• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

papatyamda bi kaynana var sivri dilli ağzına geleni çat diye söylüyo. ilk izledik kocam bana bakıp gülüyo yandan yandan. dedim hayırdır diyo seni gördüm bi an ekranda sanki :17:

ben dün tam izleyemedim.. Bade hanım huysuzdu biraz market gezmesi yaptık koştu oynadı kendine geldi sıpa..birde akşam kedi taklidi yaptık beraber miyav miyav diye çok eğlendik kızımla..

ben ilerde nasıl kaynana olurum hiç bilmiyorum kızımın mutluluğuna göre değişir tavrım sanırım..

ben de çoğu zaman gözüm ali efe de olduğundan oyun aralarında falan izlemeye fırsat bulduğumdan çok hatrımda kalmıyor. ama ali kaptanın alın beni işe gemiler alın diye ağlaması bi denizci olarak içimi bi garip yaptı doğrusu. bir de sonerlerin servetini öğrendiğindeki yüz ifadesi komikti. :))))

slm çok şükür eve geldim ama tecrit devam ediyor. 1 hafta eymen yok pazartesi tarama olacak radyasyon kalıp kalmadığına bakacaklar.... ayın 7 dede iş başı zaten ne zaman gittimki işe....:33:

hoşgeldin sümeyye evine.. en azından evinde daha rahat edersin hastane odasındansa.. şimdi eymeni bir hafta boyunca hiç mi görmeyeceksin çok zormuş yaaa.. allah kolaylık versin..

slm çok şükür eve geldim ama tecrit devam ediyor. 1 hafta eymen yok pazartesi tarama olacak radyasyon kalıp kalmadığına bakacaklar.... Ayın 7 dede iş başı zaten ne zaman gittimki işe....:33:

canımm benim evine hoşgeldinn tekrar geçmiş olsun...eşin nerde sadece çocuğunamı yasaksın...

aylin benim eşim çok pimpirklidir. zaten hastaneden eve gelene kadar maske taktı.yarım saatte bir mola verdi canı tatlıdır.onun.oda gelemyecek yani hem eymenin yanında dursun

aylin benim eşim çok pimpirklidir. Zaten hastaneden eve gelene kadar maske taktı.yarım saatte bir mola verdi canı tatlıdır.onun.oda gelemyecek yani hem eymenin yanında dursun

vay canına benimki öyle yapsa yamulturum bi tarafını......:20:

üzülme canımm sana ne kadar hastalıklı muamelesi yapsalarda takma kafana buda gelir geçer inşallah.....kızdım şimdi eşine....:19:

bende çok kızdım sepici bir hastalığım olsa ilk sen terkedersin seven insan sevdiğiyle ölümü göze alır falan filan diye edebiyat yaptım... oda cahil cahil konuşuyorsun mantıklı ol dedi.aşkata mantık olmaz dedim.gönderdim anasının evine zaten:47::41:

Boşver salla gitsin ben senin yerinde olsam çook hatırlatırdım bu yaptığını ona .....

Hoşçakal bebeğim görüşürüz kendine iyi bak....

öptüm kızlar ben çıkıyorumm...

evet dediğin doğru allah başka ayrılık vermesin sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa..
ama eşinde hakketen pimpirikliymiş çok güldüm heline.. benim eşimde çok pimpiriklidir bir ameliyat oldu sanırsın beyin amleiyatı geçirdi o derece abarttı durumu yani.. bu adamların hakketen canı çok kıymetli yaa

sorma ya ben eşime diyorum zaten iyiki eczacı değilsin sermayeyi yer bitirirdin diye o halde pimpirikli.hastane odasına dr bile elini kolunu sallaya sallaya geldi bizimki abartıyor moralimi bozdu aman neyse evime geldimya öff çok şükür eymende gelir nasılsa

sorma ya ben eşime diyorum zaten iyiki eczacı değilsin sermayeyi yer bitirirdin diye o halde pimpirikli.hastane odasına dr bile elini kolunu sallaya sallaya geldi bizimki abartıyor moralimi bozdu aman neyse evime geldimya öff çok şükür eymende gelir nasılsa

aman boşver erkek milleti işte çok nazlılar.. zaten onlar doğursalardı kesin türümüz tükenirdi kıyamazlardı canlarına..
evet şimdi evindesin bol bol dinlen fırsatın varken yapamadığın şeyleri yap günler su gibi akıyo nasılsa

kızlar selam.. geçen hafta çok hastaydık bu hafta hala nazlarını çekiyoruz ve 6 günün enerji patlaması yüzünden dötümüz yer görmüyor yine :D
çingenem çingeneem evine dönmüşsün çook geçmiş olsun tekrar canım, dediğin gibi toprak altında olmasın da hasrete dayanır insan...
reyyan çok hastaydı kızlar yaa, geçen değil önceki c.tesi ateşi çıktı, sık sık calpol minoset değişimiyle düşürmeye çalıştık.
ertesi gün polikliniğe gittik, kan tahlili yapıldı.. hani ateş vücudun savunma mekanizmasıymış ya, bu savunmacı bakterilerimiz öyle çoğalmış ki 4-10 olması gereken değer 24,5 çıktı...
4 tane penisilin iğne ve iğnenin devamı antibiyotik penisilin şurupla bir haftada kendine geldi çocuk..
altı gün ateş sürdü yaa, sadece dolven düşürüyor ateşini, 4 saatte bi şurup... ateş de 39,8'lerde geziyor tabii...
yemeyen çocuk ne demek çook iyi anladım o hafta... Allah iştahsız yavrularımızın annelerine çoook çok sabır versin valla...
çok bakamadım kızlar ama özledik sizi :) yavruşlar da sizler de iyisinizdir inşallah :))) görüşmek üzere tekrar :)))

Back
X