2009 Eylül Anneleri

huhuuu nerde bu millet
biz sabah kontrolumuzu olduk antibiyotiğe cvp vermiş daha iyiymiş
off kızlar yagız 6 günde yarım kg zayıfladı süzüldü yawrum ühüüühüüü

selammmmm...
çok çok geçmiş olsun paşşama.. bak düzelmeye başlamış annesi iyileşince verdiği kiloyuda alır fazlasıyla canını sıkma..onlarda insan kilo alacaklar verecekler dimi...

saol canım çocuklar çicek gibi solar karpuz gibi dolarmış(bende sabah duydum ilk kez)
maşallah bademe 19luk çıtır oldugu zamanlarıda görürüz inş.

ay burada hava çok güzel çıktık bahçede oturduk baya çimenler üzerinde.top olsaydı ne akrobatik hareketler yapacaktım..
gülcan paşam iyileşsinde yarım kiloda gitmiş olsun insanoğlu birgün zayıflar birgün kilo alır.mesela ben ameliyat oldum tombilikleşmeye başladım

sevdim bu lafı valla.. karpuz gibi dolşarmış ha...inşallah canları sağolsun sağ salim o günleride görelim hep birlikte...
ohhh keyif yapmışsın bayağı..öğrenci mi hissettin kendini yoksa.. ayy sümeyye senin tombik halini hiç hayal edemiyom anacım ..bir resim koyda görelim tombikliğini..

kız 2 resim arasında fark edilecek kadar tombik olmadım ama ben hisediyorum kıyafetlerimden...yaz gelsinde yürüyüş falan yapalım..

sümeyye aslında kilo sana yakışır bence çokta zayıf olma hatta birazdaha bile alabilirsin yemek, salça kadın,...

kızlar ev sahibimiz evi tadialt yapacak ve öyle böyle değil zaten çıkmak için bahane arıyordum iyice denk geldi yani.ama kiralar uçmuş burada millet ağzını 500 den açıyor. akşam bi eve bakacaz giriş kat yeni bina full yapılı duşakabin falan varmış 400 tl çok pahalı yine ama beğenirsem taşınacağım

gülcan vala bendede onun rahatlığı var zaten kocamda hergün kilo al diye baskı yapıyor zaten... biraz evlilere benze diyor .eymende bu ara bana abla diyor zaten

artık biraz kilo alınca nasıl gençleştiysen çocuk bile farketmiş baksana annelikten ablalıga terfi etmişsin :))şuda bi gerçek derinin altında biraz yağ olması lazım insanı hem daha dinç hemde daha güzel gösteriyo bi gerçek..canım ya artık kiralar öle burda ilçede bile 500den aşağı ev yok paranın hiç değeri yok artık

alın tabi azcık kilo.. bizim yanımızda çok çıtır duruyosunuz olmaz ki böyle canım...
sümeyye genelde ev kiraları yüksek ama 400 tl ye ev bulduysan kaçırma bence.. burda da500den başlıyor evler... en iyisi kendi evini alıp oturmak ama onada daha zaman var ...

ewet canim hayirlisi olsun ikinci bebisim yoldahamileyim darisi isteyenlereee
ama esim 1 nisan sakasi saniyor garibim cunku bugun soyledimmmm

demetcim ciddimisin sende bize 1 nisan şakası yapmıyosun dimi harika bi haber bu

hayırlı olsun demetcim ama benim bile inanasım gelmedİ.. BAK ŞAKA DEĞİL DİMİ..gerçekse SÜPEEEERRRRRRR

husniye ve gulcancim kizlar gercekden hamileyim sadece esime soyleme zamanim iyi olmadi garibim hala inanamiyor saka saniyor dr kontrolune gittigimde anca inanacak herhalde ult.fotosu ile:)))))
hos adama ilk hamile oldugum zamanida dogru birgun secmemisdim ama bu tam olduuuu:))))))))))

kızlarr günaydın....en sevmediğim günlerden bi gün pazartesi ve hava kötü yaz gelsin artık yaz kendini kar gibi gösterip kaçmasın ......bu arada duru hasta geçen hafta gribal enfeksiyondu öksürüğü yoktu fena halde öksürüyor ...
DEMETTTTT BU DUYDUĞUM EN İYİ HABERLERDEN BİRİ ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN ....DESENE ERDANAY BÜYÜDÜDE ABİ OLCAK...AYYY...KIZ OLUR BELKİ HAA ÇİFTLEMİŞ OLURSUN ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…