2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

midedeki yanma problemi bendede var benim canım acılı ekşi şeyler çekio :) neden acaba

kızıma hamileyken yanma bende de çok olmuştu anneannem de kızın olcak diyordu. bu sefer midemle ilgili iştah dışında hiçbir problem yok

yaaa cidiimisin ayyy aslında bu güzel bi haber :) imdiye kadar belirtiler kız dio ama oğlan olucak biliorum çin takvimi oğlan dio bakalım

ya bana da erkek dio baktığım her yer ayrıca beni gören herkes de öyle diyo. kız bebek solda oluşurmuş erkek bebek sağda ve kız bebekte sol göğüs daha büyük olrmuş erkek bebekte sağ göğüs bütün bunlar tutuyor. önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar ama erkek olurlarsa da çok mutlu olurum bir kızım var erkek çocuğu da tatmak isterim

özlemcim sayfalarımız altındaki çizelgeden hazırladım kilo takip bölümüne yapıtırıoeum olmuo bide orda üç şey var hangisini yapıştırıcam

hangi çizelgeden hazırladın canım neyse hazırladığın çizelgenin üzerine sağ tıkla özelliklerine tıkla orda konumu yazar orayı kopyala sonra da profilindeki kilo takipe yapıştır

ayy kızlar şubat ve mart 2009 annelerinin sayfalarına bakıyordum da ne güzel bebişlerine aldıkları cicişleri fiyatlarını ve nerden aldıklarını paylaşıyorlar. biz de o günlere gelebilecekmiyiz?

kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr

suuuuuupersın harıka bıhaber verdın rabbım o kucuk kalplerı her pıt pıt attırsınsaglıkla dogur ikizler benımde senınleydı demekkı ben de duyacam kalbını kucuk melegımın hayırlısı hayırlı olsun canım

çok teşekkür ederim cnm. darısı hepinizin başına. senin kontrol ne zamandı?

Bende dayanamadım beyaz yün aldım dün. Hırka örüyorum şimdi bebişime

günaydın arkadaşlar,.yeni bi güne merhaba,.bugün maalesef mesai yapıyorum,.hafta sonu çalışmak hiç işime gelmiyo,ama maalesef mecburiyetten.offkafamçokkarıştıbu arada benide listeye eklersinizmi,.benim son adet tarihim 22 kasım,.ben hep yedi haftalık sanıyodum,.ama doktorum bi hafta geç söyledi.yani 6 haftalık,tahmini doğum tarihimse 5 eylül,,/COLOR]

inanmıyorumm,etiketim değişmiş,bebikim büyümüş gibi,daha küçüktü,.çok tuhafffhihoyyythihoyyyt

canım zaten ultrasonla sat birbirini tutmuyor. bir de karından baktıysa o da 1 hafta geç gösteriyor. aramıza hoş geldin. bebişin için seni de babayı da tebrik ederim. Allah kucağın almayı nasip etsin inş.hihoyyyt

merhaba en güzel eylül anneleri :) nasıl gidio bebeişlerinizle aranız ? :) bende şimdi internette bebek örgü modellerine bakıodum harika şeyler var :)

zeynepcim baya marifetlisin ve zamanında var ne güzel ben zaten anlamam anlasam da vaktim yok örmeye ama bulduğun güzel modelleri paylaşırsan ben de gülçin teyzeme ördürürüm. şimdiden teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…