demetcim meryem ile ben kendimizi siz hamişlere adamaya karar verdik. şimdilil bizden bi cacık olmaz anacım.
aylincim iyiyiz canım çok saol sizden naber?istanbul buluşmasını organize ediyoruz.
aylincim ben iş değiştirdim yeni yerde çok fazla fırsatım olamıyor. nasılsın iyimisin??
demet ayy benim gibi olsun dimi:) bahar bunu duy duyyyyy sen beni yanlış tanıdın :):)
slm kızlar dün akşam eşyaları toplamaya başladık kışlıkları koliledim ve şimdi üşüyorum..mevsim arası taşınmak zorunda bıraktığı iin o evsahibine hiç bişey demiyorum.dün akşamada gelmiş banyodan aşağıya su sızıyor dedi.bizde iyi biz geçici önlem alırız zaten taşınıyoruz dedik kadın şok oldu...aynı apartmandayız sadece şikayet için çıktı yukarı hala eymeni görmeye gelecek...her gördüünde altınını hazırladım oğlunu görmeye gelecem diyordu
günaydın hanımlar.. kahvaltımı hazırladım Bade de babasıda ekmek almaya gitti haydi sizde gelin birlikte yiyelim....
evet aylincim öğlenciyim..benim hiç hayalim olmadı şu mesleği yapsam diye sonra öğretmenlikte buldum kendimi.. tatili çok diye cazip geldi .. ama şimdiki aklım olsa seçmezdim heleki bu devirde...
bilişim teknolojileri öğretmeniyim canım.. 4-8 sınıfa kadar hepsi var çok şükür...
ev kayınvalidem yakın sayılır... tam karşılarındaki apartmanda boş yer vardı tutmadım kuzey diye onlar ısrar ettiler ama olmaz dedim.
bit herkesin hayatın enaz bir kere gelmiştir.bende ilkokula giderken bitlenmiştim.
evet aylincim öyle valla herkesin işi kendine zor.. yinede şükür bir işimiz var...bit ilacı kullanın canım başka yapacak birşey yok..
sümeyye bencede iyi yapmışsın çokta yakın olmak iyi değil.. biz öyle yakın olmayalım diye eşimin memleketine 24, benim memleketine 12 saat uzaklığa geldik.. sanırım bizde abartmışız ....
evet aylincim öyle valla herkesin işi kendine zor.. yinede şükür bir işimiz var...bit ilacı kullanın canım başka yapacak birşey yok..
sümeyye bencede iyi yapmışsın çokta yakın olmak iyi değil.. biz öyle yakın olmayalım diye eşimin memleketine 24, benim memleketine 12 saat uzaklığa geldik.. sanırım bizde abartmışız ....
oyy oyy ne güzel.. hep atsın o pıt pıt kalbi miniğinin.. kaç haftalıkmış.. eşin inanmıştır artık..dikkat et artık çok fazla alma kucağına oğluşunu ama nasıl olacak bilmem tabi.. ben osmniyelim eşimde elazığlı canım..gerçi seninkinin yanında bizimkide uzaklık sayılmaz ama olsun hayat işte.. herkes orda burda yaşayıp gidiyor..
demetcimm hade ALLAH tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....hüsniyenin demesi gibi dikkat et kendine fazla yorma kendini oturarak kucağına al...nasıl olursa bilmem neyse kendine dikkat deyim yani...sen nerde ğturuyodun kızz yurt dışındaydı herhalde...yanılmıyorsam ...
isvicredeyim ama erdenay oturulu birakmiyor canim kucakda gezecekmis beyimiz hasta olmus oyun grubundakilerden bulasmis burnu akiyor oksuruyor offfffffff.herseyin hayirlisi olsun ya yiyecegi icecei su varsa saglikli sihhatli insallah kucagima gelirrr.
küçükmüş kız gerçekten ama zaman nasıl hızlı geçiyo baksana.. bak ha doğurdum ha doğurucam derken ikincisi geldi işte.. sağlıkla gelsin inşallah..
Bade de iki tane köpek dişi patlattı oda iki üç gündür hiçbirşey yemedi ama bugün yemeye başladı biraz biraz.. gerçi bakıcısı sen yokken yiyor diyo ama ben varkende yesin canım ...bizde de üçgündür ökssürük burun akıntısı vardı burun akıntısı kesildi ama şimdi öksürüğümüz devam ediyor.. dişten mi değil mi bende emin olamıyorum bol bol ıhlamur veriyorum..1.5 yaşımıza 74 cm ve 10.300 grla girdik .. benim minyon pıtırcığım koca kız olacakta bende görcem bakalım hayırlısıyla...
aylincim bende hiç yurtdışına gitmedim ama eşimle bir yaz tatilinde yurtdışı gezisi yapmak istiyoruz.. inşallah gerçekleştirebiliriz..
doğru diyom demet valla yiyip içip gezmek lazım hiçbir şeyi dert etemeden ama olmuyo işte kul yapısı yinede bir çaba içerisinde tüketiyoruz hayatlarımızı...
inşallah canım bee ne güzel olur keyif yaparız kız kıza..gerisinide erkekler düşünsün...
maşallah oğlunun buyuna posuna benimki boy olarak altı ay geriden takip ediyor napsın garibim genetik potansiyeli buama boyuna göre kilosu iyi sizler kiloyu dret ediyonuz ben boyu.. anneyiz ya illa bir şeyi dert edecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?