2009 Eylül Anneleri

merve hoşgeldin neredeydin hatta uykularıma bile girdin. başına bişey mi geldi acaba diye o kadar düşündüm ki, niye yalnız bıraktın bizi bi süre bakalım...

bebişini öp benim için. ben de normal yaptım ama çok kolay oldu benim ki....

canım daha kafatası kemikleri yerleşmedi ki olabilir herhalde öyle şeyler üzme kendini tatlım...
en kötü ihtimal, yarın doktora götürürsün , üzülme e mi_?

tubacım benimki uyuyo şimdi o yüzden kontrol edemem canım heran uyanır çünkü... benimkinin de ön tarafa yakın yan kısmında vardı kafasının.... ben de 2 hafta önce böyle bişey farketmiştim, çıkıntı gibi. çok kötü olmuştum... bir de kafasını okşarken iki gün önce bıngıldağı çok çökük gelmişti bana.... ama hepsi kuruntuymuş tatlım, eminim seninki de öyledir.

canım daha kafatası kemikleri yerleşmedi ki olabilir herhalde öyle şeyler üzme kendini tatlım...
en kötü ihtimal, yarın doktora götürürsün , üzülme e mi_?

Yarın ilk işim götürmek olacak zaten ama akşam akşam bi tuhaf oldum elime gelince eşim dediki sen yeni mi farkediyosun ben hep farkediyordum normaldir diye bişey demiyodum of ya ne bu şimdi?

canım aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba böyle bi fay hattı gibi uzuyo bi kaç cm öyle bişeymiydi ay inşallah önemsizdir nasıl canım sıkıldı valla ateş bastı yaa biraz rahatladım sen öyle yazınca geçti mi şimdiseninki?

canım benm hoşbulduk sağol :1hug:
ya en önemli zamand bilgisayarım bozuldu ve yaptıramadık, hala tamirde... kardeşim bıraktı kndi laptopunu sağolsun...
siz de girdiniz enim rüyalarıma canım ya, resmen hasret kaldım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
normal yaptııım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kolaydı aslında, masaya çıktığımda 10 dakika sürmedi ama o anda öldüm, öbür tarafa gittim geri geldim :roflol: :roflol:
"salak mıyım be, neden evlendim ki, ya ne diye çocuk istedim, ahmeti mahvedicem bi çıkayım....." bu gibi milyonlarca düşünce geçti aklımdan :roflol:
ayyy bi süre rüyalarıma girecek diye korktum bile :roflol: :roflol: :roflol:
sanırım o anın heyecanı ve paniği de var işin içinde.. yoksa Allaha şükür oyalamadı Rabbim...

Yarın ilk işim götürmek olacak zaten ama akşam akşam bi tuhaf oldum elime gelince eşim dediki sen yeni mi farkediyosun ben hep farkediyordum normaldir diye bişey demiyodum of ya ne bu şimdi?

canım bence de kuruntudur yaa üzme kendini bu kadar, daha nelerle karşılaşacağız annesi sıkma sen tatlı canını ne olur :1hug: :1hug: :1hug:

merve bu sana benziyo, maşallah kırkbirkere bebişine...

genelde bana benzettiler valla "9 ay aynaya mı baktın" dediler hatta :roflol: :roflol:
hepimizinkine maşallah canım Rabbim korusun nazardan

evet tubacım bi hat şeklinde çıkıntı yan tarafında kafasının, ben de farkettim.... için rahat olsun, ben de ilk farkedince çığlık atıp babayı çağırmıştım.... yok yani önemli bişey.... sen ben iki ettik baksana, demekki normal :)

ebrucum maşallah nasıl büyümüş alicik, resmen abi olmuş ya, kıyafetleri de yakıyo valla....sütün de yarıyor maşallah. benimki günde 32 gram net alıyor.... en son 50 günlükken 4200 netti... 30 gram sınır demişti doktorum, günde 30 gramdan az alırsa sanırım mama takviyesi yapacaktı. biz Allahtan sınırdan aşıyoz azıcık....

baharcığım ben de dayanamıyom dilenen bebeklere.... ayaklar çıplak annelerin kucaklarında yatıyor, pislik içinde. alıp eve bakasım geliyo hepsine, hepsi aslında nasıl güzellerdir. benim de sinirleirm bozuluyo düşündükçe....

bu arada kızlar ben de aralık ortası iş başı yapacam, 1 hafta çalışıp iki hafta izin kullanacam... sonra tekrar rapor alacam. benim durumlarda karışık malesef. offf yaaaaaaaaaaa............

doğumdan önce çok fazla farketmiyordum ama şimdi işe başlayacak arkadaşlar için üzülüyorum
iyi ki bir süre ara verebileceğim diyorum çünkü çok kıymetliler yaa, evlat gerçekten çok tatlıymış...
işe başlamak zorunda olan arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun kızlar... herşey onlar için ne de olsa....

bu da oglusun yakin zamandaki hali
aslinda buna gorede baya bi buyudu
ebru maşallah canım ya hakketen abi olmuş aliş gocaman olmuş bu cicilerini yerim ben onun küçük erkek

merve maşallah canım çok datlu aman aman gelin gibi olmuş nazar degmesin
aferin kız demek normal dogurdun biz çıkartamadık bekledik gelmedi sıpa 41.haftada kesip aldılar yawrumu ama normal dogum içimde uhte kaldı

Hay Allah razı olsun yaa valla senin sayende rahat uyku uyuyacam canımsınnn çok teşekkür ederim arkadaşım.. Hay sağolsun kk :)

tubacım merak etme canım önemli bişey degıldir bizimde dün öndeki bıngıldak bi çökmüş kuyu gibiydi ama bugun bıraz daha ii için rahat olsun senınde

sağol teyzoşuu sağol, Rabbim hepimizin yavruşlarını korusun:Saruboceq:
aman gülcancım ne içinde kalacak yaa boş veeer :roflol: :roflol: hayırlısıyla sağ salim aldık ya kucağımıza gerisi boş...

kızlar yaa bir haftayı geçkin zamandır kabızlık başladı ve kanaya kanaya çıkıyorum tuvalete :gitme: berbat bişey bu hayatımda hiç çekmemiştim böyle bi sancı.:gitme:
doğum bile kolay valla, 10 dakikada oldu bitti ama bu geçmiyoooo :gitme: :gitme: doktora gittim ilaç aldım ama yok acıya fayası yok ki delikafadulden delikafadulden:roflol:
valla harbiden yırtındım yani :roflol: :roflol: :roflol:

merve bu kabızlıklar dogumdan sonra miras kaldı bize normal dogum sonrası olur biliyodum ama burda çogu kişi kabız bildiğim kadarıyla

sanırım normal doğumda ıkınmalardan dolayı geçici bi dönem basur bile olabiliyormuş gülcancım...
şükrediyorum ki dikişler varken hiç sorun yaşamadım, o haldeyken çişimi yapmaya korkuyordum dikişlere bişey olacak diye ki Allah korusun kabızlık daha betermiş yani....

vücutta süt yapımı için normalden daha fazla su emilimi olurmuş, sanırım kabızlığın sebebi bu oldu...
normalden daha fazla su tüketmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş atlatıyor gibiyim inşallah...
göğüs uçları ne alemde peki_?

kızlar ben kaçıyorum kızımı uyandırıp altını temizleyip emzirip uyutup uyuyacağım inşallah :) ilk günden beri altını açınca mutlaka uyanıyor da :roflol:
bebişlerinizle beraber bebiş kokulu rüyalar görüp güzelce dinlenin inşallah :) sütünüzle kalın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…