• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

mervem gelmiş hoşgelmiş.ben gelene kadar da gitmiş :) inş en kısa sürede gönlüne göre bi iş bulursun hemencik bi ev alırsınız canımcım. ben de üstelemiyorum artık oğlumu napayım çalışan annenin bir diğer zorluğu da özleminden dolayı intikam alan bebeği. insan çok zorlanıyor bırakıp gitmeye ama napalım onların geleceği ve rahatı için.

netten baktım vulva kanseri bile varmış ALLAH KORUSUN bi nevi rahim ağzında iltihap var canımm neyse bunuda öğrenmiş olduk ALLAH beterini vermesin zaten şu defne olayından sonra benide iyice ölüm korkusu sardı....
:18::50:sizdede oluyor mu???

aylincim o korku bende hep vardı. annem olmadığından babanemi dedemi kaybetmekten çok korkardım. rüyalarıma girer kabusum olurdu. şimdi oğluma en ufak bişey olmasından dahi korkar oldum. bazen de bana bişey olursa bebeğime nolur diye endişeleniyorum. ALlah iki gözden ayırmasın.

aylincim o korku bende hep vardı. annem olmadığından babanemi dedemi kaybetmekten çok korkardım. rüyalarıma girer kabusum olurdu. şimdi oğluma en ufak bişey olmasından dahi korkar oldum. bazen de bana bişey olursa bebeğime nolur diye endişeleniyorum. ALlah iki gözden ayırmasın.

amin canımm benim....üzülme benimde bir arakadaşım vardı annesi vefat etmişti babası başkasıyla evlenmiş onun hep yanında olmaya çalıştım halada arada görüşürüz çoook acı bişey........senin annen yaşıyor mu ?

herkese selam güzel hatunlar.. annem babam geldi o yüzden pek fazla yazamıyorum hasre gideriyoz bol bol..geçmişede bakamadım umarım herkes iyidir..

baharcım gelip gelip gidiyorum bi sabit kalamıyorum valla :D:D
Allah bizi yavrumuzdan, yavrumuzu bizden ayırmasın inşallah...
çok fazla düşünmemek lazım aslında, babamı kaybettiğim zaman insanlara güldükleri zaman beddua eder olmuştum nasıl mutlu olabiliyorlar diye...
ama oluyormuş, insan gülebiliyormuş, yemek yeyip eğlenebiliyormuş da..
bi tarafı hep acısa da sadece dua ediyormuş Alahım koru diye....
baharcım sağol duaların için :))) onların geleceği için canım aynen, Allahtan getir götür derdim, yollarda geçen boş vakitlerim olmayacak da...
neyse yaa dediğim gibi, elbet olur bişeyler....

duyduğuma göre yaşıyor aylincim. sokakta görsem tanımam o ayrı tabi.
ALlah evlatlarımıza uzun ömür versin torun sevelim yahu :))))

anladımm canımm üzülme herşey insanlar için işte .....ALLAH evlatlarımızı bizden ayırmasın ....
o zamanın şartları ne bilinmez ama ben şuan evladımdan bi gün bile olsun ayrılmayı göze alamıyorum bırakıp asla gidemem....:50:

günaydın kızlar.2 gündür hastane köşelerindeydim yine sonunda tetkik tamamlandı yarın öğleden sonra konsey toplantısı olacak o zman belli olacak ne zaman atom alacağım kaç gün hastanede yatacağım.:51:

günaydın kızlar.2 gündür hastane köşelerindeydim yine sonunda tetkik tamamlandı yarın öğleden sonra konsey toplantısı olacak o zman belli olacak ne zaman atom alacağım kaç gün hastanede yatacağım.:51:

hoşgeldin canımmm hakkında hayırlısı......

baharcım gelip gelip gidiyorum bi sabit kalamıyorum valla :D:D
Allah bizi yavrumuzdan, yavrumuzu bizden ayırmasın inşallah...
çok fazla düşünmemek lazım aslında, babamı kaybettiğim zaman insanlara güldükleri zaman beddua eder olmuştum nasıl mutlu olabiliyorlar diye...
ama oluyormuş, insan gülebiliyormuş, yemek yeyip eğlenebiliyormuş da..
bi tarafı hep acısa da sadece dua ediyormuş Alahım koru diye....
baharcım sağol duaların için :))) onların geleceği için canım aynen, Allahtan getir götür derdim, yollarda geçen boş vakitlerim olmayacak da...
neyse yaa dediğim gibi, elbet olur bişeyler....
ben de dualarına aminnn diyorum mervecim. hiçbir acı aynı kalmıyor. alışıyorsun zamanla. ben de dedemi kaybettiğimde çok kötüydüm hala da yokluğuna alışabilmiş değilim ama o acıyla yaşamaya alışıyor sanırım insan.
anladımm canımm üzülme herşey insanlar için işte .....ALLAH evlatlarımızı bizden ayırmasın ....
o zamanın şartları ne bilinmez ama ben şuan evladımdan bi gün bile olsun ayrılmayı göze alamıyorum bırakıp asla gidemem....:50:
üzülmüyorum aylincim. aminnnn... normal bir anne zaten evladını bırakamaz canım. şartlar vs ile alakası yok bunun.
herkese selam güzel hatunlar.. annem babam geldi o yüzden pek fazla yazamıyorum hasre gideriyoz bol bol..geçmişede bakamadım umarım herkes iyidir..
oooh mis gibi aile saadeti.
ay sümeyye vermediler mi atomu sana daha. ne atommuş yahu... çok çok geçmiş olsun canım benim

yok anacum verinde kurtulayım dedim.git gel öldük kayseriye.pazartesi gittik sadece tahlil diye eymenide götürmedik dr ilaç içirdi 24 saat sonra film çekecez dedi bu ilaç 24 saat sonra etki gösteriyormuş.git gel olmasın diye kayseride kaldık eymen gözümde tüttü. atomda nasıl dayanacaksam..

günaydın bu veletlere çok alışmışız ya bende yalnız sokağa çıktım geçen 2-3 saat işim vardı ayy kaç kere aradım ne yapıyo diye kanguru gibi oldum bir kesem eksik

ah sümeyye evet günlük ayrılıklara alışıyon da akşamları ayrılmak imkansız gibi. eşimle sinemaya gidelim gece seansına diyoz ama cicoz 11 de uyuyor seand 10 da başlıyo die bırakamıyoruz. ctesi o öğlen uykusundayken gidelim diyoruz bakalım. mart ayında kongre var antalyada 3 gün katılsam süper olacak ben 1 gününe katılabilmek için debeleniyorum. sabah gidip akşam dönmeye çalışcam yoksa oğlumdan ayrı düşünmek bile istemiyorum... :5:

evet bizde gece kaldık eşime diyorum eymen olsaydı ağlardı o diyor şimdi yanımızda olsaydı şöyle yapardı diye..bu arada eymen gece süte alıştı ama yine mağduruz şimdide emer gibi kalkıp azıcık içip yatıyor 1 saat sonra yine.gece 3-4 defa süt vermeye kalkıyouz.eşim diyor bundadn kesmek gerek..:52:

evet bizde gece kaldık eşime diyorum eymen olsaydı ağlardı o diyor şimdi yanımızda olsaydı şöyle yapardı diye..bu arada eymen gece süte alıştı ama yine mağduruz şimdide emer gibi kalkıp azıcık içip yatıyor 1 saat sonra yine.gece 3-4 defa süt vermeye kalkıyouz.eşim diyor bundadn kesmek gerek..:52:

zamanla düzene oturuyor canım o. ali efe bazen iki kere kalkıyor bazen sabah 6,30 da kalkıyor bütün gece uyanmadan. biraz da akşamları yese 9 a kadar uyusa tadından yenmicek benim velet :9:

yok benim istediklerimde tıpkısını aynısı.ayy birde şu oyuncakalrı sesiz olsa.araba seslerinden bıktım.bizimki ankaraya yakın ya arabayı çalıştırıyor müziğiylede oynuyor :24::64::64:

Back
X