• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

adı ve annesi izmirliye efelerr gibi oynayacak paşam bizimki döne döne oynuyor.sonra utanıp kaçıyor.

zeytin yiyor bende dokunamam bile.4-5 zeytin yiyor.çay içmek istiyor bizde pekmezi sulandırıp veriyom.omlet yaptım ondan yedi bu sabahta börek yapmıştım ondan ısırdı az.kahvaltı olayı tam oturmadı bende danino veriyom kahvaltıdan sonra doymamış oluyorsa

zeytin yiyor bende dokunamam bile.4-5 zeytin yiyor.çay içmek istiyor bizde pekmezi sulandırıp veriyom.omlet yaptım ondan yedi bu sabahta börek yapmıştım ondan ısırdı az.kahvaltı olayı tam oturmadı bende danino veriyom kahvaltıdan sonra doymamış oluyorsa
zeytini ali efe de çok seviyo. pekmez olayı iyimiş. ben de denicem. omlet bir iki gün yiyor sonra sıkılıyor. babanem 11 gibi çorba veriyo sonra da uyutuyor.bizim de oturmadı malesef ya.

selam kizlar nasilsiniz
hepimizde galiba kahvalti sorun
bende
  1. nutella
  2. tereyag
  3. damates
  4. salatalik
  5. zeytin
  6. yogurt
  7. ve rezane papatya veya nane cayi veriyorum

kahvaltıdan sonra meyve veriyorum 12-1 gibi uyuyor uyanınca taş versem yiyecek halde oluyor.gelip mutfakta ortaya uzanıp ağlıyor acıkınca.çorba içiyor o zaman.akşamada doğru yine meyve akşamda yemek yiyorsa yoksa mam onuda yemezse dayak dermişim...

demet hoşgeldin.kahvaltı sadece hafatsonu bende normalde babannesinde yiyor o yüzden pek bilgim yok aslında.haftasnuda patatess kızartması.menemen, yumurta.ne verirsem azıcık yiyor ama doyduğunu zannetmiyorum.

demetcim hoşgeldin. erdenay paşa nasıl düzeldi mi iştahı?
nutella falan çok vermeyi düşünmüyorum arada çiko kaçırıyo o kadar. alışmasın.
sümeyye sabah az yediğinden öğleden sonra acıkıyordur tabi kuzum kıyamam.
kızlar sevgililer günü yaklaşıyo var mı plan?

hiç planım yok..palnsız yaşıyorum eşime dedim bişey istemiyorum ama almaazsan döverim ne biçim bir dengesizsem artık:9::9:

hiç planım yok..palnsız yaşıyorum eşime dedim bişey istemiyorum ama almaazsan döverim ne biçim bir dengesizsem artık:9::9:

ben de dedim şimdi ofistekilerden gaza gelir bişiler alırsın gerek yok diye. ne kadar inandırıcı oldum bilinmez tabi :)))

ya sinir oldum ya. köşe koruyucu aldık yeniden bir umutla. öncekileri çatır çatır sökmüştü eşşek. bunları da gece o uyuduktan sonra özene bezene yapıştırdık ki sökemesin. sabah ilk işi hepsini sökmek olmuş dün ya. o köşelerden nasıl korucam bilmiyorum.

bizde tv önünden gidip kapatıyor ona çözüm bulamadık bantladık olmadı küçük şeffaf kapak yapıştırdım söktü hayır tv bant izleriyle kötü oldu.parmak kadar çocuklarla baş edemiyoruz.ben yarın yemek için yer ayırtırım hiç kocama bırakıpta riske atamam yani güzelim günü

ya bizim vitrin konsol da bantladığımızdan kaplaması kalktı bazı yerlerde. bir süre sonra değiştirmeyi planladığımdan takmamaya çalışıyorum. herşey ona endeksli evde ya halimize bak. biz de büyük bir yastığı tv ile kanepe arasına sıkıştırdık yandan. yaklaşacağı zaman yastığı aşamadan yakalamış oluyoruz. oyuncaklarını da filenin içinde dekoderin önüne koyduk çekemiyo onları da aşana kadar yakalıyoruz. bubi tuzakları kurduk velete :)))

benim 20lik dişim çıkmadı ay ben daha çıtırım desene:32: bu çocuklar ne çekiyorlar dişlerden

kız sümeyye benim de çıkmadı işte çıkamıyor da :) insan akıllanınca çıkarmış ama. oğlumu daha iyi anlıyorum bugünlerde. benim de isyanım geliyor zira

bu sözünle deliliğimi ispatlamış bulunuyorsun bahar.:35: eşimde dün eymenin ilacından içti vah diyo birdaha vermiyelim ne kötüymüş tadı.

iğneler bitti bu sabah kontrole gittik ventolin devam antibiyotik bitene kadar devam bakalım tam iyileşemedi burnu tıkalı danmla da attırmıyo ilaçları içiriyoruz kusuyo ve sadece annesütü hiçbirşey yediremiyorum çorba bile 1-2 tatlı kaşığı ne yapıcam şaşırdım

Back
X