Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah gülcan bende eşime yalvardım lütfen bi otelde kalalım ablanların evinde kalmayalım diye.neymiş ayıp olurmuş ilk gün ablasıgilde kaldık 2. gün ablasıgil evlerine geldiler iş için kıyafet almaya neyse huzursuz olmasınlar diye çıktık kaynanmlarda kaldık 5 gün sonra ist gittik. bende hala söylerim..
SLM Kızlar
demetcim çok geçmiş olsun cnm erdanaya iyi olmanıza sevindik bununla geçmiş olsun kuzuma
nazancım yaşamayadıkların içinde uhde olarak kalcak maalesef
bizde c.tesi evlendik pazar günü ıspartdan izmire yola cıktık taze gelin p.tesi çalışmaya başladı..kaynanamın evinde balayı yapacagıma izn almamayı tercih ettim şimdi geziyoruz ama neye yararr(
oda işyerinin sorunu kim bakarsa baksın onudamı ben dert edeyim.tlf çalınca arkadaşlar gelip bakar.evrak akyıdıdıda herkes kendi işini yapsın.
benim halılar zaten önceden kalmıştı birşeye benzemiyolar yıkatsanda aynı halt misafir gelicek diye utanıyorum silsil çıkmıyo bişeye benzemiyo bende örtü alıcam bu hafta sonu üstlerine misafirlerim gelicek silsemde olmuyo beyazlamıyo örtücem
Yok şekercim balayı deyince sinirlendim.birde dün elticiğim mobilyalarını bizim karttan çektirdiler.333 tl aylık taksit tutmuş ve kaynanmlarda 300 biz öderiz33 de siz ödeyin dediler bize toplamda 400 tl yapıyor .çamaşır makinesi+ bu taksit+ düğünde altınsız olmazmış eşimin demesi+artı ekstre şeyler çıkacak 2500 tl masraf bize.ve onlar balayına gidecek.evleri bile burda yani
ay balayından açılmış konu... ben de ctesi evlenip ptesi işe başlayanlardanım. ertesi ay da erzuruma gitmiştik. 3.senem dolacak hamilelikti borçtu derken 1 kere bile bir otele gidip ayaklarımı uzatıp tatil yapamadım. ha ama bunda ikimizin de gurbette yaşaması da etken tabi. yıllık izin aile ziyaretleri ile geçiyor. aslında bayramlarda ailelere gidip yıllık izin kendimize kalacaktı ama borca girince zaten tatil yine hayal oldu. bizim de düğün günü eve kaynım ve görümcem aynı zamanda babanem gelmişti bizimle kalmaya. gerçi biz zaten hali hazırda bir süredir aynı evde yaşadığımızdan sıkıntımız olmadı![]()
sümeyye senin yerinde olsam asla kabul etmezdim bunu. benim de kaynım evlendi geçen sene 2 tane. birine bilezik yapıp gittik diğerine tv aldık bilezik yaptık. gerçi ona nişanda da bilezik yapmıştık. ama o kaynımın bana çok iyiliği dokundu ondan ses çıkarmadım. görümceme de buzdolabı aldık. altın yapılmadı öyle olunca. ha ama elimde param olsaydı altınımı da yapardım ona. çünkü o eşi işsizken bile cüzdanında taşıdığı altını yazın ali efeme takmaya kalkmıştı. zorla geri çevirdik kendine sakla lazım olur diye. çok çok iyi biridir.
benim düşüncem şudur her zaman. darda olana elimde varsa sonuna kadar yardım ederim. ama dardayım deyip senin eltin gibi har vurup harman savurursa avcunu yalar :)))
baharcım bizde 1 hafta önceden aynı evde yaşamıştık zaten ist resmi nikah olmuştu. o yüzden çok aramadım hani özel bişey olsun diyeama otel olsaydı daha iyi olurdu yani kırşehirde bi otel enazından akşam oraya giderdik gündüz kaynanamlarda olsakta ne bilem.
haziranda günüm var kayınvalidem dün diyor zaten iyi düğünden önce paran olacak sanki oynayanlara dağıtacam.bende evet inşllh o parayla tatile gidecez dedim.
eşimde kardeşime yapar ama kayınvalidemgile batar eminim.öff millet evlenecek diye ben migren sahibi olacam başım çatlıyor birkaç gündür.