Kızlar genel temizliğe başlıcam bugün camlar ve tüller hariç havalar ısınınca camlarıda hallederimm diyorum ....şu boncuklu salon takımlarını siz nasıl yıkıyorsunuz...bide durucum sağ olsun deri sandalyenin üzerine tükenmez kalemle bi güzel karaladı...sildim çıkmadı sizce nasıl çıkar....
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Bugün itibari ile 16 haftalık odluk tam
Dün gece hiö uyuyamadım , sizde uyku durumları nedir ?
kızlarr günaydın....en sevmediğim günlerden bi gün pazartesi ve hava kötü yaz gelsin artık yaz kendini kar gibi gösterip kaçmasın ......bu arada duru hasta geçen hafta gribal enfeksiyondu öksürüğü yoktu fena halde öksürüyor ...
DEMETTTTT BU DUYDUĞUM EN İYİ HABERLERDEN BİRİ ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN ....DESENE ERDANAY BÜYÜDÜDE ABİ OLCAK...AYYY...KIZ OLUR BELKİ HAA ÇİFTLEMİŞ OLURSUN ....
aylin çok kolay gelsin..ben hassasa atıyorum ve sıktırmıyorum boncukluları. sana kolay gelsin işin çok bizde ev bulduk tam taşınacaz diyorduk emlaçı bize verdi ev sahibi başaksına vermiş..ev sahibi bian önce evde inşşata başlaycam diyor bilmiyorum ne olacak
bizde yarın 1,5 yaş aşısını yaptıracağız umarım ateş yapmaz
selam ben geldim...ohh gelsin miniş miniş bebişler ne güzel valla cesaretinize hayranım kızlar ben düşünmeye bile cesaret edemiyom valla....
hadi aylin kim tutar seni valla sen bu hevesle seneyi bile zor beklersin gibime geliyo yaa hadi hayırlısı olsun artık...
offf havalar ısındı temizlik derdi başladı dimi.. benim evde berbat perdeler falan bende en kısa zamanda bir kadın tutucam ama ne zaman bakalım...
hoşgeldin ebru.. nasılsın oğluşun nasıl bakalım.. uzun zamandır görünmüyosun.. diyet konusuna gelince off off diyesim geliyor..
aylincim artık kaza süsümü verirsin olaya bilemem ama sende bu gidişle bir hayırlı haberle gelirsin gibi me geliyor..sınavın nasıl geçti bu arada. hadi kurtuldun..
hoşgeldin canım güle güle gitmişsin bile ben gelene kadar temizliğe ben başlıcam kısmetse bu akşam hafta içi az az yaparım hafta sonuda kalanları bakalım dip köşe temizlik 2 aydır yapmamıştım...sınavlar bitti temizlikle atıcam stresi bakalımm....
gebelik konusuna gelince kazaya kurban gidesim var ....
kizzzzzzzzzzz aylinnnnnnnn benim gibi tam yumurtlama doneminde kaza kurbani olmussun gibi yappppp
adamim nasil cabuk tututtuki diyor yarin pit pit lari duymaya gidicemmmmmm:81::81::81:
oyy oyy yerim onun pıt pıtlarını valla benim bile kaza yapası geldi şimdi
ayy ne güzel kızz heveslendimm ay bilmemki napsam .....
bi gazla doğurdukmu çocuğu bi gazlada büyütürüz be e..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?