teşekkür ederim canım beişimle beni yalnız bırakmasığın için :) nbr nasıl gidio ?
yok canım erkek çocukta bulantı olmazmış derler acaba bizim de paşalarımızmı oluca:CüvCüv:k ayyyy bilemiorum ya senin içine yada eşinin içne doğan bi cinsiyet varmı bide çin takvimine baktınmı:CüvCüv:Cnm benim bulantım falan yok. İnş. hiç başlamaz. Bizde 6. haftanın içindeyiz. 17 ocakta kalp atışlarını dinlemeye gidicez nasipse. Senin varmı bulantın?
allah daha iyi etsin canım :)canım yalnız bırakırmıyız hiç teyzemizi :)) gayet iyi canım bin kere maşallah...26 ocağı bekliyoruz hep birlikte:)) kesemizi görmek için...
yok canım erkek çocukta bulantı olmazmış derler acaba bizim de paşalarımızmı oluca:CüvCüv:k ayyyy bilemiorum ya senin içine yada eşinin içne doğan bi cinsiyet varmı bide çin takvimine baktınmı:CüvCüv:
kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr
ayyyy çok güzellll bir haber buu. çok sevindim canımmm. oy oyoyoyy:teytey:
çok teşekkür ederim cnm darısı başınıza. hihoyyytAllah isteyen herkese versin :Saruboceq:
çok teşekkür ederim cnm darısı başınıza. hihoyyytAllah isteyen herkese versin :Saruboceq:
hayırlı olsun canım cok sevındım .allah tamamını erdırsın.
çok teşekkür ederim cnm hepimizinkini inş.
evet cnm ya çok karmaşık. güzel bir duygu aslında ama bir yandan da bir bebeğim zaten varken 2 tane daha olması beni düşündürmüyor değil. Allah yardımcımız olsun
düşüncek ne var cok guzel bısey bu.hep ıkız hayal etmısımdır.ailelerde varmı ikiz..diğer bebegın nekadar
kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr