2009 Eylül Anneleri

selam kızlarrr
nasılsınız. giremiyorum artık yaa özledim hepinizi. baharcım face den yazmıs istanbul buluşması yapalım dıye. süper olur bence. havalarda düzeliyor

bende özledim canım hepinizi. yaa yeni işe başladım ya çok fırsatım olmuyor.
evet sümeyye buluşucaz:) sende gel senide görelimm. oğluşunu sevelim birazzz

kız meryem ne güzel olur zaten istanbulu çok özledim...sizinle tanışmayı çok isterim...sen neler yaptın yeni işin hayırlı olsun

bade hanımda bayılıyor oynamaya günde elli kere rengarenk dinleyip oynuyoruz birde molfix reklamında yanamaya bayılıyor..götür sende kuzunu bol bol oynasın onada iyi gelir..

bade hanımda bayılıyor oynamaya günde elli kere rengarenk dinleyip oynuyoruz birde molfix reklamında yanamaya bayılıyor..götür sende kuzunu bol bol oynasın onada iyi gelir..

biraz rahatsız gerçi ama olsun hava güzel olursa götürcemm....

aylin sor beni istanbulun dağına taşına..:))) köprü geçişlerine..
hüsniiye sen ordan gel ben burdan çatlatalım bunları

oooo meryem hanımlar gelmiş... :)
selam kızlar ya ben de giremiyorum bi arkadaşa bakıp çıkcam modunda arada bakıp kaçmaya fırsatım oluyor ancak zira işler çıldırmış durumda.
evet 23 nisan diye düşündük ama gelemicek arkadaşlar varmış bakalım 1 hafta önce ya da sonraya yapıcaz bi organizasyon güzel arkadaşlarımla.
herkes iyidir umarım

aylin sor beni istanbulun dağına taşına..:))) köprü geçişlerine..
hüsniiye sen ordan gel ben burdan çatlatalım bunları

köprü geçişleri senin için pek iyi demiyorlar her daim meşgul etmişsin onları...

hg baharcıkk özlettin kendini ALLAH kolaylık versin işlerin yoluna girsin...

ewvet sümeyye biz çıkalım yol a elbet biryerde kesişiriz...sonra ballandıra ballandıra anlatırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…