sanırım normal doğumda ıkınmalardan dolayı geçici bi dönem basur bile olabiliyormuş gülcancım...
şükrediyorum ki dikişler varken hiç sorun yaşamadım, o haldeyken çişimi yapmaya korkuyordum dikişlere bişey olacak diye ki Allah korusun kabızlık daha betermiş yani....
vücutta süt yapımı için normalden daha fazla su emilimi olurmuş, sanırım kabızlığın sebebi bu oldu...
normalden daha fazla su tüketmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş atlatıyor gibiyim inşallah...
göğüs uçları ne alemde peki_?
cnm bugün hemşire bi arkadaşımın dediğine göre bıngıldağın göçük görünmesi bebişin susuz kalmasından olurmuş mama yiyen çocuklarda özellikle anne sütü alanlar bi şekilde su ihtiyaçları karşılanıyor çünki ama....tubacım merak etme canım önemli bişey degıldir bizimde dün öndeki bıngıldak bi çökmüş kuyu gibiydi ama bugun bıraz daha ii için rahat olsun senınde
maaşallah canım alişe yaaa tosuncuk olmuşşş yaafffff.annesi harika bakmış oğluşuna ...bu da oglusun yakin zamandaki hali
aslinda buna gorede baya bi buyudu
slm kızlar, nasılsınız
biz bugün bayaa bir aşı olduk, sol omuz iki bacak.bu arada verem aşısını ana sağlıkta vuruyorlarmış, bilmiyorduk epey uzak yere git gel yaptık, ateş yapmasın diye yarım fitil verdim ama zor uyuttum şimdi,
bugün ilkdefa bebeğimi ana sağlığa götürdüm kilosunu elbiseleriyle tarttılar, hastanede sadece beziyle tartıp net çıkıyordu, şimdi emin değilim kilosu konusunda.
sünneti bende erken yaptırmak istiyorum. bakalım artık.
kızlar, bugün gittiğimiz yerde çoğu kişi maskeliydi insan ister istemez tedirgin oluyor, tvde bile ölüm haberini panik havası içinde verdiler insanları etkilemek için ellerinden geleni yapıyorlar domuz gribi aşısısıda şaibeli zaten, çocuklar üzerinden etkilemeye çalışıyorlar, yan etkisiz olsa neyse.
mervemizde gelmiş, hoşgeldin. anlat bakalım nerelerdeydin:)))))
günaydın kızlar... cok kötüyüm( bugün dorugumun 45. günü. bebeişim 2 gündür hiç durmadan ağlıyo.uyumuyo.uykusu ağlamaktan bitap düşünce baygınlık şeklinde oluyo ve yeni bi gaz sancısı geldiğinde sıirayarak uyanıyo ( ne yapsam olmadı. zinco, nurse, sab simplex,colinox, bacak hareketleri, rezene, papatya, yok yok yok...ağlamaktan harab oldu yavrum.sesi kısıldı garibimin.ıkınmaktan gözleri yuvalarından fırlıyo.bende bittim iyice.moralim cok bozuk.doktorumuzda izindeymiş.baska doktora gitsek bagırsaklarını dinlicek gazı var deyip yollıcak bılıyorum.daha öncekıler gıbı.napacagımı sasırdım.coook üzgünüm.nolur bı akıl verın bana.bebegımın baska bı problemımı var yada ben basarısız bı annemıyım dıye dusunmekten başıma agrılar gırdı valla ya (
mervecim benim ılk 3-4 gün hiç sütüm gelmedi gögüs ucumda yoktu silikon gögüs ucuyla emzirdim 15 günden sonra çıkardım biraz ucu çıkmıştı o yüzden benım hiç yara olmadı ama sütüm çok olsaydıda yara olsaydı ek mamada veriyorum doymuyo yavrum :gitme:
saolun kizlar buyudu valla alis
emzirdim yatirdim ama cok gazi var kivraniyor icerde
pirt pirtda saliyor ama yetmiyor demekki rahatlamasina :) valla buyuk insan gibi osuruyor
mervecim senin kuzuda cok seker masallah
...
Şükür ya Merve gelmiş. Çok merak ettim seni kızım ya. Kızın aynı sana benziyor hakkaten canım. 41 kere maşallahhhhhhh:)
cnm bugün hemşire bi arkadaşımın dediğine göre bıngıldağın göçük görünmesi bebişin susuz kalmasından olurmuş mama yiyen çocuklarda özellikle anne sütü alanlar bi şekilde su ihtiyaçları karşılanıyor çünki ama....
maaşallah canım alişe yaaa tosuncuk olmuşşş yaafffff.annesi harika bakmış oğluşuna ...
geçmiş olsun cnmcım bizimde bi 20 gün kadar var ve korkuyorum aşıya gitmeden önce ağrı kesici ve ateşdüşürücü şurup vermeyi düşünüyorum ben de oğluşuma...bakalım akşam neler olcek huy değiştircekmi oğlun...haber verirsen sevinirim canım yaaa tırsıyom valla ben bu aşıdan
Evet Özgecim yaa, ortalıkta salgın var, bunlar bana bebeği kalabalığa sok diyorlar!!!
Bebeğin altını açıyorum, kakası azıcık yeşile dönmüş oluyor içim acıyor kızıyorum kendime, bi de hasta edersem kahrolurum...
K.validem olacak akıllı yeşili görünce "Merve bak üşütmüşsün çocuğa geçmiş dikkat et" demeyi akıl ediyor ama....
Neyse yaa bu konu aşırı derecede canımı skıyor zaten!!!!
canım ağrı kesici ateş düşürücüler aşının etkinliğini azaltıyomuş doktorum mecbur kalmadıkça verme dedi.. aşıdan sonra sürekli kontrol et ateşi 38 geçerse ver dedi.. bizde salı günü aşılacaz bakalım umarım kolay atlatırız.. cumartesi günü rota aşısını yaptırıcaz bu haftamız aşıyla geçecek yani..
aman birde büyükler herşeyi bilir diyolar ya yalan valla..ne işi el kadar bebeğin günde sanki pasta börek yiyecek..ben şu domuz gribi tantanası bitmeden burnumu bile çıkarmayı düşünmüyorum..
mirabaaaaa... mervecimmm maşallah kuzucuk çok şeker ya. ne güzel normal normal pırtlatmışsın beni de böldüler canım ya :)
kızlar bu da benim oğluşumun son hali :)
Mervecim hoşgeldin tatlım gelişinle topic neşelenmiş valla. Arayı açma artık bir daha bu kadar maşallah kızına çok şeker aynı sen...
Tülaycım , Ebrucum beni merak etmişsiniz tşk ederim biz iyiyiz salı günü yatılı misafirliğe gittik 1 gece İzmire arkadaşlara.Herşey yolunda çok şükür..Kızımda gayet ii. Dün biraz gezdik alışveriş merkezlerinde hatta İzmirde Agora Alışveriş Merk. teknosanın açılışı vardı öğleden sonra oraya gittik ama varınca öylesine kalabalıktı ki korktum domuz gribinden rabbim korusun artık yavrumu bir daha götürmem artık bir yerlere...
Ebrucum Alişe de maşallah yaa koca adam olmuş valla kıyafetlerleriyle de yakıyor ortalığı yakışıklım benim...