2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım beişimle beni yalnız bırakmasığın için :) nbr nasıl gidio ?

canım yalnız bırakırmıyız hiç teyzemizi :)) gayet iyi canım bin kere maşallah...26 ocağı bekliyoruz hep birlikte:)) kesemizi görmek için...

Cnm benim bulantım falan yok. İnş. hiç başlamaz. Bizde 6. haftanın içindeyiz. 17 ocakta kalp atışlarını dinlemeye gidicez nasipse. Senin varmı bulantın?
yok canım erkek çocukta bulantı olmazmış derler acaba bizim de paşalarımızmı oluca:CüvCüv:k ayyyy bilemiorum ya senin içine yada eşinin içne doğan bi cinsiyet varmı bide çin takvimine baktınmı:CüvCüv:

valla cnm benim zaten içime doğan erkek. Hep onu hissediyorum. Hamilelikten öncede böyleydi. Hatta test yapmadan 1 gün önce rüyamda erkek bebek görmüştüm. Çin takvimine görede erkek çıkıyo. Gerçi sağlıklı olsunda ne olursa olsun cnm bnm. Her ikisinede hazırlıklıyım ben:teytey:

benim tahminlerde ikiside var belkide ikizdir :) b ide bişi sorcam yumurta olgunlaştırıcı klomeni bilomusun ? ben onu kullandım hamile kalmak için

kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr

inanmıyorum nasıl olduda ikiz oldu :) oh ne güzel kalp atışınıd duymusssun nasıl bi duygu

ayy zeynepcim hiç bilmiyorum ya şok oldum resmen. hiç böyle birşey beklemiyordum. kalp atışlarını duymak harika bir duygu. o an dünyadaki herşey duruyor sanki. dünyanın en güzel ezgisi bu Allah hepinize yaşatsın

allah tamamına erdirsin canım :) kendine ve bişlerine çoook ii bak senin adına gerçekten çok sevindim allahım bende kalp atışlarını duyayım da başka bişi istem,iorum :)

senin de iki gün kaldı Allahın izniyle pazartesi duyacaksın. güzel dileklerin için teşekkür ederim cnm

evet cnm ya çok karmaşık. güzel bir duygu aslında ama bir yandan da bir bebeğim zaten varken 2 tane daha olması beni düşündürmüyor değil. Allah yardımcımız olsun

evet cnm ya çok karmaşık. güzel bir duygu aslında ama bir yandan da bir bebeğim zaten varken 2 tane daha olması beni düşündürmüyor değil. Allah yardımcımız olsun

Bence tadını çıkart çok güzel bir duygu. bendeki karışık duygunun nedeni üçüzler riskli oluyor o yüzden. tekrar tebrik ediyorum canım.Allah yardımcımız olsun:1hug:

düşüncek ne var cok guzel bısey bu.hep ıkız hayal etmısımdır.ailelerde varmı ikiz..diğer bebegın nekadar

canım evet eşimin de benim de ailelerimizde ikiz var. ama kızım daha 21 aylık ayrıca ben zaten doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım. evet çocuk sahibi olmak özellikle de ikiz bebek harika bir duygu ama zorlukları çok fazla.

kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr

canım çok sevindim, allah sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına amayı nasip etsin inşallah a.s., eminim çok güzel bir duygudur kalp atışlarını duymak, darısı bizlerin başına:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…