• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Kızlar genel temizliğe başlıcam bugün camlar ve tüller hariç havalar ısınınca camlarıda hallederimm diyorum ....şu boncuklu salon takımlarını siz nasıl yıkıyorsunuz...bide durucum sağ olsun deri sandalyenin üzerine tükenmez kalemle bi güzel karaladı...sildim çıkmadı sizce nasıl çıkar....

Günaydın sevgili arkadaşlarım :3:

Bugün itibari ile 16 haftalık odluk tam :21:

Dün gece hiö uyuyamadım , sizde uyku durumları nedir ?

Kızlar genel temizliğe başlıcam bugün camlar ve tüller hariç havalar ısınınca camlarıda hallederimm diyorum ....şu boncuklu salon takımlarını siz nasıl yıkıyorsunuz...bide durucum sağ olsun deri sandalyenin üzerine tükenmez kalemle bi güzel karaladı...sildim çıkmadı sizce nasıl çıkar....

Günaydın sevgili arkadaşlarım :3:

Bugün itibari ile 16 haftalık odluk tam :21:

Dün gece hiö uyuyamadım , sizde uyku durumları nedir ?

aylin çok kolay gelsin..ben hassasa atıyorum ve sıktırmıyorum boncukluları. sana kolay gelsin işin çok bizde ev bulduk tam taşınacaz diyorduk emlaçı bize verdi ev sahibi başaksına vermiş..ev sahibi bian önce evde inşşata başlaycam diyor bilmiyorum ne olacak

bizde yarın 1,5 yaş aşısını yaptıracağız umarım ateş yapmaz

gunaydin kizlar erdenayi oyun grubuna birakdim geldim eve beni bircok is beklerrrrrr evi topla bulasik yika camasir katla evi supur ooooooooo

kızlarr günaydın....en sevmediğim günlerden bi gün pazartesi ve hava kötü yaz gelsin artık yaz kendini kar gibi gösterip kaçmasın ......bu arada duru hasta geçen hafta gribal enfeksiyondu öksürüğü yoktu fena halde öksürüyor ...
DEMETTTTT BU DUYDUĞUM EN İYİ HABERLERDEN BİRİ ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN ....DESENE ERDANAY BÜYÜDÜDE ABİ OLCAK...AYYY...KIZ OLUR BELKİ HAA ÇİFTLEMİŞ OLURSUN ....

saolllllllll aylincim tesekkur ederim darisi tum isteyenlere
  • nihal
  • gunlaz
  • ben
yokmu artiran yanima es ariyorummmmmmm:60::60::49::49:
zeynep nerelerde kizlarrrrrrrrrrr

aylin çok kolay gelsin..ben hassasa atıyorum ve sıktırmıyorum boncukluları. sana kolay gelsin işin çok bizde ev bulduk tam taşınacaz diyorduk emlaçı bize verdi ev sahibi başaksına vermiş..ev sahibi bian önce evde inşşata başlaycam diyor bilmiyorum ne olacak

bizde yarın 1,5 yaş aşısını yaptıracağız umarım ateş yapmaz

sağol canım bide öyle deniyim ....bizim ev sahibide zam istemiş benimki vermemiş...1 sene daha burdayız anlıcan....çıkmak istiyordum ama olsun ...

bende bende çook istiyorumda şu epilasyon ....bitse....kızım o arada konuşur tuvalet eğitimini almış olur inşallah yani 1 sene daha dayanıcam off...:49::emir_bebek::46::66::69::78::77:

selam ben geldim...ohh gelsin miniş miniş bebişler ne güzel valla cesaretinize hayranım kızlar ben düşünmeye bile cesaret edemiyom valla....
hadi aylin kim tutar seni valla sen bu hevesle seneyi bile zor beklersin gibime geliyo yaa hadi hayırlısı olsun artık...
offf havalar ısındı temizlik derdi başladı dimi.. benim evde berbat perdeler falan bende en kısa zamanda bir kadın tutucam ama ne zaman bakalım...

Merhabalar...
Beni hatırladınız mı??:9::9::9:
Ne yapıyorsunuz bebişleriniz iyidir umarım.
Bi,z aynı tas aynı hamam devam ediyoruz. Artan kilolarımdan dolayı buğün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Çarşamba bitmeyecek diyetlerden:)))

dün kayınpeder bizdeydi eşime dedim hadi gel sende bizimle yat demez olaydım bizim kızı ayrı yatırdım tam sarıldım kocama vaaaa annne diye bi ses kim bilin bakalım duru???:1:aldım yanıma babasını istemiyor eşşek..
üstüm açıldı üşüdümm şimdi uyku halim var ve her tarafım ağrıyor...

selam ben geldim...ohh gelsin miniş miniş bebişler ne güzel valla cesaretinize hayranım kızlar ben düşünmeye bile cesaret edemiyom valla....
hadi aylin kim tutar seni valla sen bu hevesle seneyi bile zor beklersin gibime geliyo yaa hadi hayırlısı olsun artık...
offf havalar ısındı temizlik derdi başladı dimi.. benim evde berbat perdeler falan bende en kısa zamanda bir kadın tutucam ama ne zaman bakalım...

hoşgeldin canım güle güle gitmişsin bile ben gelene kadar temizliğe ben başlıcam kısmetse bu akşam hafta içi az az yaparım hafta sonuda kalanları bakalım dip köşe temizlik 2 aydır yapmamıştım...sınavlar bitti temizlikle atıcam stresi bakalımm....

gebelik konusuna gelince kazaya kurban gidesim var ....:1:

hoşgeldin ebru.. nasılsın oğluşun nasıl bakalım.. uzun zamandır görünmüyosun.. diyet konusuna gelince off off diyesim geliyor..

aylincim artık kaza süsümü verirsin olaya bilemem ama sende bu gidişle bir hayırlı haberle gelirsin gibi me geliyor..sınavın nasıl geçti bu arada. hadi kurtuldun..

hoşgeldin ebru.. nasılsın oğluşun nasıl bakalım.. uzun zamandır görünmüyosun.. diyet konusuna gelince off off diyesim geliyor..

aylincim artık kaza süsümü verirsin olaya bilemem ama sende bu gidişle bir hayırlı haberle gelirsin gibi me geliyor..sınavın nasıl geçti bu arada. hadi kurtuldun..

ilahi hüsniye :60::60:bakalım kısmet....sınavlarım bitti çok şükür 15 gün ara sonra yeniden ders ....15 gün arada da misafir ağırlıcam şekerim..

bugün duruyu doktora götrüdüm 9 kilo anca çıktı yavrum yaa bade kaç kilo kızz......

benimde hafta sonu misafirim gelebilir.. hemde taze bebişle.. özlemiştim küçük bebeiş azcık bakarım benim kızımda bu kadarmıydı diye...
en çok Badeyi merak ediyorum nasıl davranacak diye..

bade en son 10 kilo 300 gr canım.. ama köpek dişlerini çıkarıyor iki gündür ateşli ve hiçbirşey yemiyor kuzum.. olsun kız kilosuna ne takıyon bu kadar sağlıkla yaa çok şükür.. tek derdin bu olsun yeterki..

hoşgeldin canım güle güle gitmişsin bile ben gelene kadar temizliğe ben başlıcam kısmetse bu akşam hafta içi az az yaparım hafta sonuda kalanları bakalım dip köşe temizlik 2 aydır yapmamıştım...sınavlar bitti temizlikle atıcam stresi bakalımm....

gebelik konusuna gelince kazaya kurban gidesim var ....:1:

kizzzzzzzzzzz aylinnnnnnnn benim gibi tam yumurtlama doneminde kaza kurbani olmussun gibi yappppp
adamim nasil cabuk tututtuki diyor yarin pit pit lari duymaya gidicemmmmmm:81::81::81::49:

kizzzzzzzzzzz aylinnnnnnnn benim gibi tam yumurtlama doneminde kaza kurbani olmussun gibi yappppp
adamim nasil cabuk tututtuki diyor yarin pit pit lari duymaya gidicemmmmmm:81::81::81::49:

ayy ne güzel kızz heveslendimm ay bilmemki napsam .....

oyy oyy yerim onun pıt pıtlarını valla benim bile kaza yapası geldi şimdi:52:

bi gazla doğurdukmu çocuğu bi gazlada büyütürüz be e..

selam herkeseeeeee
kızlar çookk uzun zamandır giremiyordum
işler yoğun biraz
gün içinde de çoğunlukla şantiyede oluyorum
son iki sayfayı okudum da
demet hayırlı olsun yaaaa
Allah uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
tebrik ediyorum seni

Back