2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet baya zor ama olsun alllah yardım eder :) ileriide zorlu günler var allah yardımcın olsun ama unutma her zorluğun sonunda çok güzel bi meyve vardır senin meyvelerin var yavruların:)

öyle tabi Allahın bana hediyeleri onlar. ama genç yaşımda üç çocuğun sorumluluğu beni yoracak ama tatlı yorgunluklar bunlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

delfindora ruh halinin ve imzanın görünmesi için kullanıcı profilinde nereye gelmem gerekio

huhuhuhuhu komşular kimse yomu ya niye buraya geldiğimde kimse olmuo ne zaman gelmesem mesaj bombası oluo niye acaba ? :KK43:(((((

yalnızım dostlarım yalnızım şimdi diye bir replik vardır tam bana uydu :) üstümü şup diye oturdu :)

delfindora ismin ne?delfindora demek tuhaf geldi biraz.sende karın ağrısı kasık ağrısı gaz ağrısı oluyor mu?

delfindora ismin ne?delfindora demek tuhaf geldi biraz.sende karın ağrısı kasık ağrısı gaz ağrısı oluyor mu?
gaz problemi bendede var canım :KK43: kasık ağrısı arada sırada hafiif olu ama olması normal çünkü rahmin genişlio :CüvCüv:

delfindora bitişik olarak düşündüm.delfin diye isim var tabi.yanlış anlama konuşurken pratik gelmedi o anlamda.alışmışız ya ayşe fatma....

yok cnm yanlış anlamak değil delfin dora benim kızımın adı iki ismimi var kızımın

bitişik yazınca nedense yabancı bir isim gibi algıladım özlem.delfin güzel isim değişik.dora duymamıştım daha önce ama farklı bak oda hoşuma gitti.

ağrılara takmıştım ben.hep dinliyodum kendimi bugün hiç ağrım olmadı.şimdide ona taktım.Allahım ya olsa bir dert olmasa bir dert

ağrılara takmıştım ben.hep dinliyodum kendimi bugün hiç ağrım olmadı.şimdide ona taktım.Allahım ya olsa bir dert olmasa bir dert

pelincim bence kendini bu kadar dinleme sonuçta hergün milyonlarca kadın hamile kalıyor ve yine milyonlarca kadın doğum yapıyor. ağrılarımızda olacak rahatsızlıklarımız da ama geçecek o güzeller güzeli melekleri kucağımıza aldığımız an hepsi geçecek:emir_bebek:

özlemcim pelincim canınız bişiler çekiomu :)

özel bir durum hissetmedim yani normaldede iştahlıyım.herzaman birşey çeker benim canım belki ondan anlamadım.bende aşerme yok.özellikle bugün kendimi gayet normal hissediyorum.midemde yanma olurdu bugün oda olmadı.

X