiz gelmek üzere. Kilomuz 11.900 ama boyu ölçmei hep unutuyom ya.
Diyete başlayınca kaç gün sonra kilo verme başlar kızlar. Benim 4. günün hareket yok:((
Bizim burda inşaat temizliğine 60 istiyorlar. Seni biraz daha araştır sor bence.

selam kızlar ben geldim...aylincim çok geçmiş olsun diş derdi de zordur ihmal etme bir an önce yaptır...
kolay gelsin sümeyyecim inşaattan yeni çıkmış evi temizlemek çok zor gerçekten.. ben bir kere bekarken yani bitmiş bir eve taşındık acilen üç arkadaş temizle temizle anamız ağladı valla...

hg canımm sağol....bakalım ihmal ettik ettik en sonunda kara verdik başlıcaz ....

ebru 60 tl mi..deterjanlar dahil 150 denildi.sadece ev temizliği 50 tl
ama evde çok pis camlar yerler.toz içinde...

Back