2009 Eylül Anneleri

umarım öyledir aylincim yaşayıp görücez bakalım..ama zman ne kadr hızlı geçiyomuş insan bir türlü anlamıyo valla..

aylin dogum günün kutlu olsun canımmm nice mutlu senelere ,herşey dilediğince olsun yeni yaşında

hüsniye boşver canım ya geçen yıllar olsun bizim ruhumuz genç anacım hissetigin yaş önemli

orası öyle tabi gülcanım.. çok şükür ruhlar yerinde.. ben hala liseli gibi hissediyom kendimi.. arada bir Bade ye bakıp ne zaman büyüdümde çocuk büyütüyom diyede geçiyo aklımdan..

ben de 3-5 sene kadar 29.yaşgünümü tekrar tekrar kutlıyım diyorum. önemli olan enerji tabi. ben insan içindeyken kendimi baya kartlamış hissediyorum ama oğlumla oynarken çocukluğuma dönüyorum resmen.

ben de 3-5 sene kadar 29.yaşgünümü tekrar tekrar kutlıyım diyorum. önemli olan enerji tabi. ben insan içindeyken kendimi baya kartlamış hissediyorum ama oğlumla oynarken çocukluğuma dönüyorum resmen.

bende aynısını düşünüyom bahar hatta bundan sonra hep otuz yaşımı kutlayayım diyorum.. hiç artmasın dimi..

hüsniyecim saolasın canım ya ana ogul debelenıyoruz işte dört duvar arasında

aylin boşver cnm sen ailenle kutla bu gece eşinde gelince onunlada ayrı kutlarsın iki kutlama olur fenamı

hüsniyecim saolasın canım ya ana ogul debelenıyoruz işte dört duvar arasında

aylin boşver cnm sen ailenle kutla bu gece eşinde gelince onunlada ayrı kutlarsın iki kutlama olur fenamı

benim için süpper olur....bu arada durunun maaşallahı var hem dili hem gırtlağı açıldı yavrumun...ALLAH izin verince herşey oluyor işte ....cansu,su,doydum,aylin,,diyor...yemeğinide tam bitirmesede yiyor yane...

sizinkilerin konuşması nasıl...

selam
dogum gunun kutlu olsun aylin nice senelere
masallah duruyaaaaaaaaaa
benimkide gece 45dk bir uyandi simdide oglen uykusuna yatmiyor beni sinir ediyor burnu akiyor sipanin oyun grubundaki cocuklardan sifayi kaptiiiiii

iyi maşallah duruya yavaş yavaş düzeliyo demek ki yemesi.. Badeninde bu aralar düzeldi şükür..hemde çeneside açıldı bayağı.. demek ki bu dönemde çene gelişimleri kuvvetli oluyo.. bizimkide güle güle , çok yaşa, reklam, bitti, sıcak çay gibi kelimeleri söylüyo.. ama bu aralar daha değişik sesler çıkarmaya çalışıyo sanki arada garip garip konuşuyo çünkü..
hooşgeldin demetcim.. geçmiş olsun erdenaya oyun grubunuz var demek ne güzel.. bende istiyom ama burda yok sanırım onun yerine artık bol bol gezmeye götürmeye çalışıyom..

selam
dogum gunun kutlu olsun aylin nice senelere
masallah duruyaaaaaaaaaa
benimkide gece 45dk bir uyandi simdide oglen uykusuna yatmiyor beni sinir ediyor burnu akiyor sipanin oyun grubundaki cocuklardan sifayi kaptiiiiii

çoook sağol demetcimmm........
bebişine geçmiş olsunn....kreşemi gidiyor erdanay...

hüsniyecimm bade daha ilerdeymiş maaşallah....duru 1 gün büyük badeden....şaka maka 1 buçuk yaşında oldular ....

kızlar ben çıkıyorum hafta sonu vakit bulursam bol bol ders çalışıcam....hepinizi öpüyorum hoşçakalın pazartesi görüşmek dileğiyle....

hüsniye 30 a basmadan 29 unda kutla canım 3-5 sene :) ben öyle yapcam :)))
maşallah duruya da badeye de bu arada. ali efe bi iki kelimeyi net söylemek dışında konuşma konusunda da yeme konusunda da ilerlememiz yok :) hatta bi ara net anne diyen çooocum önce nene sonra nannni demeye başladı bana

oda geldi aklıma bahar ama çok inandırıcı olmaz diye hep otuzu kutlayayım ddim.. ama bu senede yine 29 kutlayayım o zaman ne çıkar dimi..bade bir ara bana sürekli baba diyordu ..ee seninki yine sesleri benzetmiş canım arada kafaları karışıyor sanırım..
hafta sonu çıkıp kendime bir iki kitap almak isitiyorum bu senin okuduğun kitabıda alıcam ..var mı başka tavsiyen

canım ben o kitabı yarıda bıraktım. kafam dağınık bu ara geçiştirerek okumak istemedim. çok takip edemiyorum artık kitap olayını ben. ama ilk fırsatta elif şafak okumak istiyorum.

bende pek takip edemiyorum bahar ama bir Bade için bir kendim için sırayla okumaya çalışıyom..yarım yarımda olsa..neyse ben alırsam söylerim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…