• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar ben geldim...
gülcanım geçmiş olsun canım arakadaşların dediğine katılıyorum hemen panikleme ilaçlar değerleri bayağı bir değiştiriyo.. hatırlarsan Badenin karaciğer değerleri de atlattığı hastalık nedeniyle yüksek çıkıp üzmüştü bizi.. umarım hiçbirşeyi yoktur yağızımın..
aynı ateş azı dişlerinde bizde de oldu başka hiçbir hastalık belirtisi yokken üç gece nöbet tutmuştuk ateş yüzünden başında.. ama 10 gün sonra dr kontrolümüz var orda sorucam dr bakalım oda dişten mi diyecek merak ediyorum..
birde dr 1,5 yaşa gelince göz kontrolü yaptırmamızı söylemişti siziinde dr istedi mi acaba?

randevuyu iptal ettim...totom yemedi bu havada getirip götrümek başka zaman hatta bu hastane konusunda hala kararsızım...siz er ay rutin kontrolleri yaptırdığınız doktorunuz varmı bayanlar...hüsniyecim bu arada ben 2 yaşından sonra göz kontrollü yapıldığını biliyorumm...

benimde gözlerim bozuk şimdi dahada bozulacak sizinde değiştimi kk yazılar küçüldü...:44:

randevuyu iptal ettim...totom yemedi bu havada getirip götrümek başka zaman hatta bu hastane konusunda hala kararsızım...siz er ay rutin kontrolleri yaptırdığınız doktorunuz varmı bayanlar...hüsniyecim bu arada ben 2 yaşından sonra göz kontrollü yapıldığını biliyorumm...

benimde gözlerim bozuk şimdi dahada bozulacak sizinde değiştimi kk yazılar küçüldü...:44:

bizim doğduğundan beri kontrole götürdüğümüz dr var ama artık her ay gitmiyoruzen son yaşında kontrole çağırmıştı arada da rahatsızlığında gidiyortuz.. şimdide birbuçuk yaş kontrolümüz var bakalım inşallah kan tahlili falan istemez.dr muz bize bir buçuk yaşında göz, üç yaşında da diş kontrollerinin yapılmasını gerektiğini söyledi ..gerçi tekrar gittiğimde sorucam yine ama badeyi nasıl zaptederim göz kontrolunda valla bilemiyorum..

bizim doğduğundan beri kontrole götürdüğümüz dr var ama artık her ay gitmiyoruzen son yaşında kontrole çağırmıştı arada da rahatsızlığında gidiyortuz.. şimdide birbuçuk yaş kontrolümüz var bakalım inşallah kan tahlili falan istemez.dr muz bize bir buçuk yaşında göz, üç yaşında da diş kontrollerinin yapılmasını gerektiğini söyledi ..gerçi tekrar gittiğimde sorucam yine ama badeyi nasıl zaptederim göz kontrolunda valla bilemiyorum..

bende onu düşündüm şimdi akılları ermiyor göz kontrolüne bizimki doktoru görsün başlıyor ağlamaya ...zor olur biraz büyüseler...doktorlar çeşit çeşit burda yaa birine götürdüm zayıf dedim fantomat verdi diğeri dedi fantomat verilmez bu çocuk daha zayıf dedi en son gittiğim doktor çook pipirikli çıktı ..bende ondan aşağı değilim zaten her gittiğimde bi test yaptırıyor...özel ya para tuzağı ....kafama göre bi doktor bulamadımm.....:50:

araştırma hastanesinede randevu almak zor arada cuma günleri izinli oluyorum ozamanlar dolu hafta içi izin almam zor zaten...neyse ben yine içlendimm...:51:

bizim buradada öyle devamlı gittiğimiz bi dr yok rahatsızlandığında tercih ettiğimiz dr var.zaten eymen aylık dr gidiyor havale atlatınca az ateşte bile hop dra gidiyoruz... 1,5 yaş aşısı var demi :(

selam kızlar.
gülcanım geçmiş olsun canım. arkadaşlar demşler zaten hemen aklına deli deli şeyler getirme.
aylincim ne demek kimsesi yok istanbulda. biz ne güne duruyoruz ayol aaaaaa...
hüsniyecim bade de aliefe gibi hastaneyi yıkanlardan sanırım. bu huyu yüzünden idrar tahlili yaptıramadık cicoza hala. pipisine o torbayı koyana kadar ayrı eziyet koyduktan sonra da saatlerce işememesi cabası :)

bizim buradada öyle devamlı gittiğimiz bi dr yok rahatsızlandığında tercih ettiğimiz dr var.zaten eymen aylık dr gidiyor havale atlatınca az ateşte bile hop dra gidiyoruz... 1,5 yaş aşısı var demi :(

mart ayında gitcez biz sağlık ocağına ...

selam kızlar.
Gülcanım geçmiş olsun canım. Arkadaşlar demşler zaten hemen aklına deli deli şeyler getirme.
Aylincim ne demek kimsesi yok istanbulda. Biz ne güne duruyoruz ayol aaaaaa...
Hüsniyecim bade de aliefe gibi hastaneyi yıkanlardan sanırım. Bu huyu yüzünden idrar tahlili yaptıramadık cicoza hala. Pipisine o torbayı koyana kadar ayrı eziyet koyduktan sonra da saatlerce işememesi cabası :)

ay şekerim doğru ya sende kadrolu istanbolullusun.....:9:

biraz sende biraz bende kalır...
başka kim vardı unuttum istanbolulu.....

Son düzenleme:
evet malesef bade de hastane görünce ortalığı yıkıyor ama ben daha çok üzülüyorum bir kaç kere arka arkaya kan tahlilleri verdik ya onun stersi yapıştı bana fena oluyorum malesef..idrar tahlili de istemişti dr ama biz hiç alamadık Bade den.. hadi erkek olsa daha kolay gibi ama kız olunca idrar almak tam bir işkence bir hafta uğraştık ama çişi o torbaya isabet ettiremedik malesef..
aylincim bence durunun zayıflığını bu kadar sıkıntı yapma..oda öyle demekki sen elinden geleni yapıyosun belki yapısı öyledir.. badenin boyu uzamıyo ama biz artık alşıtırtık kendimizi fındık gibi bir kızımız olacak ilerde.. boşver allah başka sıkıntı vermesin yeterki..

selam kizlar
gulcancanim yagiz 2-3 azi disin bolumlerini birden cikariyorsa yapar ates erdenayda aynisi olmus du gecmis olsun
sumeyye sanada cok gecmis olsun canim gunler su gibi gecer eymen pasaya kavusursun saglikli sihhatli insallah.buaradaa esine hem cok guldum hemde cok ama cok kizdim one ya oyleeeee
senin yerinde olsam cok kullanirdim bunu erzincana gitmek icinnn:1::1:

aylin istanbul kadromuz geniş şükür. ben marta ayarlıcam bir buluşma seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız bu kadar konuşuyorken katılırsın aramıza dimi. çok güzel geçiyor buluşmalar çok eğleniyoruz. ve ben arkadaşlarımla olmaktan çok zevk alıyorum ya.
hüsniyecim biz erkekken bu kadar zorlandıysak sizi tahmin edebiliyorum hayatım ya. ben de aşı olduğunda stres yapıyorum. bir de son doktor kontrolümüzde bilyordum kan testi yaptıracağını onun stresini de çok yaşamıştım. daha birkaç günlükken bile sarılıktan dolayı baya delik deşik etmişlerdi oğlumu ya topuklarından. bir de ilk doktoru şapşal dili dışarda duruyor diye bir sürü test yaptırmıştı elinden kan almışlardı onu da damarı mı bulamamışlar ne izi kaldı oğlumun elinde gıcık şey. bu doktorumuza götürmüştük enson aynı hastanede çocuğumu delik deşik ettiler demiştim. olup olmadık test istemiyo saolsun.

evet malesef kan almayla iligili acı bir tecrübe bizde yaşadık.. nerdeyse bayılıyodu yavrum kadının beceriksizliği yüzünden..o gün bugün ben daha büyük stres yaşıyorum valla..aşı olayını o kadar takmıyorum ama kan alma diyince içim çekiliyo resmen..allah daha kötü günlerini göstermesin inşallah en kötü tecrübemiz bu olsun yinede.. haftaya aşımızda var bakalım neyse bitti sayılır aşılar..

hüsniyecimm haklısın zayıflık konusunda çoook şükür hastalığı yok görünürde bazı densizler sinirimi bozuyor işte içim rahat etsin diye götürmek istiyorumm....ama havalar ısınınca o da belki...

baharcımm benim eşim facebook msn gibi şeylere çook kızar haliyle sizinle yazıştığımı bilmiyor ....bu konularda çoook geri kafalı...banada bugün hiç tanımadığım birinden özel msj gelmiş kk dan cevahirde bu hafta sonu buluşma var diyor....sizinle görüşmek tabiki çoook isterimm... bakıcaz artık yaa söylicem yada gizliden gelcem...:23:

hüsniyecim ben aşısına falan bakmıyorum çıkıyorum ki hemşireyi falan tartaklamıyım. kan alırken kucağımda sakinleştirmeye çalıştım benden güç alsın istedim ama iş bitti benim ellerin titremesi yarım saate zor geçti. Allah hastalık vermesin inş.
aylincim eşinden gizli yapma tabi canım. izin alabilirsen gelirsin. yazıştığın insanlarla yüzyüze görüşmenin zevki ayrı oluyor.
demeeeeeeet naber?

hüsniyecimm haklısın zayıflık konusunda çoook şükür hastalığı yok görünürde bazı densizler sinirimi bozuyor işte içim rahat etsin diye götürmek istiyorumm....ama havalar ısınınca o da belki...

baharcımm benim eşim facebook msn gibi şeylere çook kızar haliyle sizinle yazıştığımı bilmiyor ....bu konularda çoook geri kafalı...banada bugün hiç tanımadığım birinden özel msj gelmiş kk dan cevahirde bu hafta sonu buluşma var diyor....sizinle görüşmek tabiki çoook isterimm... bakıcaz artık yaa söylicem yada gizliden gelcem...:23:

aylin milletin agzi torba degilki buzesin bos ver agzi olan konusuyor isde
kac kg duru?

husniye bade cok citipiti bir kiz olucak ben onun fotolarini gordugumde cok hosuma gidiyor boy devedede var .
kac cm bade?

buarada ne kg nede cm onemli onemli olan saglikli olmalari sonucda genetiklilkde varrrrr

hüsniyecim ben aşısına falan bakmıyorum çıkıyorum ki hemşireyi falan tartaklamıyım. kan alırken kucağımda sakinleştirmeye çalıştım benden güç alsın istedim ama iş bitti benim ellerin titremesi yarım saate zor geçti. Allah hastalık vermesin inş.
aylincim eşinden gizli yapma tabi canım. izin alabilirsen gelirsin. yazıştığın insanlarla yüzyüze görüşmenin zevki ayrı oluyor.
demeeeeeeet naber?

iyilik beee baharim ne olsun ugrasiyorum sipaylaaaaa yatagina koydum uyumasi icin 45 dk oldu esek uyumuyor gece2 de kalkti 7ye kadar uyumadi toplam 6saat belki anca uyumusdur sipa cok degisti huylariiii..

sizde ne var ne yok pasam nasil ?

tamam şekerimm bende çoook isterim çünkü sizi öyle samimi öyle içten buluyorum ki sanki yıllardır tanıyormuş gibiyim...iş arkadaşlarımm benim....kk arkadaşlarımm....dostlarımmm...hepinizi çook sevdim çoook bi kişi kalbimi kırdı tabii...onlar tadı tuzu...

Son düzenleme:
iyilik beee baharim ne olsun ugrasiyorum sipaylaaaaa yatagina koydum uyumasi icin 45 dk oldu esek uyumuyor gece2 de kalkti 7ye kadar uyumadi toplam 6saat belki anca uyumusdur sipa cok degisti huylariiii..

sizde ne var ne yok pasam nasil ?

oyyyy uykusuzluk fena. kaç saat uyumalılar acaba bu yaşlarında?
biz de iyiyiz gülüm. kuduruğun peşinde anne baba olarak koşuşturuyoruz.

sağol demetcim..beden olarak çıtı pıtı ama iş inada geldimi parmağında oynatıyo bizi sıpa.. en önemlisi sağlıklı olması tabi anne baba güdük kadar olunca çocuktanda fidan gibi boy bekleyemiyoz malesef..sanırım 74 cm oldu tam olarak bilemiyorum dr gidince netleşecek..boy olarak altı ay geriden geliyoruz ama sağlığı yerinde çok şükür.
resim demişken uzun zamandır oğluşunun resmini eklemedin büyümüştür bayağı..

demetcimm hoşgeldin...duru şuan 9 kilo sanırım...badeyle çook benzetiyorumm ebn onları...resimlerde gördünmü bilmem...bizimkide mini mini ağzı burnu kulakları gözleri minnacık...minyatürk duru...

Back
X