kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr
benim tahminlerde ikiside var belkide ikizdir :) b ide bişi sorcam yumurta olgunlaştırıcı klomeni bilomusun ? ben onu kullandım hamile kalmak için
kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr
canım evet eşimin de benim de ailelerimizde ikiz var. ama kızım daha 21 aylık ayrıca ben zaten doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım. evet çocuk sahibi olmak özellikle de ikiz bebek harika bir duygu ama zorlukları çok fazla.
Şekerler,
benim saçlarım çok uzun ve bakımı çok uğraştırıyor beni, saçlarımı kestirmem de bir sakınca var mı, eskiler hamileyken saç kesilmez derler ama boya zaten yaptımayacağım
ama saçımı kestirmek konusunda tereddüt ettim, uzun saç vucüttaki besinleri alırmış ne derece doğru bilmiyorum,
saç kestirmek konusunda fikirlerinizi söylermisiniz
Şekerler,
benim saçlarım çok uzun ve bakımı çok uğraştırıyor beni, saçlarımı kestirmem de bir sakınca var mı, eskiler hamileyken saç kesilmez derler ama boya zaten yaptımayacağım
ama saçımı kestirmek konusunda tereddüt ettim, uzun saç vucüttaki besinleri alırmış ne derece doğru bilmiyorum,
saç kestirmek konusunda fikirlerinizi söylermisiniz
arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. 6 haftalık hamileyim bebişlerim rahmimin sağ tarafındaymış ve tek yumurta ikizleriymiş. darısı isteyen herkesin başına. saç konusunda ben kızımda kestirmiştim her ay hiç bişiycik de olmadı.
ikisi de müsait ama tabiki annem kızıma bakacak. evimde yardımcım var zaten. bakalım idare etmeye çalışacağız. kayınvalideciğim yorulmasın o evinde otursun. kırk yılda bir isterse görmeye gelebilir :))
Banada şimdiye kadar hep vajinal baktı doktor. Bu 12. haftaya kadar böyle devam edicekmş.
kalp atışlarını duydun mu?