bende zaman zaman korkuyorum ama inşallah normaldir... şu 12 haftayı hayırlısıyla bir atlatsaydık ya...:Saruboceq:
ayy valla sağ salim bi atlatsak şöle göbüşlerimiz çıksa birazcıkta :teytey:
canım benim göbi,şim çıktı bile ama tamamen yemekten, bulantım hemen hemen yok denicek kadar az, acayip te iştahım var, bide eşim sağolsun habire bişeyler yedirmeye çalışıyor çok kilo aldım , cokacimcoook 4+5 iken 62 kiloydum su an 64 oldum, valla bu gidişle duba gibi olucam herhalde sırnaşık şey
inşallah canım ya, annem 9 ay boyunca kusmuştu kardeşime hamileyken, ben de öyle olucam di,ye çok korkmuştum ama çok şükür bulantım yok denicek kadar az, yoksa bende çok zorlannırdım, düşünsene ders anlatırken tuvalete koşan bi öğretmen :)))))))))))))))
Aynen cnm benim annemde hem bana hemde abime hamileyken 9 ay boyunca çekmiş bu bulantıyı. İnşallah onun kadar olmam. İnşallah sende yaşamazsın. :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım ya... senin kontrolun ne zamn?sositososito
Benim 17 ocakta canım. İnşallah gidince duyarız kalp atışlarını. Ay bide bu korku sardı beni biliyomusun. Ya duyamazsak kalp atışlarını? :bbo:
Nedense yanlışı nerde yaptığımı bir türlü anlayamadım(
benim de 19 ocakta, cum günü duyamadık kalp atışlarını, çok korktum ama bekliyorum, inşallah sen duyarsında için rahatlar canım ya :Saruboceq::Saruboceq:
Nedense yanlışı nerde yaptığımı bir türlü anlayamadım(
inşallah hepimiz duyarız. Önce senden alcaz haberleri o zaman.
Alla alla bende anlamadım ya. Olması lazımdı. Kilo takip çizelgesi olan boşluğa yapıştırıyorsun dmi?
slm kızlar ben geldim. aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz... tebrikler... inş. sağ salim kucağınıza alırsınız. benim göbüşüm şimdiden çıktı ama ikizlerde daha çabuk çıkarmış heralde doğuma giderken önümü göremiycem. dediğiniz testlerin hepsi bana da yapıldı perşembe sonuçları alıcam ve bebişlerimi tekrar görecem. iple çekiyorum perşembeyi. bu arada benim de hala bulantım falan yok. inş. hiç de olmaz. zeynepcim(pushing) hayırlı haberlerini bekliyorum dört gözle canım arkadaşım kalp atışlarıyla gel inş.
slm kızlar ben geldim. aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz... tebrikler... inş. sağ salim kucağınıza alırsınız. benim göbüşüm şimdiden çıktı ama ikizlerde daha çabuk çıkarmış heralde doğuma giderken önümü göremiycem. dediğiniz testlerin hepsi bana da yapıldı perşembe sonuçları alıcam ve bebişlerimi tekrar görecem. iple çekiyorum perşembeyi. bu arada benim de hala bulantım falan yok. inş. hiç de olmaz. zeynepcim(pushing) hayırlı haberlerini bekliyorum dört gözle canım arkadaşım kalp atışlarıyla gel inş.
Günaydın canım hoşgeldin. :1hug: