2009 Eylül Anneleri

kızlar dün kızıma migrostan çok uygun bir fiyata bisiklet aldık.. çok mutlu oldu kuzum sizde bir bakın derim..

kız buluşamasak bile ben buluşamamızı bile ballandıra balladıra anlatırm maksat çatlatmak değilmi
aylin o köprüler beni zaten kırşehire gelmeme sebep oldu sabah akşam offf offffffff

kız meryem ne güzel olur zaten istanbulu çok özledim...sizinle tanışmayı çok isterim...sen neler yaptın yeni işin hayırlı olsun

sağol canım.. bende ınadı ınat bı eşekle uğrasıyorum işte:) valla ne guzel olur. gel istanbula senın serefınede buluşalım

ay o inatçıdan birde bizde var .istediği olmayınca dış kapıya gidip anahtarla açmaya çalışıyor elinden gelse kalkıp kaçacak evden .büyüyünce nasıl olacak bakalım..bende eşimde özledik istanbulu esasında ama şu ara maddi olark çok freeee değiliz .eymeninde sünneti var hayallerimiz kalacak gibi

güle güle kullansın kuzu. vay be büyüdüler de bisiklete binmeye başladılar ha... oooy oy zaman...
yok işte anacım bindidğinden değil.. bacakları yetmiyo biz itiyoz arkadan..parkta çocukların bisikletine saldırıyomuşda azcık...

evet sümeyye ballandıralım bol bol..

hadi hayırlısı. demek sunnette oluyor delıkanlı:) sunnette takılanlarla beklıyoruz o zaman istanbula:)

yaz geldi .......tatile çıkamıcaz yine eşimin işi gereği ancak hafta sonu kaçamak yapabiliriz....offf deli oluyom şöyle 2. balayı yaşasaydık hiç fena olmazdı ....neyse bakalım ALLAH büyüktür...

sizlerin bi planı varmı yaz için .....gerçi ağustos 1 ramazan 1 yaz günlerinide değerlendiremicez artık son fırsat gibi bişey..taa duru 10 yaşındayken yaza gelmicek ...

nassın şekerim ben çok şükür deyim iç güveyinden hallice

iyi diyelim iyi olsun be canımm.....5 parçaya bölünmüş durumdayım şu aralar...

1.anne
2.iş kadını
3.ev hanımı
4.öğrenci
5.extra şöfor eğitimi alıyorumm

nasıll ama hala yıkılmadım ayaktayımmm ......

biz daha ilk balayını yapamadıkki 2.ye hevesleneyim. kocamda balıkesir akçay falan diyor bende didimdeki capris otel diyorum tesettürlüler için ideal baklım bu sene düşünüyoruz yani

annemde diyor sen çıkınca bende antalyaya gidim teyzenlerin yanına bende olur dedim ....uçakla gönderiyim istiyorum nete bakıyorum en uygun önden rezervasyon ama beceremedim ....

capris oteli duydumm gidenler iyi diyor haydi hayırlısı sümeyyecimm......

slm kızlar kaç gündür giremiyorum bizde durumlar iç açıcı değil yagızın h.sonu 3 gece 40.5ları bulan ateşi vardı p.tesi dr gittik bogazları çok kötü olmuş antıbıyotık tedaviye başladık 2 -3 güne düzelmeye başlamazsa gelin igneye baslayalım dedi eskıye göre daha iyi ama hala hasta yavrum yemiyo bütün gün aç aç dolanıyo çok kötüyüz valla o da bende bide bu hafta izmire gidiyoruz 10-15 gün ordayız

aylin bizim aileler uzakta olunca pek bişey yapamıyoruz uzun soluklu bi iki günlüğüne falan gidebiliyoruz yada günü birlik

meryemim gelmiş dün özlemiştik buralarda görmeyi

Son düzenleme:
selam hatunlar ben geldim.. bugün hava kapalı yağmur yağacak sanırım hiç sevmem böyle havaları..hep uykum gelir ..
tatil planları yapılmış bakıyorum biz bu sene tatil planı yapmadık iki senedir erken rezervasyon yaptırıyoduk güzel oluyordu.. ama bu sene hem ramazan hem memleketlere gidilecek nasıl olacak bakalım.. olmazsa dönüşte yaparız bir iki gün..
caprise gelecekler yanımada bekliyorum 45 dk mesafedeyiz onaaaa göreee.....didimin denizi çok güzel tavsiye ederim nemde yok rahat edersiniz .. akçayda çok güzeldir..

gülcanım çok geçmiş olsun canım .. valla insanın eli kolu kırılıyor yavrusu hastayken tez zamanda atlatsın inşallah..

selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasillll
gulcancimcokkkkk ama cokkkk gecmis olsun kuzuna
tatil konusulmus walla kizlar turkiyenin heryeri tatil yeri benim icin tatil turkiye demek annemin babamin yaninda ohhhhhhh misssssssssss baliklar simitler mis gibi sebzeler meyvekler tatlilarrrr ohhhhhh kizlar valla herseyin degerini bilin ben hic balik sevmez dim baliga hasret kaldim simdiiiii

ahh canım benim kıyamam sana.. kız orda balık simit yok mu gerçekten..
sen ne zaman geliyon buralara bildiğim kadarıyla uzun zamandır gelmedin..

ahh canım benim kıyamam sana.. kız orda balık simit yok mu gerçekten..
sen ne zaman geliyon buralara bildiğim kadarıyla uzun zamandır gelmedin..

ahhhhh canim 1yil oldu
ya balik var ama dondurulmus tr tadinda degil
simitte almanyada var onunda tadi yokkkkkk walla herseyin degerini billin tr dekilerinnnnnn
ellinin altindayken kiymeti yokda kaybedince kiymetleniyooooooooooo
haaaaaaaaa buarada ben 4+5 oldum test yapmayada korkuyorummm :18::18::18:

hüsniyecim demetcim çok saolun bacılar bir an önce atlatırız inş. yarın yine bi kontrole götürcam bakalım ne durumdayız inş. iğneye başlamaz
demetcim çok haklısın cnm insanın elindeyken bilemiyo bazı şeylerin kıymetini bizde gurbetteyiz ama sizinki tam gurbetlik benimde ablam alm.da hakkaten çok zor işiniz...canım ya neden test yapmıyon ben olsan çatlarım hem siz istiyodunuzda bak merak ettim şimdi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…