2009 Eylül Anneleri

valla öyle baharcım kimse oturduğumuz yerde vermiyo o yüzden kimseye para kaptıramam.. ha zorda kalır hastalığı olur o başka tabi..
bana zaten hiç diyet deme şubat tatili boyunca yedim içtim diyet kalmadı ama tekrar başlamam lazım..ben şükür doğum kilolarımı verdim ama onun öncesinde aldığım kiloları vermeye uğraşıyom.. benim için en güzel yöntemide buldum akşam yediden sonra birşey yememek.. hem çok kastırmıyo hemde yavaş yavaşta güzel kilo veriyorum.. tavsiye ederim..

bu arada kızlar sabiha paktunanın yeni kitabını aldım çocuklardaki kaygı ve korkularla ilgili yeni başladım güzele benziyo..

hüsniyecim ben de akşam yemeklerinde pek bişey yemiyorum canım. ekmek zaten sadece öğlen bir diilim yersem yiyorum kepekli olmak kaydıyla. sabah ta kepek ekmeği bir iki dilim ve peynir yiyorum. ama akşamları meyve ya da darı yiyorum illa ki :) bi de bu saatlerde acıkmış oluyorum onun için de çekmecemi diyet bisküvilerler doldurdum :)))

ben de leyla navaro nun beni gerçekten duyuyormusun kitabını aldım başladım. ama sabiha paktuna geçip karşıma anlatsa daha güzel anlarım sanki

ben de leyla navaro nun beni gerçekten duyuyormusun kitabını aldım başladım. ama sabiha paktuna geçip karşıma anlatsa daha güzel anlarım sanki

evet bu kitabı bende duydum okumak istiyorum.. bunu bitireyim bakalım onu okurum bir ara..
mısır patlatması çok kaloriliymiş öyle duydum ben dikkat etmek lazım.. benim yemekle çok aram yokda işte abur cubura dayanamıyom malesef..

Kızlar günaydınnn.......

Sabah sabah duruyu düşürdük....montunu giydirdim üşümesin diye arkamdan geliyodu ayağı kaydı çocuğun yalancı meme ağzındaydı burnuna çarptı o küçüçük burnu azcık kanadı ödüm koptu .......

Bu arada dün öbgz nasıldı bence süperdi....

Ekber geldiii sonunda....
Carolinin çığlıkları....aliye ahkam kesişi.....
Ya aylin süperdi.....kız çook güzel olmuştu.....sonerden intikam ......
Soğan çorbası ahhhh......yutkunamadım orda yazıkk.....
Cemilenin evin önünde onlara bakarak ağlaması ordada bi fena oldumm....

Günaydın sümeyyecimmm...........

Gel kız yine ikimiz varız iki lafını belini kıralımmm.....

Rekorum nasıl tetris 52..00000 küsür....

aylin maşallah seninle iki lafın belinimi kırsam yoksa rekorunumu kırsam iki arada kaldım neyse kalpler kırılmasın

günaydın hatunlar. aylincim geçmiş olsun canım kıyamam duruya. ben de geçen akşam ali efemin burnunu kanattım jel süreyim derken. tıkalıydı kanamaya başladı ömrümden ömür gitti. hemen hazırlandım doktora gidelim diye ama geçti Allahtan.
obgz izledim ama son sahnelerinde kapı çalındı alt komşu çıktı laklak yaptı derken ali efeyi uyuttum güme gitti benim dizi bu hafta da ya
kızlar siz ne oyunlar oynatıyorsunuz bebelere? biz koş koş oynuyoz top oynuyoz mıncırıyoz falan te o ka. böyle eğitici falan bildiğiniz var mı bi deyiverin bakem gari :)

günaydın bahar biz de aynen eğitici oyun diye bişey demem .sevgimi göstermem lazım ne öğreteyim parmak kadar çocuğa.saklambaş oynarsın bulma eğitimi veriyorsun.kovalamaca oynarsın koşu eğitimi veriyon bak ne güzel

sağol sümeyyecim...........sanada geçmiş olsun baharcımm....insan korkuyor valla ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN......ben aslında şuan oyuncaklarıyla oyun oynatıyorumm babası daha çook boğuşur onunla...erkek çoçuğu gibi babasını alt üst ediyor zayıf ama maaşallah gücü yerinde.....koşşş koşşş diyorum bide saklanıyor bende aa duru nerde diyorum oda bana deeeee diyor ceee diyemiyor...

akşam yemek çok sıradandı tek karım evde yemek yapmamak oldu yani eymenle gittik yemeğe oğluşum akıllı durdu yan masada kızlar var yapmadığı şebeklik kalmadı kızlara .kızların masasına yaklaşıyor kızlar buna gülünce kaçıyor sonra tekrar gidiyor kızlar bununla ilgilenenene kadar masalarına yaklaşıyor kızlar yakalamk istiyor bu yine kaçıyor.baya eğlendi eymen ama ben sinir oldum gittik eşim ağzını açıp tek kelime etmiyor evimi özledim demezmi yedik içtik markete uğradık orada o kızları gördük daha doğrusu eymen gördü karşıdan nasıl bağırıyor gülüyor çok çapkın olacak herhalde sonra eve geldik.

Son düzenleme:
ay sümeyye tam soracaktım sen yazmışın. amaaaaaaan anacım yok öyle onca zaman aynı evi paylaş sonra git mum ışığında romantizm yap olmuyor işte. ben inanmıyorum öyle şeylere. gitcen karnını doyurcan gelcen olay budur :))))
duru hanıma da maşallah yani. bizimki de babayla boğuşuyo ama zorda kalınca ya aniiiiih diyo ya da ısırıyo adamı. geçen eli kızarık gezdi günlerce. diş izleri ile :))))
aylin bizimki bezini değiştirirken yapıyo deeeee diye. pipisini kapatıyo açıyo deeeeee diyo eşşek :))) bigün deeee derken suratıma sıcak sıcak gelmesinden korkuyom :)))))

ama insan iki laf eder derki bak ne güzel oldu başbaşa falan haftaya 10 gün ayrı kalacaz sonuçta . nerdeeeeeeeeee

ya sümeyye ben de sinir oldum sabah. eşimin bugün toplantısı var. giyindi süslendi beyfendi. aynada kendine methiyeler düzüyo bakışlar atıyor. dedim bi adam karısından çok kendine iltifat ediyorsa aşık aşık bakıyorsa korkacan ondan. megaloman şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…