• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

evet demetcim en önemli sağlıkla doğması..daha başında bu böyleyse hamileliğin zorlayacak seni desene.. olsun ama herşeye değerler..

evet insan herşeyi unutuyor onu görünce.. bak ne çabuk unuttuk doğumu şimdi bana sorsan hiç ağrım sızım olmadı derim..tahimini doğum tarihi ne zaman meleğinin

yazın böyle yazın hepiniz:) gaza gelelim hepimiz patlatalım birer bebe:) demetcim hayırlı ugurlu evlat olsun ınsallah

anam anam bi bakiim dedim demet de hamileymiş. ayyyyy hadi Allah tamamına erdirsin güzelim yaaaa. mutlu oluyorum böyle haberleri aldıkça.

evet insan herşeyi unutuyor onu görünce.. bak ne çabuk unuttuk doğumu şimdi bana sorsan hiç ağrım sızım olmadı derim..tahimini doğum tarihi ne zaman meleğinin

3 aralik olucak teyzesi tabi abisine cekerse bilemiyorum yaniiiiiiiii:60::60::60:
hayatim gec kalmadan yapalim isde
meryemcim baharcimsaolun kizlarrrr ewet kucucugum abi oluyorrrrr sizleride beklerim yanimaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
demetcim su halde sadece sana yakın olabileceğim sey bebeginin -içimden kız geçiyor- doğum tarihi. bakarsın meryem teyzesi gibi 2 aralıkta doğar:) benim gibi bi kızın olur :9:

evet aylin her hamilelik aynı olmuyormuş öyle diyorlar.. Benim hamileliğim çok rahat geçmişti demek ki kazığı ikincisinde yiyecem...:26: Bade de dişlerini patlattı sabah daha rahattı , halsizliğide geçti şükür.. Ama bu aralar yanında olmamı istiyor hep haklı olarak iki gündür ağlıyor ben evden çıkarken:50:

geçmiş olsun canımm bir an önce bıcır bıcır konuşsalar derdini anlatsalar bizimde işimiz azalıcak....

kizlar benim ilk hamileligim harika gecmisdiiiiii sadece bel agrim vardi okadar ama bu hic bisey yedirmiyor daha baslardayizya hayirlisi hakktannn.
Insallah kiz olur ama once saglikli olsunda kiz erkek onemli degil.

kız söyle bana yaşını hamile kaldığın ayı sat söyle bakım ne olcak :)))gerçi sende bilirsin çin takvimi :23:

yazın böyle yazın hepiniz:) gaza gelelim hepimiz patlatalım birer bebe:) demetcim hayırlı ugurlu evlat olsun ınsallah

hoşgeldin meryem nerelerdesin ....hade bakalımm ben gazlanıyorum şuan vites 1 deyim haaa:))):1:

anam anam bi bakiim dedim demet de hamileymiş. Ayyyyy hadi allah tamamına erdirsin güzelim yaaaa. Mutlu oluyorum böyle haberleri aldıkça.

hg baharcıkk napıyon görüşmeyeli ali efe nasıl ...

slm kızlar
uyuttum benim yaramazı kızımla resim yapıyoruz şimdi
ne var ne yok diyecem ama bombayı patlatmış demet
vallahi çok sevindim bir yeğenimiz daha olacak demek
hayırlı olsun canım ya. :nazar:

demetcim su halde sadece sana yakın olabileceğim sey bebeginin -içimden kız geçiyor- doğum tarihi. bakarsın meryem teyzesi gibi 2 aralıkta doğar:) benim gibi bi kızın olur :9:

ay meryemimmm senin gibi guler yuzlu olsundas kizim olsun yanliz bunu husniyemde dedi kiz hissediyormus 1 saat sonra pitpitlari duymaya gidicemmmm ya ilk gibi heyecan yok ama yinede icim bir garip anlatilmaz bir duygu varrrrr:49::49::30:

demetcim meryem ile ben kendimizi siz hamişlere adamaya karar verdik. şimdilil bizden bi cacık olmaz anacım.
aylincim iyiyiz canım çok saol sizden naber?istanbul buluşmasını organize ediyoruz.

demetcim meryem ile ben kendimizi siz hamişlere adamaya karar verdik. şimdilil bizden bi cacık olmaz anacım.
aylincim iyiyiz canım çok saol sizden naber?istanbul buluşmasını organize ediyoruz.

canim herseyin hayirlisi olsun elbet sizinde 2 yapma doneminiz gelir
kendinize cok iyi bakin ben kavcar

aylincim ben iş değiştirdim yeni yerde çok fazla fırsatım olamıyor. nasılsın iyimisin??

demet ayy benim gibi olsun dimi:) bahar bunu duy duyyyyy sen beni yanlış tanıdın :):)

hoşgeldiniz kızlar.. valla eylül anneleri bombaları patlatıyoar yavaş yavaş.. zamana bak bee birincileri doğdu büyüdüde sıra abla abi olmalarına geldi ne güzel.....
demetin demek yay burcu olacak kuzun benim gibi:52::52:dr dan sonra mutlaka yaz merakta bırakma bizi....

evet meryem bende o yzden ikinciyi daha snra düşünüyorum.. önce kızımı büyüteyim ilgisi bölünmeden kendini kurtarsın sonrada ikincisi inşallah..

slm kızlar dün akşam eşyaları toplamaya başladık kışlıkları koliledim ve şimdi üşüyorum..mevsim arası taşınmak zorunda bıraktığı iin o evsahibine hiç bişey demiyorum.dün akşamada gelmiş banyodan aşağıya su sızıyor dedi.bizde iyi biz geçici önlem alırız zaten taşınıyoruz dedik kadın şok oldu...:23: aynı apartmandayız sadece şikayet için çıktı yukarı hala eymeni görmeye gelecek...her gördüünde altınını hazırladım oğlunu görmeye gelecem diyordu

Back