2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nbr napıosunuz :) ben evde ütü yapıorum ev işi hiç bitmio bu arada kızlar benim saçlarım acaip dökülüo sizce kestirsem mi uzunlarda ? bide bebişi için örgü örmeye başlayan varmı biraz erken ama özellikle ilk bebiş anneleri :)

valla benim bi gülçin teyzem var kızıma da herşeyini o örmüştü. eli çok hızlı ve örgüsü de güzeldir. o kadar çok yapmıştıki çoğunu 2-3 kere giydi en fazla ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tekrar başlamış. o bize kimse örgü yapmasın model beğenen getirsin modeli ben örerim diyo. biz alınacakları alıoz genellikle. ben ama yarın alışverişe başlıcam

valla bence kestir çünkü ilerleyen zamanlarda daha çok dökülecek bir de hamileyken bakmak daha zor.a.s.

erken değilmi daha :) ben almaya cesaret edemiorum ama elimde bebek battaniyesi örüyorum annem de yelek hırka filan örüo bide cinsiyeti belli değil ya
ama bebeklerimiz kış bebeği olucak önümüzde kış olucak bol bol şapka patik almak lazım sence ? tecrübelerini anlat öğrenelim :)

benim kızım bahar bebeğiydi. o yüzden bi bodyle gezdi. ama yelek uykudan uyanınca falan çok lazım. çorap patik çok lazım e tabi hırka da öyle ama en lazım olan şey body en sık o değiştiriliyor.

ya zaten cinsiyet farketmeyen şeyler alacam ufak ufak. bir de benimkiler ikizmiş ya erken doğabilir. yada daha erken ağırlaşabilirim. bebeklerimin herşeyini ben seçmeliyim o yüzden sarı turuncu yeşil beyaz falan başlıyım yavaştan diyorum. bir de kendime kıyafetler almam gerekiyo tabi.

anladım eeeee ikiz annesi 3 yavrun oldu nasıl bir his ben sana sordum ama galiba cvp vermemiştin klomen yumurta olgunlaştırıcı diye bi ilaç var ınu duydunmu bende herkese soruorum ama çoook merek ediorum ikiz bebekleri olabiliomuş ilacı kullanaların bu arada doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalman da dikatimi çekti nasıl oldu bu iş

ben çift yumurtluyorum. ayda 2 kere yani. yumurtlamamdan biri 7 günlük ara verilen döneme denk gelmiş ve hamile kalmışım. ikiz konusu ise hem ailede var hem de ayda 8 yumurta ürettiğim için çok muhtemel birşey zaten. 3 çocuk sahibi olmak. ikiz taşımak heyecanlı karmaşık güzel bir duygu ama beni düşündürmüyor da değil sonuçta 3 küçük bebekle benim için baya zor olacak.

senin kullandığın ilaç hakkında hiçbir şey bilmiyorum. yani bende yada çevremde hiç bu tarz şeyler kullanan olmadı cnm

allah izin verirde kalp sesini duyarsak tabiki kese ile birlikte :))) 7 . aya kadar bişey almamayı palnlıyorum...ama şimdiden 2 çıtçıtlı badi ve uyku tulumu var ablam almıştı yurt dışından dayanamayıp :))))

evet baya zor ama olsun alllah yardım eder :) ileriide zorlu günler var allah yardımcın olsun ama unutma her zorluğun sonunda çok güzel bi meyve vardır senin meyvelerin var yavruların:)

ya ben duramıyorum kızımda da öğrendiğim gün başlamıştım alışverişe doğuma kadar aldım. şimdi de öyle yapacam. napiyim görünce dayanamıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…