- 27 Ocak 2009
- 8.183
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam herkese...
aptamille benim gibi başı dertte olan var mı? hazırlanışında 40 derece su yazıor ama mama erimiyor yaaa
selam herkese...
aptamille benim gibi başı dertte olan var mı? hazırlanışında 40 derece su yazıor ama mama erimiyor yaaa
canım 40derecede o mamanın erimesi mümkün değil ben kaynattıktan biraz sogutuyorum mamayı ekleyip tekrar sogutuyorum işkence yani
feyza 3 ölçek yani 90 cc suya tekabül ediyor...ya ben bütün mamaları kullandım denedim.hiç bi fark göremedim...aptamile gelincede çocuk doktorları mama fırmalarıyla anlaşmalı oluyorlarmış...o yüzden çogu aptamil diyomuş...gecenlerde doktorun biri deddi mamaların hepsinin içerigi aynı..ve aynı olmak zorundaymış...hepsi aynıysa ekonomik olanı tercih ettim bende...
kızlar nbr..bugun kızımı gece 12 bucukta uyutmuştum sabaha dek uyumuş.o uyuyunca bende uyumuşum.aglamadıgı için uyanamadım sabah 6 da bi uyandım kızım uyanıyo mızırdanmaya başlamış..hemen uyanıp emzirdim.mama verdim..ama çok üzüldüm 12 bucuktan sabah 6 ya dek aç kalmış benim yavrum : ama acıksaydıda uyanır aglardı diyorum ama genede üzülüyorum...
bebelac mıydı kullandığın...
ya be korkuyorum kullanmaya eşim kalsa kullanma sütün yeter sana öyle geliyor diyor ama ben geceleri vermek istiyorum oğluma...Eşimde 6 ay sadece anne sütü diyor
kızlar ben mamayı hazır sudan yaptıgım için suyu kaynatmıyorum ısınınca mamayı çalkalayıp veriyorum mama eriyor...kaynatıpmı vermem gerek bide sogumasınımı beklicez.