evet demetcim en önemli sağlıkla doğması..daha başında bu böyleyse hamileliğin zorlayacak seni desene.. olsun ama herşeye değerler..
evet insan herşeyi unutuyor onu görünce.. bak ne çabuk unuttuk doğumu şimdi bana sorsan hiç ağrım sızım olmadı derim..tahimini doğum tarihi ne zaman meleğinin
evet aylin her hamilelik aynı olmuyormuş öyle diyorlar.. Benim hamileliğim çok rahat geçmişti demek ki kazığı ikincisinde yiyecem...:26: Bade de dişlerini patlattı sabah daha rahattı , halsizliğide geçti şükür.. Ama bu aralar yanında olmamı istiyor hep haklı olarak iki gündür ağlıyor ben evden çıkarken
kizlar benim ilk hamileligim harika gecmisdiiiiii sadece bel agrim vardi okadar ama bu hic bisey yedirmiyor daha baslardayizya hayirlisi hakktannn.
Insallah kiz olur ama once saglikli olsunda kiz erkek onemli degil.
yazın böyle yazın hepiniz:) gaza gelelim hepimiz patlatalım birer bebe:) demetcim hayırlı ugurlu evlat olsun ınsallah
anam anam bi bakiim dedim demet de hamileymiş. Ayyyyy hadi allah tamamına erdirsin güzelim yaaaa. Mutlu oluyorum böyle haberleri aldıkça.
demetcim su halde sadece sana yakın olabileceğim sey bebeginin -içimden kız geçiyor- doğum tarihi. bakarsın meryem teyzesi gibi 2 aralıkta doğar:) benim gibi bi kızın olur
demetcim meryem ile ben kendimizi siz hamişlere adamaya karar verdik. şimdilil bizden bi cacık olmaz anacım.
aylincim iyiyiz canım çok saol sizden naber?istanbul buluşmasını organize ediyoruz.
aylincim ben iş değiştirdim yeni yerde çok fazla fırsatım olamıyor. nasılsın iyimisin??
demet ayy benim gibi olsun dimi:) bahar bunu duy duyyyyy sen beni yanlış tanıdın :):)
azcıkda benden koydun mu bu bebişe tadından yenmez valla meryem
başla başla.. hazır furya açılmışken...ikinicileri çıkaralım aradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?