Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunayyyyyyyydin kizlarrrrrrrrrrrr insallah guzel bir gun olur (istahli uykulu)
abooooooooooooooooooo dükkanı benden önce açanlar olmuş.... günaydın çayımın şekerleri
Hüsniyeciğim diş sorunu bizdede var 11 ve 12. dişlerimiz çıkmak üzere 14 aylıkken ilk dişi patlattı arkası arkasına geliyorlar.özlettin kendini.. o tatsızlıktan sonra bayağı bir kopan oldu ama napalım keşke olmasaydı ama olan oldu bir kere.. bizde iyiyiz çok şükür ama Bade diş çıkarıyor huysuz birde üstüne grip oldu iki gündür kötüydü yavrum..kardeş yapasım varda gözüm korkuyo valla. hele azcık daha büyüsün bakalım.
sen nasılsın nasıl gidiyor..
gunayyyyyyyydin kizlarrrrrrrrrrrr insallah guzel bir gun olur (istahli uykulu)
ya ben giderim siz gelirsiniz ben gelirim kimsecikler yok...![]()
eda-naz kuzum sen kimsin çıkaramadımda.....![]()
demetcim maşallah..erken kalkan yol alır işler bitmiş..
bizde taşınacaz diye yan komşumuz duymuş çok üzülmüş akşam davet etti bizi gittik 12 oldu ille oturun biraz daha birazdan bal kabağına dönüşecez dedim.gecede eymen 2-3 defa uyandı.sabahta 6:30 da uyandı sıpa .
TÜNAYDIN KIZLAR yemeğimi yedim çayımı aldım ve karşınızdayım............aylinnnnnnnn temiizlik nasıl gidiyor bende temzilik şirketiyle anlaştım yeni ev için 150 dediler....
inşaat temizliği pahalıymış kız 200 diyen bile oldu..seninde ağız içnde inşaat başlatmışsın
Açılışa kim gelecek
İyi diş konusunda yetişmişiz bizimde 11. dişimiz gelmek üzere. Kilomuz 11.900 ama boyu ölçmei hep unutuyom ya.ebru kiracıya evmi yom.bu gün ordayim sıkıldım başka eve geçerim... 11 dişi var 10.800 kg.boyu unuttum ama selvi boylum al l yazmalım olmaz herhalde..
selam kızlar ben geldim...aylincim çok geçmiş olsun diş derdi de zordur ihmal etme bir an önce yaptır...
kolay gelsin sümeyyecim inşaattan yeni çıkmış evi temizlemek çok zor gerçekten.. ben bir kere bekarken yani bitmiş bir eve taşındık acilen üç arkadaş temizle temizle anamız ağladı valla...