Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkeseeeeee
kızlar çookk uzun zamandır giremiyordum
işler yoğun biraz
gün içinde de çoğunlukla şantiyede oluyorum
son iki sayfayı okudum da
demet hayırlı olsun yaaaa
Allah uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
tebrik ediyorum seni
hoşgeldin ebru.. nasılsın oğluşun nasıl bakalım.. uzun zamandır görünmüyosun.. diyet konusuna gelince off off diyesim geliyor..
aylincim artık kaza süsümü verirsin olaya bilemem ama sende bu gidişle bir hayırlı haberle gelirsin gibi me geliyor..sınavın nasıl geçti bu arada. hadi kurtuldun..
günaydınlar.........dün akşam itibariyle ev tuttuk. güzel bi ev 400 tl kira şimdi nasıl toplanacağımı düşünüyorum çok iş var çok .dün akşamda yeni eltim ve ailesi kayınvalidemlere geldi.şimdiye kadar geldiğinde kayınvalidem beni çağırmazdı bende küsmüşütmya kayınvalidemde sizde gelin dedi bende eşime gitmeyelim kalabalık olur o çağırdı ben memnun oldum ben gitmem o daha çok memnun olur dedim.oda kayınvalideme demiş biz gelmiyelim diye o da gelin ablana yardım eder demiş onca kişye ablan nasıl yetişsin demiş. bende şimdi gitmezsem işten kaçtı olacam diye gittik maşallah 20 kişi vardı evde
demetcimm seni zor günler bekliyor ALLAH yardımcın olsun .....
demetcim akşama kabak yaptım.. karnyarığın kabaklısını yaptım.. ilk defa denedim bakalım nasıl oalcak ...
bu arada bugün dr gidecektin pıt pıtları duymaya..ne zaman gidiyon..
selam kızlar... Demetcim üzme kendini be yavrum yemeyince yemiyolar işte.. Bade de üç gündür yemiyor . Iki tane diş patlattı kuzum bugün itibariyle 14 dişimiz var artık.. Köpek dişlerinin ikiside geldi şükür.. Sıra diğer ikisinde...
Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz sümeyye.. Zor oluyor ama insan iyi geliyor ev değiştirmek ama çocukla zor iş gerçekten....şu düğün olsada kurtulsan şu eltinden artık..evi ayrı yolu ayrı olur..
Aylincim öncelikle allah rahmet eylesin yerleri rahat olsun bundan sonra inşallah..
Senin kanepelerinin altı iki ay dayanıyo iyi valla ben haftada süpürüyom yinede leş gibi oluyor badenin bütün oyuncakları altından çıkyıor.. çok mu dağınık benim kızım yaaaa...
hemde nasilo canim birde memedende biraktirmaya calisiyorum offfffffffffff ama olsun 2 arkadas gibi buyuyecekler![]()
Ohhhhhhhh ne guzel yaninada pilav salata ohhhhhh
ewet canim saat 4de gidicemmm
esimide isden alicam adam hala inanmiyor yaaaaaaaaaBelki karnimda gorunce inanirrrrrrrr
Cok yorgunum uyumak istiom bisey yemedim daha yemek yemek istemiyommmmmmmm uykum warrrrrrr