2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Şekerler,
benim saçlarım çok uzun ve bakımı çok uğraştırıyor beni, saçlarımı kestirmem de bir sakınca var mı, eskiler hamileyken saç kesilmez derler ama boya zaten yaptımayacağım
ama saçımı kestirmek konusunda tereddüt ettim, uzun saç vucüttaki besinleri alırmış ne derece doğru bilmiyorum,
saç kestirmek konusunda fikirlerinizi söylermisiniz

kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr

hoş geldin canım....:lepi: süpersin yaaaaa....çok ama çok sevindim ohh bi üçüzümüz vardı birde ikizimiz oldu ....gözün aydın...a.s.

benim tahminlerde ikiside var belkide ikizdir :) b ide bişi sorcam yumurta olgunlaştırıcı klomeni bilomusun ? ben onu kullandım hamile kalmak için

Onu duymuştum ama kullanmadım cnm hiç

kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr

Cnm tebrik ederimmmmm :lepi: Allah korusun bebişlerini. Ne büyük sürpriz olmuştur. Amma bereketli oldu burası kızlar. üçüzümüz vardı. Birde ikizimiz oldu şimdiden :teytey:

canım evet eşimin de benim de ailelerimizde ikiz var. ama kızım daha 21 aylık ayrıca ben zaten doğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım. evet çocuk sahibi olmak özellikle de ikiz bebek harika bir duygu ama zorlukları çok fazla.

cok guzel bı duygu.benımde esım tarafında varmıs ama olmadı.hayırlısı bıtane olsun saglıklı olsun.3. hamileliğim ama ılk bebeğim olucak ınsallah.evet kızında daha bebek sayılır ama abla olucak bırden canım benım ya masallah.allah hepsıne guzel yazılar yazsın ınsallah.hayırlı evlatlar olsunlar..allah tamamını erdırsın hepımızın ınsallah.ben pazartesı keseyı gormeye gıdcem.neler oluyor daha bılmıyorum.

Şekerler,
benim saçlarım çok uzun ve bakımı çok uğraştırıyor beni, saçlarımı kestirmem de bir sakınca var mı, eskiler hamileyken saç kesilmez derler ama boya zaten yaptımayacağım
ama saçımı kestirmek konusunda tereddüt ettim, uzun saç vucüttaki besinleri alırmış ne derece doğru bilmiyorum,

canım ya bunlar bagtıl ınanclar ama.bende ogle dıyodum ılk hamılelığimde kestırdım tesaduf oldu herhalde kaybettım bebegımı.şuan sacım göğsümün altında doguma kadar neolur bılmem ama kestırmıcem busefer.

Şekerler,

benim bir hamile arkadaşım rutin her ay kestiriyor saçını ama başka bi doğum yapmış arkadaşımda hamilelik süresince kestirmemişti bebeğin ömrü kısa olurmuş güya...bunlar değişik inançlar canım bence için nasıl rahat edecekse ...uzun saç sıkıntı olur senin için ve bu dahada hızlı uzayacak hamileliğinde hormonların etkisiyle karar senin arkadaşım...

herkese ii cumalar arkadaşlar

delfindoracım ne mutlu sana çok sevindim:teytey::teytey::teytey: canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:Saruboceq:

cntz-06 reyyan sizleride tebrik ederimhihoyyyt allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. 6 haftalık hamileyim bebişlerim rahmimin sağ tarafındaymış ve tek yumurta ikizleriymiş. darısı isteyen herkesin başına. saç konusunda ben kızımda kestirmiştim her ay hiç bişiycik de olmadı.

arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. 6 haftalık hamileyim bebişlerim rahmimin sağ tarafındaymış ve tek yumurta ikizleriymiş. darısı isteyen herkesin başına. saç konusunda ben kızımda kestirmiştim her ay hiç bişiycik de olmadı.

ne güzel canım rahatlamışsındır kalp atışlarını duyunca ah birde ben görsem o günü haftaya salıyı bekliyorum heyacanla, kızın daha küçük iki tane daha biraz zor olabilir ama Allah kolaylığını verir , annen yada kayınvaliden müsait mi bakmaya yardımcı?

aslında vajinal bakınca daha çabuk görülüyormuş kalp atışları,ilk kontrolümde keseyi görmek için gittiğimde karından baktı ultrasonla,bazı doktorlar vajinal bakıyorlarmış acaba hangisi doğru?

ikisi de müsait ama tabiki annem kızıma bakacak. evimde yardımcım var zaten. bakalım idare etmeye çalışacağız. kayınvalideciğim yorulmasın o evinde otursun. kırk yılda bir isterse görmeye gelebilir :))

benim doktorum vajinal baktı. kalp atışlarını da öyle duyduk zaten.kızımda da 12. haftaya kadar hep vajinal bakmıştı.

Banada şimdiye kadar hep vajinal baktı doktor. Bu 12. haftaya kadar böyle devam edicekmş.

ikisi de müsait ama tabiki annem kızıma bakacak. evimde yardımcım var zaten. bakalım idare etmeye çalışacağız. kayınvalideciğim yorulmasın o evinde otursun. kırk yılda bir isterse görmeye gelebilir :))

hmmm kinaye söz konusu burda :jeyyar:

kayınvaledelerin faydadan çok zararı olur bencede.otursun oturduğu yerde, doktolar düşerse falan onlara sararız diyemi bilmem pek vajinal bakmıyorlar, benimki kibar adetliykende vajinal bakmazdı yumurta takibine gittiğimde,

X