valla benimkisini geçen hafta cuma günü görmüştük. 17 sindede kalp atışlarını dinlemeye gidicez. Ama herkesin farklı olabilir tabi. Çünkü 7. haftada bile keseyi görenler var. O yüzden kafanı takma cnm.
hoşgeldin aramıza canım hihoyyyt seninle aramızda sadece 1 gün fark var bende 6+3 günlük hamileyim yarın doktora gidicem sen ne zaman gidicen daha doğrusu gittinmi bebişin kalp atışını duymak için ?:CüvCüv:merhaba arkadaşlar... ben de eylül annesiyim :)
merhaba arkadaşlar... ben de eylül annesiyim :)
hoşgeldin aramıza canım hihoyyyt seninle aramızda sadece 1 gün fark var bende 6+3 günlük hamileyim yarın doktora gidicem sen ne zaman gidicen daha doğrusu gittinmi bebişin kalp atışını duymak için ?:CüvCüv:
herkese iyi pazarlar çalışan anne adyları bugun sizin gününüz güzelce dinlenin :) eeeee ne var ne yok ben aslında çok heyecanlıyım yarın doktora gididcem kalp atışını duymak için benim için dua edin :)
günaydın hepinize güzel eylül anneleri:)) Dünden beri ara ara bulantım başladı kızlar şimdide var( inşallah artmaz...DİLEKÇİĞİM keseyi görmene ve kalp atışına çok sevindim arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin ....aramıza yeni katılan anne adayları hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
Teşekkür ederim canım. Amin Allah herkesin bebeğini kucağına almaya nasip etsin inşallah. Umarım artmaz bulantıların ama benim gün geçtikçe artıyor. 1 haftadır yaşıyorum bu bulantıları ve resmen artık beni benden etmeye başladı. Her an halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi ve de çoğu zaman midem ve karnım ağrıyor özellikle geceleri.
Tüm bunlar ne zamana kadar sürüyormuş bilen var mı arkadaşlar???:uhm::uhm::uhm:
Herkese merhaba. Ben sürekli pc başında değilim o nedenle çok takip edemiyorum sizleri ama iyi dileklerim herzaman sizilerle.. Bir bakıyorum forum 20 sayfa birden büyüyüvermiş.O nedenle herkes için bişeyler yazmayı uygun gördüm. İkizlerii ve üçüzleri olacak annelerimiz: Sizleri çok tebrik ediyorum. Sizin sorumluluklarınız bizlerden fazla olacak galiba. Bebeği ile ilgili problemleri olan annelerimiz: Dualarım sizlerle olacak. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.Veee benim gibi meleklerinin keselerini görenler ve kalp atışlarını duyanlar: Umarım herşey yolunda gider. Ben bir nebze olsun rahatladım. Çok merak ediyordum bebişimi. Şu anda 8 mm miş.İnanamadım ne mucizevi birşey yaşıyoruz. Doktor üç hafat sonra tekrara gel dedi. Kalp atışlarını nkesin ölçümünü yapacak. Henüz çok minik olduğu için sağlıklı sonuç vermiyor. Bir de vajinal ultrason ile baktı. 12. haftaya kadar bakılabilirmiş. Yeni hamileliklerini öğrenenlere tavsiyem doktorunuza sormadan cinsel ilişkiye girmeyin. Mesela bendeki myom nedeniyle ilk 3 ay ilişki yasak. Böyle özel bir durum görülmüyorsa zaten serbest olacaktır. Bir de biton tahlil istedi doktor. Kan, idrar, hepatit, toksoplazma...vs. Bu özel hastaneler kocaman ağızlarını açıp insanları yemek istiyorlar galiba. 750 milyon tutar çıkardılar. Sanırım başka yerde yaptıracağım.Herkese sevgiler...
canım davetin için teşekkürler....kaydirigubbakcemile5
mozijiku kaç haftalık oldu canım şmdi senin bebişin
tuzlu kraker yiyorum şuan...canım 12, haftadan sonra geçer derler ama bulantı için kişiden kişiye değişiyor galiba...inşallah bizimkilerde en kısa zamanda geçer dilekçiğim...benimde canım hiç birşey yapmak istemiyor hep uyku hali yatsam uzansam tembellik yapsam....
bu arada dün gece kahverengi lekelenmem oldu,,.acayip korktum,acaba doktora gitsemmi,.offf
Cnm benim bugün 6 haftalık tam. Senin ne kadarlık oldu.?