2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzucuklara o zaman :lepi: sen duymuşmuydun cnm kalp atışını?[/QUOTE]

cuma günü gittik dr a. duyamadık henüz, o kadar öoralim bozuldu ki, niye duyamadık bi sorun mu var diye, dr normal olabilir bu dedi, haftaya pazartesi gidicem tekrar, aslında duymam gerekmiyormuyduCADIARZU

Arkadaşlar bu hamilelik takviminin mesajlarımın altında gözükmesi için linki nereye yapıştırmam lazım?

maşallah kuzucuklara o zaman :lepi: sen duymuşmuydun cnm kalp atışını?

cuma günü gittik dr a. duyamadık henüz, o kadar öoralim bozuldu ki, niye duyamadık bi sorun mu var diye, dr normal olabilir bu dedi, haftaya pazartesi gidicem tekrar, aslında duymam gerekmiyormuyduCADIARZU[/QUOTE]

Erken olabilir cnm. Bende cumartesi günü gidicem kalp atışını duymaya. 7 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum.

Arkadaşlar bu hamilelik takviminin mesajlarımın altında gözükmesi için linki nereye yapıştırmam lazım?

Cnm Kullanıcı panelinde profil düzenleye giriyorsun. Orda en altta kilo takip... diye biyer var oraya yapıştırıyorsun.

Canım söylediğin yere yapıştırdım ama olmadı yaaa:KK43:(
Mesajlarımın altında bir çarpı çıkıyor ama o çıkmıyor:KK43:(

Şekerlerrrrrrrrrrrrrr,
hepinize günaydınlar,
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,

bu arada dilek lütfen bizden ayrılma ,

şekerler dün saçımı kestirdim oh be dünya varmış , öyle rahat oldu ki, sizlere de tavsiye ederim,

Şekerlerrrrrrrrrrrrrr,
hepinize günaydınlar,

şekerler dün saçımı kestirdim oh be dünya varmış , öyle rahat oldu ki, sizlere de tavsiye ederim,

Hoşgeldin cnm günaydın. Güle güle kullan yeni saçlarını kaydirigubbakcemile5

herkese iyi pazarlar çalışan anne adyları bugun sizin gününüz güzelce dinlenin :) eeeee ne var ne yok ben aslında çok heyecanlıyım yarın doktora gididcem kalp atışını duymak için benim için dua edin :)

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin,inşallah bebişinin kalp seslerini duyarsın, seni bekliyoruz , ben de cuma gideceğim, :emir_bebek:

arkadaşlar bel ve kasık ağrınız oluyor mu sizinde, bende ara ara kasıklarımda batma oluyo, sanki bişey geriliyo içimde..

Hoşgeldin cnm günaydın. Güle güle kullan yeni saçlarını kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım, çok tereddüt yaşadım ama en sonunda kestirebildim,

kızlar sabah sabah bir site buldum çok güzel tarifler var, habire bakıp bakıp döküyorum tarifleri, bulantım ya da aşyermem yok tu ama acayip ağzım sulanıyor resimleri görünce,
ben böyle gidersem vay halime:CüvCüv:

Şekerlerrrrrrrrrrrrrr,
hepinize günaydınlar,

Çok teşekkür ederim canım. Vazgeçtim zaten sizden ayrılmaktan. Ara sıra Ağustos annelerine de takılacağım ama sizleri elbette bırakmayacağımhihoyyythihoyyyt
Güle güle kullan yeni saçlarını..

arkadaşlar bel ve kasık ağrınız oluyor mu sizinde, bende ara ara kasıklarımda batma oluyo, sanki bişey geriliyo içimde..

canım benim de geceleri oluyor, birden giriyor ağrı kasıklarıma ama çabuk geçiyor,bazen korkuyorum acaba normal değil mi diye, ama oluyormuş öyle diyorlar

Evet cnm bendede oluyor bunlar. Normal bunlar . Çünkü rahim genişliyor. Bebişe yer açıyor :CüvCüv:

Canım muhtemel doğum tarihi 27 Ağustos. Doktor cmt günü 7 haftalık olduğunu söyledi.

ok bi denicem şimdi

canım benim de geceleri oluyor, birden giriyor ağrı kasıklarıma ama çabuk geçiyor,bazen korkuyorum acaba normal değil mi diye, ama oluyormuş öyle diyorlar

bende zaman zaman korkuyorum ama inşallah normaldir... şu 12 haftayı hayırlısıyla bir atlatsaydık ya...:Saruboceq:

X