2009 Eylül Anneleri

demetcim meryem ile ben kendimizi siz hamişlere adamaya karar verdik. şimdilil bizden bi cacık olmaz anacım.
aylincim iyiyiz canım çok saol sizden naber?istanbul buluşmasını organize ediyoruz.

bizde iyiyiz çook şükür...organize havalar iyi olursa gelemk çook isterim bakıcaz artık kısmet...

aylincim ben iş değiştirdim yeni yerde çok fazla fırsatım olamıyor. nasılsın iyimisin??

demet ayy benim gibi olsun dimi:) bahar bunu duy duyyyyy sen beni yanlış tanıdın :):)

ben iyiyim canım yeni işin hayırlı olsun ....arada gir bari özletme kendini ...

günaydın hanımlar.. kahvaltımı hazırladım Bade de babasıda ekmek almaya gitti haydi sizde gelin birlikte yiyelim....

hg şekerimm ALLAH kolaylık versin sana bir çırpıda taşın toparlan inşallah....iyi demişsin kadına var öyle densizler hala yolda karşılaşıyorum utanıyorlar görmezden geliyorlar...düğününe gelirsin dedim birinede güldü ukala ukala en çok dikkat ettiğim şeylerden benim ev hediyesi düğün bebek görme ben görevimi yapıyımda yapamayan yapmasın banane...

günaydın hanımlar.. kahvaltımı hazırladım Bade de babasıda ekmek almaya gitti haydi sizde gelin birlikte yiyelim....

günaydın canımm ne güzel sen öğlencisin herhalde kaçıncı sınıf okutuyon kız hüsniye???benim hayalimdi öğretmen olmak ola ola o gazla veznedar olduk çıktık .....

evet aylincim öğlenciyim..benim hiç hayalim olmadı şu mesleği yapsam diye sonra öğretmenlikte buldum kendimi.. tatili çok diye cazip geldi .. ama şimdiki aklım olsa seçmezdim heleki bu devirde...
bilişim teknolojileri öğretmeniyim canım.. 4-8 sınıfa kadar hepsi var çok şükür...

anladım şekerim her işin zoruda vardır kolayıda insanlarla uğraşmak zordur ....ALLAH hepimizin yardımcısı olsun .....kızlar bu arada bit sorunumuz var kuzenim bitlenmiş okuldan sanırımm bize bulaştırmasından korkuyoruz ...:18:

ev kayınvalidem yakın sayılır... tam karşılarındaki apartmanda boş yer vardı tutmadım kuzey diye onlar ısrar ettiler ama olmaz dedim.
bit herkesin hayatın enaz bir kere gelmiştir.bende ilkokula giderken bitlenmiştim.

evet aylincim öyle valla herkesin işi kendine zor.. yinede şükür bir işimiz var...bit ilacı kullanın canım başka yapacak birşey yok..
sümeyye bencede iyi yapmışsın çokta yakın olmak iyi değil.. biz öyle yakın olmayalım diye eşimin memleketine 24, benim memleketine 12 saat uzaklığa geldik.. sanırım bizde abartmışız ....

hayırlısı olsun ....aa evet bit kabusum oldu dünden beri..

bakalım alıcam eve giderken işe yarar umarım..

selam kizlar nasilsinizzzzz
ya dun cok guzeldi minicicik kalbi pitpit atiyordu insan heycanlaniyorrrr
erdenayda bebik bebik diye karnima vurmaya basladiii ve bana cok duskun oldu hic kucagimdan inmiyor nerdeyseeeeee

husniye hayatim sen nerelisin esin nereliiiiii kizzzzz merak ettim ben daha cok abarttim herhalde esiminki 2kat uzaklikta benimki 1................... bilmemem kac km uzaklikta

oyy oyy ne güzel.. hep atsın o pıt pıt kalbi miniğinin.. kaç haftalıkmış.. eşin inanmıştır artık..dikkat et artık çok fazla alma kucağına oğluşunu ama nasıl olacak bilmem tabi.. ben osmniyelim eşimde elazığlı canım..gerçi seninkinin yanında bizimkide uzaklık sayılmaz ama olsun hayat işte.. herkes orda burda yaşayıp gidiyor..

insallah canim 6haftalik teyzesi kucucukdu.
hayat isde dogdugumuz yerde degil doydugumuzy yerlerdeyizzz
¨
KIzLAR 1.5 yasa bebekleriniz kac cm kac kg ile girdilerrr
benimki 2 azi disleri cikariyor 3 birden geliyor 1yarisi cikmis 2.3.sissss hic bisey yemiyorrrrrrr

demetcimm hade ALLAH tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....hüsniyenin demesi gibi dikkat et kendine fazla yorma kendini oturarak kucağına al...nasıl olursa bilmem neyse kendine dikkat deyim yani...sen nerde ğturuyodun kızz yurt dışındaydı herhalde...yanılmıyorsam ...

isvicredeyim ama erdenay oturulu birakmiyor canim kucakda gezecekmis beyimiz hasta olmus oyun grubundakilerden bulasmis burnu akiyor oksuruyor offfffffff.herseyin hayirlisi olsun ya yiyecegi icecei su varsa saglikli sihhatli insallah kucagima gelirrr.

anladım canımm ben yurt dışına hiç gitmedim ilerde gitmek isterim tabii inşallah orda havalr nasıl.....dermişimm...

küçükmüş kız gerçekten ama zaman nasıl hızlı geçiyo baksana.. bak ha doğurdum ha doğurucam derken ikincisi geldi işte.. sağlıkla gelsin inşallah..
Bade de iki tane köpek dişi patlattı oda iki üç gündür hiçbirşey yemedi ama bugün yemeye başladı biraz biraz.. gerçi bakıcısı sen yokken yiyor diyo ama ben varkende yesin canım ...bizde de üçgündür ökssürük burun akıntısı vardı burun akıntısı kesildi ama şimdi öksürüğümüz devam ediyor.. dişten mi değil mi bende emin olamıyorum bol bol ıhlamur veriyorum..1.5 yaşımıza 74 cm ve 10.300 grla girdik .. benim minyon pıtırcığım koca kız olacakta bende görcem bakalım hayırlısıyla...

aylincim bende hiç yurtdışına gitmedim ama eşimle bir yaz tatilinde yurtdışı gezisi yapmak istiyoruz.. inşallah gerçekleştirebiliriz..

zaman o kadar cabuk geciyorki bazen insanlar neden birbirlerini uzuyorlar neden mal icin kavga ediyorlar diye cok dusunuyorum hayat 3 asama DOGUM YASAM ve öLüMMMMMMM (TEK BIR PARCA BEZLE)bosyere insanlar mahvediyorlar kendilerini en guzel hazine guzel yiyeceksin guzel gezeceksin son gunun gibi yarini dusunmeyeceksin(rahmetli dedemin sozu) offfffffffffff neyseeeeeeee

aylin husniyehayatim buyrun bana gelin 4ulkeye sinirin gelin almanya fransa italya avusturalya yapariz atlariz arabaya bebeler kocalaraaaaaaa benimkinin basina huni gerekir artikkkkk

husniyeeeee yerim kiz ben senin pitircigini minyon bademiiiiiiii benimki 88cm 11kg girdi boyu uzun oldugu icin cok zayif gorunuyorrr

doğru diyom demet valla yiyip içip gezmek lazım hiçbir şeyi dert etemeden ama olmuyo işte kul yapısı yinede bir çaba içerisinde tüketiyoruz hayatlarımızı...

inşallah canım bee ne güzel olur keyif yaparız kız kıza..gerisinide erkekler düşünsün...
maşallah oğlunun buyuna posuna benimki boy olarak altı ay geriden takip ediyor napsın garibim genetik potansiyeli bu ama boyuna göre kilosu iyi sizler kiloyu dret ediyonuz ben boyu.. anneyiz ya illa bir şeyi dert edecez..

canim ewet anneyiz isde kiz ben trde olsaydim senle bulusurdum ben milasda kaliyordum aydina cok yakin 2 saat bile yok yani guzel olurdu ben kgsini takmiyom canim yememesini takiom uzn boylu olunca cok kotu gorunuyo yaaa neyse saglikli olsunlardaaaa dedigin gibi annelik isdeeeee:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…