geçmiş olsun cnmcım bizimde bi 20 gün kadar var ve korkuyorum aşıya gitmeden önce ağrı kesici ve ateşdüşürücü şurup vermeyi düşünüyorum ben de oğluşuma...bakalım akşam neler olcek huy değiştircekmi oğlun...haber verirsen sevinirim canım yaaa tırsıyom valla ben bu aşıdan
bugün kocişim evde, bi yerlere gidelim istiyorum ama acayip de üşengeçim((
neyse yine gelirim. optum hepinizi
feyza ben ek olarak mamada veriyorum hepsini denedim ama şimdi bebelac veriyorum...3 ölçek...günde 6 kez fılan.
kızlarr herkese merhaba.. bıcırı emzirdim uyuttum sıra bana ancak geldi daha yeni kahvaltı ediyorum çok şükürr :))
ee herkesler keyifler bebişler sizin oralarda havlar nasıl bakalımm :)
frambuazcım merhaba sağlıkla kucağına al ve büyüt bebeğini işallah sende bu güzel duyguyu tat....
ayakkabı olayına gelincede ben mesela çorapları filan sıfır numara aldım, ayakkabı yerinede ayaklarını sıcak tutacak patikler aldım ayakkabı görünümlü filan.. bazı şeyleri doğduktan sonrada alabiliyosun vede zaten o ilk ayakkabılar filan hemen giyilemiyo bence acele etmeyede gerek yok.... ayakları tombik olsada belli bir derece olabilir alsanda olmama ihtimali düşük bence canım....
kızlarr herkese merhaba.. bıcırı emzirdim uyuttum sıra bana ancak geldi daha yeni kahvaltı ediyorum çok şükürr :))
ee herkesler keyifler bebişler sizin oralarda havlar nasıl bakalımm :)
frambuazcım merhaba sağlıkla kucağına al ve büyüt bebeğini işallah sende bu güzel duyguyu tat....
ayakkabı olayına gelincede ben mesela çorapları filan sıfır numara aldım, ayakkabı yerinede ayaklarını sıcak tutacak patikler aldım ayakkabı görünümlü filan.. bazı şeyleri doğduktan sonrada alabiliyosun vede zaten o ilk ayakkabılar filan hemen giyilemiyo bence acele etmeyede gerek yok.... ayakları tombik olsada belli bir derece olabilir alsanda olmama ihtimali düşük bence canım....