• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar ben cıkıyorum hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücükler görüşürüz ....

selam herkeseeeeee
kızlar çookk uzun zamandır giremiyordum
işler yoğun biraz
gün içinde de çoğunlukla şantiyede oluyorum
son iki sayfayı okudum da
demet hayırlı olsun yaaaa
Allah uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
tebrik ediyorum seni

saol canim nasilsin fistik nasilll

hoşgeldin ebru.. nasılsın oğluşun nasıl bakalım.. uzun zamandır görünmüyosun.. diyet konusuna gelince off off diyesim geliyor..

aylincim artık kaza süsümü verirsin olaya bilemem ama sende bu gidişle bir hayırlı haberle gelirsin gibi me geliyor..sınavın nasıl geçti bu arada. hadi kurtuldun..

Hoşbulduk canım. Uzun zamandır girmedim bir tatsızlık olmuştuya o ara koptum işte. Sen ve kızın ansılsınız. Bu arada Badeye kardeş yapasın geldi galiba:))

Erdenayda abi olacakmış hadi hayırlısıı.

özlettin kendini.. o tatsızlıktan sonra bayağı bir kopan oldu ama napalım keşke olmasaydı ama olan oldu bir kere.. bizde iyiyiz çok şükür ama Bade diş çıkarıyor huysuz birde üstüne grip oldu iki gündür kötüydü yavrum..kardeş yapasım varda gözüm korkuyo valla. hele azcık daha büyüsün bakalım.
sen nasılsın nasıl gidiyor..

günaydınlar.........dün akşam itibariyle ev tuttuk. güzel bi ev 400 tl kira şimdi nasıl toplanacağımı düşünüyorum çok iş var çok .dün akşamda yeni eltim ve ailesi kayınvalidemlere geldi.şimdiye kadar geldiğinde kayınvalidem beni çağırmazdı bende küsmüşütmya kayınvalidemde sizde gelin dedi bende eşime gitmeyelim kalabalık olur o çağırdı ben memnun oldum ben gitmem o daha çok memnun olur dedim.oda kayınvalideme demiş biz gelmiyelim diye o da gelin ablana yardım eder demiş onca kişye ablan nasıl yetişsin demiş. bende şimdi gitmezsem işten kaçtı olacam diye gittik maşallah 20 kişi vardı evde

Son düzenleme:
günaydınlar.........dün akşam itibariyle ev tuttuk. güzel bi ev 400 tl kira şimdi nasıl toplanacağımı düşünüyorum çok iş var çok .dün akşamda yeni eltim ve ailesi kayınvalidemlere geldi.şimdiye kadar geldiğinde kayınvalidem beni çağırmazdı bende küsmüşütmya kayınvalidemde sizde gelin dedi bende eşime gitmeyelim kalabalık olur o çağırdı ben memnun oldum ben gitmem o daha çok memnun olur dedim.oda kayınvalideme demiş biz gelmiyelim diye o da gelin ablana yardım eder demiş onca kişye ablan nasıl yetişsin demiş. bende şimdi gitmezsem işten kaçtı olacam diye gittik maşallah 20 kişi vardı evde

hadi hayırlısı canımm ee kolay gelsin san ozaman yavas yavas olur ....bende dün başladım oturma odasından koltuk altlarını 2 aydır almıyordum ama yine temizdi durunun oyuncakları dışında...bugünde gideyim devamnı yapayım bakalım yemek te yok bide yemek derdimiz var off....:37::27:

sümeyye kızz elticiğini sormayı unuttum nasıldı dün akşam sıkıcı geçmiştir umarım bende bazen bu durumda olabiliyorum zorlanıyorum sevmediğim insan olunca hele bide cook konusuyorsa ayyy......:37:

aylin benim eltide hiç konuşmayan tip nsen yarım saat analtırsın muhabbet olsun diye o evet hayır der ve konu biter..dün artık kendimi otomotik pilota almıştım

kizlarrrrrrrrrrrrrr bu cocuk beni deli edecek hicbirsey yemiyor sadece uztum yediiiiiii offfffff ve kucagimdan inmek istemiyorrrrr ne yapicam yaaaaaaaaaaaa aksama ne yapacaksinizzzzzzzzz

demet bende şimdi kayınvalidemle konuştm eymenin 1,5 yaş aşısını yaptırmışlar.mızmız bir gün bizide bekliyor anlayacağın geçen haftada eymen hiç bişey yemek istemiyordu sadece aburcubura takmıştı bu ahfta daha iyi gibi.dönem dönem oluyor yani.akşaam hazır mantı var onu yapacağım

kötü haber aldım yine dün akşam eşimin köylüsü arkadaşının babası kanserdi dün vefat etmiş .....
bugünde babamın teyzesinin oğlu gemilerde çalışıyordu fasta ölmüş adamcağız ....

ALLAH RAHMET EYLESİN ÖLÜMLÜ DÜNYA İŞTE....

selam kızlar... demetcim üzme kendini be yavrum yemeyince yemiyolar işte.. bade de üç gündür yemiyor . iki tane diş patlattı kuzum bugün itibariyle 14 dişimiz var artık.. köpek dişlerinin ikiside geldi şükür.. sıra diğer ikisinde...

hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz sümeyye.. zor oluyor ama insan iyi geliyor ev değiştirmek ama çocukla zor iş gerçekten....şu düğün olsada kurtulsan şu eltinden artık..evi ayrı yolu ayrı olur..

aylincim öncelikle allah rahmet eylesin yerleri rahat olsun bundan sonra inşallah..
senin kanepelerinin altı iki ay dayanıyo iyi valla ben haftada süpürüyom yinede leş gibi oluyor badenin bütün oyuncakları altından çıkyıor.. çok mu dağınık benim kızım yaaaa...

demetcim akşama kabak yaptım.. karnyarığın kabaklısını yaptım.. ilk defa denedim bakalım nasıl oalcak ...
bu arada bugün dr gidecektin pıt pıtları duymaya..ne zaman gidiyon..

:27::27:
demetcim akşama kabak yaptım.. karnyarığın kabaklısını yaptım.. ilk defa denedim bakalım nasıl oalcak ...
bu arada bugün dr gidecektin pıt pıtları duymaya..ne zaman gidiyon..

ohhhhhhhh ne guzel yaninada pilav salata ohhhhhh
ewet canim saat 4de gidicemmm
esimide isden alicam adam hala inanmiyor yaaaaaaaaa :27::27: belki karnimda gorunce inanirrrrrrrr:49::49:
cok yorgunum uyumak istiom bisey yemedim daha yemek yemek istemiyommmmmmmm uykum warrrrrrr

hadi bakalım hayırlısı olsun demetcim.. sağ salim kavuşursun meleğine inşallah.. içimden kız geçiyor bakalım tutacak mı:))) bende hamileliğin ilk zmanlarında sürekli uyuyordum.. okuldan gelip yaıyodum kalkıp tekrar okula gidiyodum...

selam kızlar... Demetcim üzme kendini be yavrum yemeyince yemiyolar işte.. Bade de üç gündür yemiyor . Iki tane diş patlattı kuzum bugün itibariyle 14 dişimiz var artık.. Köpek dişlerinin ikiside geldi şükür.. Sıra diğer ikisinde...

Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz sümeyye.. Zor oluyor ama insan iyi geliyor ev değiştirmek ama çocukla zor iş gerçekten....şu düğün olsada kurtulsan şu eltinden artık..evi ayrı yolu ayrı olur..

Aylincim öncelikle allah rahmet eylesin yerleri rahat olsun bundan sonra inşallah..
Senin kanepelerinin altı iki ay dayanıyo iyi valla ben haftada süpürüyom yinede leş gibi oluyor badenin bütün oyuncakları altından çıkyıor.. çok mu dağınık benim kızım yaaaa...

öyle canım sağol badecik nasıl iyi oldumu???

hemde nasilo canim birde memedende biraktirmaya calisiyorum offfffffffffff ama olsun 2 arkadas gibi buyuyecekler:29::29:

ne güzel işte ..........ilerde rahat edersin???

:27::27:

Ohhhhhhhh ne guzel yaninada pilav salata ohhhhhh
ewet canim saat 4de gidicemmm
esimide isden alicam adam hala inanmiyor yaaaaaaaaa :27::27: Belki karnimda gorunce inanirrrrrrrr:49::49:
Cok yorgunum uyumak istiom bisey yemedim daha yemek yemek istemiyommmmmmmm uykum warrrrrrr

ayy bende çok uyurdum ya...bakalım annem deerdi 2 çocuk bir olmadığı gibi 2 hamilelikde bir olmaz inşallah güzel geçer hamileliğin?

evet aylin her hamilelik aynı olmuyormuş öyle diyorlar.. benim hamileliğim çok rahat geçmişti demek ki kazığı ikincisinde yiyecem...:26: Bade de dişlerini patlattı sabah daha rahattı , halsizliğide geçti şükür.. ama bu aralar yanında olmamı istiyor hep haklı olarak iki gündür ağlıyor ben evden çıkarken:50:

kizlar benim ilk hamileligim harika gecmisdiiiiii sadece bel agrim vardi okadar ama bu hic bisey yedirmiyor daha baslardayizya hayirlisi hakktannn.
insallah kiz olur ama once saglikli olsunda kiz erkek onemli degil.

Back