2009 Eylül Anneleri

sütünü sağan arkadaşlar bişey sorcam size bende ılk 3 dk süt geliyo sonrasında bişey yok bitiyo sizlerinde ölemi????

slmm kıızlarrrrr cokk yorgunn uykusuzzzzzzzzz bi gece gecirdimm oglum devamlıı emmek istiyorr acaba doymuyormuu ama kilo alıımıı ii dedi doktor mamaya gerek yok dediiiii(((((((((

sütünü sağan arkadaşlar bişey sorcam size bende ılk 3 dk süt geliyo sonrasında bişey yok bitiyo sizlerinde ölemi????

benimde ilk dakikalarda geliyo bittikten sonra ben devam ediyorum sağmaya sonra tekrar geliyo.. kaç dakika sağıyosun göğsünü ben en az15-20 dk sağıyorum..

slmm kıızlarrrrr cokk yorgunn uykusuzzzzzzzzz bi gece gecirdimm oglum devamlıı emmek istiyorr acaba doymuyormuu ama kilo alıımıı ii dedi doktor mamaya gerek yok dediiiii(((((((((

bende ölüyom yorgunluktan ama benimki misafirden şimdi yolladım ama bitmedi kayınvalidem gelicek birazdan eşim onu almaya gitti .. gece olsada azcık dinlensem

ben 15 dakika ssağmayla 90 cc çıkarıyorum...sonrasında damla gibi geliyor...
mama olarak ben ülker hero baby lactum veriyorum..içerik olarak en zengin mama o bana göre..çünkü hepsini kıyasladım..birde 1 haftadır bu mamadan bulamıyordum..yerine aptamil verdim..oğlum hiç kilo almadı bu süreçte..normalde en az 200 gr alması gerekirdi...

bu arada mama veren arkadaşlara tavsiyem küçük bir termos alın.15 tl falan fiyatı..ben içme suyunu kaynatıyorum sonra termosa döküyorum..kalan sıcak suyuda soğuduktan sonra küçük bi şaşala koyuyorum..mamayıda biraz termostan biraz şaşaldan su katıp istenilen ılıklığa getirdikten sonra hemen veriyorum..en fazla 1 dakikamı alıyodur:)

geçen gün sezeryanla 7 aylık doğum yapan bir yakınım geldi..oğluna 6 boyunca sadece sağarak süt vermiş.ve oğlu kesinlikle memeyi emmiyormuş....hatta doktorda şaşırmış sağmayla iyi süt gelmiş demiş...
bunun sırrıda aktardan reyhan ve rezene çayı almış..ayrı ayrı kaynatıp içiyormuş..bir yemek kaşığı döküp 1 su bardağı suyla kaynatıp içmiş.günde toplam 7-8 bardak içiyomuş..hem sütün kalitesi artıyomuş böyle hemde miktarı..ilk fırsatta bende alıp deniycem..tavsiye ederim...

Herkese iyi akşamlar. Ben oğlumu çarşamba günü sünnet ettirdim. ıyileşme sürecindeyiz şuan. Yapışıklık olduğu için pipisinin baş kısmı biraz hasar görmüş iyileşme süreci buna bağlı olarak biraz uzayacak sanırım.
Artık kız aramaya başlayabilirim oğluma:)))

canım önce su kaynayacak mamaya katıp eritecek soğumasını bekleyeceksin yoksa erimez ki..

iyi de hazırlanışında diyor ki ;suyu en az 10 dk kaynatın 40 dereceye kadar soğumasını bekleyin sonra mamayı karıştırın...

bebelac ve sma 40 derecede eriyor ama milupa erimiyor..:gitme:

vallahi maşallah ben senin yerinde olsam mama hiç vermezdim o sütü içmesini sağla lütfen...90 cc ile bebek zaten doyar nolur mama verme :ecrin_bebek:

ebrucum yazmıssın gecengun gormedım bıle. bızde sizden pek farklı değiliz. insan bı koca gun bı tencere yemek yapamazmı ya sallayım beyfendıyı gezdıreyım evde karnını ovalım wsonu yok yani.akşamları eşim biraz ilgileniyorda rahatlıyorum. bu arada oğlun harika olmuş. çok buyumus masallah. eşimle ortak kararımız aynı baba:) benım oğlumda aynı babaymıs kımse meryem şurası da sen demedi:)

canim tam tersi cogalmasi gerekiyor lmaz:bende oyle waslla ama el makinesimi yoksa elektriklimi gulcancim.

guzellim bebeklerin bilodigi teksey emmek saatli emzir o derttende kurtul bernce bir plan yap seker ben mesela her 2.5 saatde emmziriyorum gunduz gecede 4 saatde birrrrropuyorumnanaktan
vallahi maşallah ben senin yerinde olsam mama hiç vermezdim o sütü içmesini sağla lütfen...90 cc ile bebek zaten doyar nolur mama verme :ecrin_bebek:

mama kizlar suuttunuz yetiyorsa vermeyin cunku mama bebeklerin basini buyutuyor herkes kilo aliyor saniyor ama kafa yapisinin seklini bozuyor mamalarinizida doktor onerisine gore kullanin lutfennnnn

kızlar benım butun kılom karnım falan gitti. çok az bi karnım var. oda sıkıntı yaratmayacak durumda. ben sanırım bir daha hamile kalamayacagımı düşündüğümden çok uzuluyorum bu duruma. sankı hiç hamılelık yaşamamış gibi hissediyorum kendimi. tekrar hamile kalmak istiyorm

yaa ebrucum bende öyleyim yaa bizmi biyerlerde yanlış yapıyoruz acepp.. uyudumu herişimi yapıyorum şükür ama uyandımı yandıkkkkk..yatak odasında tv olmasydı bitmiştimm..bugün örgü bile yaptımm..hiç ufak bir hırka örmemişiz bütün hırkaları nerdeyse 8 aylktan önce olmaz gibi...kocamannn.. fırsat buldukça yapıcam iyi geldi yaa .. kafam dağıldı valla..

canım geçmiş olsunn maşallah oğluna yaa.. ayy ben 4 yaştanönce düşünmüyorumm .. tabi mecbur kalmadıkça.. hayırlı olsunmu derler bilmiyomm.. Allah damatlığınıda göstersin..kaydirigubbakcemile3

canım bu harekete kilomu kalır.. koştur koştur... ben yaz boyu yatmıştımm iykide yatmışımm..kaydirigubbakcemile5 canım iyi beslenmeye gayret edersen toparlansın biraz daha.. benimde kilolarım gitti .. 2 beden düşmüşüm.. daha fazla vermek istemiyorumm bende...:kedi:

kızlar sabahları shov tv de benim kocam bir melek diye bir yarışma var çok komik izleyen varmı adamlar evi temizliyor.. yemek yapıyor ... sonra eve gelen bayanlar bir güzel teftiş ediyorlar temizliklerini.. her yere bakıyorlar tozlara... falan.. çok hoşş yaa.. izleyin tavsiye ederim..

izlerim canım bide kanal 1 de hergün 11,30 da anne olunca anladım die bi program var çok bilgilendirici izle bakkk:ecrin_bebek:

ayy slm tülay bugün benim oğlan kakasını çok yeşil yaptı çok korktum yaa. üşüttüm yada yediklerim yaptı... izlerim canım .. paşan nasıll..

gunaydin kizlar
gulcancim dert etme belki okumussundur bende yazmistim buraya elekttrikli pompaa ile gogsumu sagamiyorum diye
cok moralim bozulmustu
ilk baslarda sag sag gelmiyordsu benimde 30 cc felan anca cikardigim gunler oldu
ama tekrar tekrar denedim sanirim ilk ben poimpayi kullanamadim ya da gogsum sagilmaya alismasi gerekti
simdi iyi cikiyor/ sende en az 15 dk sagmayi dene pes etme

meryemcim demek sende bendensin valla canim cikiyor oglanla 24 saat ilgilenmekten
aynen herkes diyor zaten tipki babasi diye sen o kadar 9 ay tasi yedigine ictigine dikkat et besle buyut senden hic bisey almasin ben bunun hesabini sorarim buyuyunce
saka bi yana herkes daha cok degisir diyor bu arada bende hamile olmayi ozluyorum

oglumun burnu cok kotuydu bu gece uyuyamiyor burnundaki sumuklerden hikir hikir garibim
3 gundur serumm fizyolojik kullaniyorum ama fayda etmedi doktor baska biseyde vermedi napcam bilmiyorum neyseki atesi yok

yaaa kizlar bu soruyu ucuncu kez soruyorum nolur cevap yazin
benim oglun sirf anne sutu iciyor ama kakasi kokuyor daha once anne sutu icenlerin kakasi kokmaz demislerdi kursta sizde durum neee endise etmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…