2009 Eylül Anneleri

bahar cım evet aynııı bizimki bazen sırf sohbet edelim diyee ağlıyoo sesi tok bizimkinin geçen abimde kalın sesli olcek bu diyooo valla git gide bide ağırlaşıyolar kollarım kopuyo...arkadaşın var 3,5 aylık 7 kilo ne yapcez bilmiyom kas yapcez bu gdişlee

selam herkese...
aptamille benim gibi başı dertte olan var mı? hazırlanışında 40 derece su yazıor ama mama erimiyor yaaa

selam herkese...
aptamille benim gibi başı dertte olan var mı? hazırlanışında 40 derece su yazıor ama mama erimiyor yaaa

canım 40derecede o mamanın erimesi mümkün değil ben kaynattıktan biraz sogutuyorum mamayı ekleyip tekrar sogutuyorum işkence yani

selam herkese...

canım 40derecede o mamanın erimesi mümkün değil ben kaynattıktan biraz sogutuyorum mamayı ekleyip tekrar sogutuyorum işkence yani

valla ben yaapamiyorum, birak yemegi tuvalete bile zor gidsiyorum bizim oglan 5 dk kendi basina durmuyor basliyor aglamaya cok morallim bozuk bu yuzden
basindan ayrilamiyorum cocugun offf ben gibi olan varsa rahatlicam kizlar
tek benim oglum mu psikopat yoksaaaa

mrhaba canım

ben oğluma anne sütü veryorum ama akşamları yetmiyor galiba...akşamları mama vereyim diyorum siz hangi mamadan kaç cc veriyorsunuz ve kaç kere...

Valla sen söyleince rahatladım bende ne yalan söyleyeyim kucaktan inmiyor sallanmadan durmuyor,olmadı fön makinası gecem gündüzüm kalmadı yazarken bile ayağımda....

Ben gece veriyorum 50cc yoksa uyutamıyorum ki...gündüz anne sütü .Az olduğu halde vermeye çalışıyorum..

kızlar ben mamayı hazır sudan yaptıgım için suyu kaynatmıyorum ısınınca mamayı çalkalayıp veriyorum mama eriyor...kaynatıpmı vermem gerek bide sogumasınımı beklicez.

feyza 3 ölçek yani 90 cc suya tekabül ediyor...ya ben bütün mamaları kullandım denedim.hiç bi fark göremedim...aptamile gelincede çocuk doktorları mama fırmalarıyla anlaşmalı oluyorlarmış...o yüzden çogu aptamil diyomuş...gecenlerde doktorun biri deddi mamaların hepsinin içerigi aynı..ve aynı olmak zorundaymış...hepsi aynıysa ekonomik olanı tercih ettim bende...

bebelac mıydı kullandığın...

ya be korkuyorum kullanmaya eşim kalsa kullanma sütün yeter sana öyle geliyor diyor ama ben geceleri vermek istiyorum oğluma...Eşimde 6 ay sadece anne sütü diyor

üzülme arkadaşım, aç olsaydı çığlığı basardı ne güzel uyumuşsun işte.

evet şuan bebelac kullanıyorum...ee bizler napalım bizim hiç yok denecek kadar az sütümüz...o kadarda korkulacak bişiy degil. mama napaılm vermek zorunda kalınca veriyoruz canım..eşin ne bilcek çocugun doyup doymadıgını...vermek istiyosan bi kez ver bence

bebelac mıydı kullandığın...

ya be korkuyorum kullanmaya eşim kalsa kullanma sütün yeter sana öyle geliyor diyor ama ben geceleri vermek istiyorum oğluma...Eşimde 6 ay sadece anne sütü diyor

bende geceleri bebelac veriyorum, biraz daha fazla uyusun diye.

kızlar ben mamayı hazır sudan yaptıgım için suyu kaynatmıyorum ısınınca mamayı çalkalayıp veriyorum mama eriyor...kaynatıpmı vermem gerek bide sogumasınımı beklicez.

canım benim sen yinede kaynat .ne olur ne olmaz güven olmuyor su firmalarına.ben pınar su kullanıyorum ama yinede mamayı yaparken kaynatıyorum.

kızlar ben gün içinde bir cezve dolusu suyu kaynatıyorum bir kavanoza koyuyorum.sonra gerektiği kadar mama eriyebilecek kadar ısıtıyorum.hem soğumasını beklemeye gerek kalmıyor.hemde hızlı oluyor.sizde bu yöntemi deneyin.

tubacim senin sorunu atlamisim kusura bakma
benim emzirme onlugumun markasi yok canim
eminonunden irem bebeden aldim tum bebek magazlarinda var bildigim
joker\ mothercare felan varsa sizin oralarda bakarsin ucuz bisey
ben onunla sokakta bile emzirdim

feyzacım ben aptamil veriyorum alırken içeriğine baktım bebelac ile aynı ama pahalı olunca daha iii olcak gibi geliyo bilmiyorum belkıde vıcdanımı rahatlatmaya çalışıyorum bu sayede senın iii yine sütün var geceleri yetmiyo biz napalım hele moralim acayip bozuk çok üzgünüm bi kaç gündür sütüm biraz ii gibiydi elektrıklı pompa aldım mamayı bırakıyım sütüm çogalsın diye aman allahım öglen bi sagdım şokkk gele gele 30ml süt geldi 2 saat sonra bıdaha sagdım yıne 30ml şooookkk oldum tabi bide sabah deneyim bakalım nekadar gelcek
ben ne yapıyorum mamayi hazırlarken her defasında suyu tekrar tekrar kaynatıyorum sogutuyorum kafayı yemek üzereyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…