- 1 Haziran 2009
- 3.695
- 0
canım daha kafatası kemikleri yerleşmedi ki olabilir herhalde öyle şeyler üzme kendini tatlım...
en kötü ihtimal, yarın doktora götürürsün , üzülme e mi_?
tubacım benimki uyuyo şimdi o yüzden kontrol edemem canım heran uyanır çünkü... benimkinin de ön tarafa yakın yan kısmında vardı kafasının.... ben de 2 hafta önce böyle bişey farketmiştim, çıkıntı gibi. çok kötü olmuştum... bir de kafasını okşarken iki gün önce bıngıldağı çok çökük gelmişti bana.... ama hepsi kuruntuymuş tatlım, eminim seninki de öyledir.
merve hoşgeldin neredeydin hatta uykularıma bile girdin. başına bişey mi geldi acaba diye o kadar düşündüm ki, niye yalnız bıraktın bizi bi süre bakalım...
bebişini öp benim için. ben de normal yaptım ama çok kolay oldu benim ki....
Yarın ilk işim götürmek olacak zaten ama akşam akşam bi tuhaf oldum elime gelince eşim dediki sen yeni mi farkediyosun ben hep farkediyordum normaldir diye bişey demiyodum of ya ne bu şimdi?
merve bu sana benziyo, maşallah kırkbirkere bebişine...
alah nazardan korusun cokkkkkkkkkkk tatli masallahhhhhhhhhhhhh merveeeeeeeeee
ebru maşallah canım ya hakketen abi olmuş aliş gocaman olmuş bu cicilerini yerim ben onun küçük erkekbu da oglusun yakin zamandaki hali
aslinda buna gorede baya bi buyudu
evet tubacım bi hat şeklinde çıkıntı yan tarafında kafasının, ben de farkettim.... için rahat olsun, ben de ilk farkedince çığlık atıp babayı çağırmıştım.... yok yani önemli bişey.... sen ben iki ettik baksana, demekki normal :)
ebru maşallah canım ya hakketen abi olmuş aliş gocaman olmuş bu cicilerini yerim ben onun küçük erkek
merve maşallah canım çok datlu aman aman gelin gibi olmuş nazar degmesin
aferin kız demek normal dogurdun biz çıkartamadık bekledik gelmedi sıpa 41.haftada kesip aldılar yawrumu ama normal dogum içimde uhte kaldı